Continentalsenge

Find din favorit blandt nogle af de mest populære modeller hos anerkendte forhandlere.

Jupiter

Helt og aldeles lækker og komfortabel continentalseng, som i øvrigt er danskproduceret. Kvaliteten er uovertruffen høj, men prisen er stadig på et overkommelig niveau.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Venus

Venus er et sikkert valg til soveværelset, og en af de mest populære senge. Her får du alt, du kan forvente af en kvalitetsseng.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Prestige Luksus Komfort

Et forrygende godt valg når man skal ud at anskaffe sig en ny continentalseng. Norhland luksus giver dig alt det bedste i en continentalseng.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Trondheim

Trondheim er et godt valg, hvis du søger en solid continentalseng til en god pris. Den kommer med en vendbar springmadras, for øget holdbarhed.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Edda Fjord

Danskproduceret continentalseng i høj kvalitet og hvor komforten har været første prioritet. Enkelt design, som passer ind i de fleste soveværelser.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Levering
Gratis

Continentalsenge er blevet mere og mere populære blandt danskere, hvilket har resulteret i en større efterspørgsel. Det er der flere forskellige grunde til, og især sengens høje komfortniveau er en af de mest populære grunde. De fleste continentalsenge kan du også få i flotte designs og farver, og derfor vil de passe perfekt ind i de fleste soveværelser. Se nogle af de mest populære modeller. Du kan også læse mere om dit valg i vores kontinentalseng test.

Continentalseng

En continentalseng består af flere lag, og det er disse lag af madrasser, der er med til at skabe den fantastiske komfort. På grund af disse lag har denne sengetype også en rigtig god højde, der gør det let og ubesværet at stå ud af sengen om morgenen.

Mange continentalsenge bliver produceret i Danmark, og derfor kan du som regel være sikker på at få en seng, hvor alle materialer er lavet af meget høj kvalitet. Blandt andet forhandleren Bedre Nætter får deres senge lavet i Danmark.

Du kan se deres udvalg af continentalsenge her

Continentalsengens opbygning

Med denne sengetype vil du opnå flere forskellige fordele. Du får en meget komfortabel seng i en god højde og i et flot design. Der er selvfølgelig flere forskellige modeller og designs på markedet, og netop dette gør det muligt for dig at finde den helt rigtige model, der passer perfekt til dine behov. Når du finder en seng, der passer perfekt til dig på alle punkter, vil du opleve, at du vil komme til at få en meget bedre søvnoplevelse og en god nattesøvn. God nattesøvn er altafgørende for, at du kommer til at vågne frisk og veludhvilet om morgenen.

En kontinentalseng består som regel af en boxmadras med en skumkerne som det nederste lag. Dette er med til at danne et solidt fundament for sengen. Det næste lag vil typisk være en springmadras, som du kan få i forskellige hårdheder. Det er især denne madras, der er med til at sikre det høje komfortniveau. Hos de fleste af vores forhandlere vil der typisk også følge en topmadras med, når du køber en kontinentalseng. Dette er med til at fuldende sengen og sikre komforten og holdbarheden.

Sådan vælger du den rigtige continentalseng

Der er flere forskellige ting, du skal være opmærksom på, før du køber en ny seng, og dette gør sig naturligvis også gældende ved denne sengetype. Ved hvert af sengens lag er der nogle ting, du skal være opmærksom på og vælge mellem.

I forhold til boxmadrassen skal du ofte vælge mellem enten fjedre og komfortskum, og i forhold til springmadrassen skal du vælge fasthed. Valg af fasthed afhænger af din kropsvægt. Hvis vægten, der skal ligge i sengen, overstiger 75 kg, anbefales det at vælge en madras med fast fasthed, og hvis du vejer under 75 kg, anbefales det at vælge en madras med medium fasthed.

I forhold til topmadrassen er der også nogle valg, der skal træffes. Ofte kan du vælge mellem en celcuis-topmadras eller en latex-topmadras. Her er det meget op til dig selv at finde ud af, hvad du foretrækker. Du kan læse mere om forskellige topmadrasser her.