Kontinentalseng 140×200 cm

Find din favorit kontinentalseng i størrelsen 140×200 cm blandt nogle af de mest populære kontinentalsenge hos anerkendte online forhandlere.

Snefrid

Snefrid er den ultimative kontinentalseng i høj kvalitet. Den er designet ud fra et enkelt og skandinavisk udtryk og er derfor en testvinder inden for kontinentalsenge grundet det flotte design. Foruden et utroligt stilrent ydre indeholder kontinentalsengen også tre madraslag og syv komfortzoner og er udviklet i samarbejde med førende fageksperter og fysioterapeuter.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Edda

Edda er produceret i Danmark og er en klassisk kontinentalseng i et stilrent og enkelt design. Du får en kvalitetesseng til en utrolig god pris.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Med Norhland Prestige får du en fantastisk seng, der kan passe i et mindre soveværelse. Du vælger selv, hvordan fastheden af sengen skal være.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

Venus er en bestseller, og med Venus får du en fantastisk kontinentalseng, der forener komfort, kvalitet og design.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Stockholm

Stckholm er en sand vinder blandt køberne. Med sine femstjernede anmeldelser ryger denne kontinentalseng direkte ind blandt favoritterne.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Njald

En klassisk kontinentalseng, som indeholder en særlig kølende topmadras af klima-latex, der sikrer dig temperaturregulering, for en god nattesøvn.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Emma seng

Emma-sengen har gennemgået mange tests og har bl.a. vundet for bedste madras, som også er med i denne seng. Opnå god aflastning med denne seng.

✅ Levering
5-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,-til kantsten.

Trænger du til en ny seng? Eller kunne du måske bare godt tænke dig en ny og bedre seng at sove i? En kontinentalseng er et rigtig godt bud på en super god seng, der endda kan holde i mange år. De er blevet meget populære på det danske marked, ligesom i resten af verden. De er komfortable, nemme at komme op i, og så er de stilfulde og klassiske i deres udtryk.

Hos Sov-bedre.dk kan du finde mange forskellige kontinentalsenge i forskellige størrelser og forskellige prisklasser. Vi gennemgår her specifikt kontinentalsenge i størrelsen 140×200, og hvad du skal kigge efter. Du kan også læse mere generelt om dit valg i vores kontinentalseng test.

Kontinentalsengen vil være din sovekammerat i mange år frem

Vi bruger rigtig megen tid i vores seng. Hen over for eksempel 20 år kan det godt løbe op i over 60.000 timer, at vi ligger i vores seng. Det er mange timer. Derfor er det vigtigt at ligge godt og i en seng, der passer til dig og dit behov. Det kan være en stor beslutning at investere i en ny seng, derfor er det vigtigt at være grundig i din søgen. Du kan her læse om fordelene ved en kontinentalseng, og hvad du skal tænke over, inden du kaster dig ud i et køb af en ny seng.

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du vælger seng og skal ud at bruge penge på noget nyt. Sengen, som du ender med at købe, skulle jo gerne tjene dig mange år frem. Priserne varierer fra helt ned til 4-5.000 kr. og opefter. Det er værd at investere i en god seng, når du tænker på, at den holder i flere årtier.

Til dig, der vil have optimal komfort

Kontinentalsengen er designet som en høj seng. Det vil sige, at de er nemme at komme op i og nemme at komme ud af. Helt enkelt. Da kontinentalsengene er bygget op af tre lag, får du en seng, der har rigtig god liggekomfort kombineret med en god højde.

Det gør det mindre besværligt at komme op i sengen og især let at komme ud af den om morgenen, når man kan være lidt stiv i kroppen. Du er fri for at skulle bøje dig ned, som du gør ved mange andre senge. Det kan være ret belastende for din ryg og dine knæ at skulle foretage denne bevægelse så mange i løbet af et liv.

Kontinentalsengene leverer optimal komfort og desuden et smukt design. Så du får begge dele, når du investerer i en kontinentalseng. De kan fås med forskellig hårdhed for at sikre, at den passer perfekt til dig. Du kan vælge fra 5 eller flere komfortzoner. Dette giver en helt optimal støtte til kroppen og især til din ryg. Det er vigtigt, at du bliver støttet ordentligt og på den rigtige måde, når du sover. På den måde får du den bedste søvn. Kontinentalsengene er bygget op af flere madraslag, og denne metode er med til at give dig et stabilt underlag at sove på.

Sådan er en kontinentalseng opbygget

Typisk er en kontinentalseng opbygget af flere dele. Den har oftest to bunddele, en midtermadras og en topmadras. Disse forskellige lag er lavet, så de passer til de flestes kroppe. Kontinentalsengen er lavet af en boksmadras, som er dens fundament. Den er enten lavet af komfortskum eller med fjedre. Herudover kommer den med en vendbar madras, hvori alle zonerne ligger. Øverst finder du en topmadras, som lige giver dig den sidste men vigtige komfort.

Sengen er fremstillet sådan, at den fremstår som én stor madras, hvad end du vælger en smal eller en bred seng. Sådan undgår du den småirriterende revne i midten af sengen. Det er en anden fordel ved kontinentalsengene. Sengens to kerner ligger nemlig så tæt, at der ingen revne ses eller mærkes. Desuden omkranses de af et stort betræk og en stor topmadras, som fuldender komforten.

Kontinentalseng 140×200 tilbud

Den normale længde på en seng er 200 cm. De fleste senge kan også fås i en lidt længere version, for eksempel 220 cm lang. Bredden varierer derimod mere og kan fås i mange forskellige størrelser. Du kan få senge til én person i forskellige bredder, og det samme gælder dobbeltsenge.

Hvis du ønsker en seng, der er lidt større end en enkeltseng, er vores kontinentalseng str. 140×200 et godt valg. Her får du lidt mere plads, hvis det blot er dig, der skal sove i sengen. Men den er også stor nok til at rumme to. Har du ikke så megen plads i dit soveværelse, er denne størrelse et godt valg, og du kan altid finde den til et godt tilbud.

Sådan bygger du din kontinentalseng

Du har mange muligheder for at finde frem til lige den seng, der passer dig og dit hjem. Kontinentalsenge kommer nemlig med en stor variation af forskellige ben og stoffet i flere farver. Dertil kommer jo, at du skal vælge, hvilken base eller boks du vil have, hvilken vendbar madras og hvilken topmadras. Du kan altid spørge eksperterne til råds, og ellers har du også mulighed for at afprøve en seng før køb.

Kontinentalsengene kan fås i forskellige hårdheder og med forskellig støtte til din ryg. De leveres typisk i disse typer:

  • Fast pocket-fjedre
  • Medium pocket-fjedre
  • Medium 5-zonet multi-pocket
  • Fast 5-zonet multi-pocket
  • Medium bonell-fjedre

Afprøv først en billig kontinentalseng 140×200

Nogle forhandlere tilbyder endda, at du kan få sengen ud og afprøve den gratis. Det er et rigtigt godt tilbud, da det kan være svært, især på nettet, at finde den helt rigtige seng, Får du den ud i dine egne omgivelser, kan du se sengen i dit eget hjem, og om den æstetisk og størrelsesmæssigt passer ind.

Ligesom du kan få prøvet sengen i nogle nætter og se, om den passer til dig og din krop. Vi er alle forskellige og forskelligt bygget. Selvom kontinentalesengene er af virkelig god kvalitet, er det betryggende at kunne tjekke først, om den også passer til dig. Så kan du mærke efter, om du sover godt i den.