Billige kontinentalsenge

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
69 produkter
Gratis ben opgradering
Inkl. væghængt gavl
Bedre Nætter logo
Nova Rönd 180×200 cm.

180x200 cm.

Kontinentalseng

4.5
(31)
Sort
Beige
Antracit
Original price was: 32.999 kr..Current price is: 13.999 kr..
-58%
Rönd
Inkl. væghængt gavl
Bedre Nætter logo
Senses Rönd 160×200 cm.

160x200 cm.

Kontinentalseng

4.7
(1.053)
Sort
Beige
Lysegrå
Antracit
Original price was: 21.998 kr..Current price is: 9.998 kr..
-55%
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Billig kontinentalseng

Kontinentalsenge er en sengetype, der er blevet mere og mere populær blandt danskerne. Mange har fundet ud af, at de nødvendigvis ikke har brug for en elevationsseng, men de vil stadig gerne have en seng af meget høj kvalitet, og derfor vælger de en kontinentalseng.

En kontinentalseng består af tre lag af madrasser, som alle er med til at sikre sengens kvalitet og et meget højt komfortniveau. Man kan få flere forskellige størrelser i kontinentalsenge, og man kan også få forskellige designs og farver, så derfor er der gode chancer for, at du kan finde en seng, der passer perfekt til dig og dit soveværelse. Man kan eksempelvis både få en dobbelt kontinentalseng og en enkeltmands kontinentalseng.

Kontinentalsenge er ofte lidt billigere end elevationssenge, men du kan finde kontinentalsenge til både høje og lave priser. Det er altså muligt at finde en billig kontinentalseng på markedet. Prisen afhænger ofte af, hvilke madrasser man vælger, og hvor stor sengen er.

Billig kontinentalseng i forskellige størrelser

Du kan som før nævnt vælge mellem flere forskellige størrelser, og du kan blandt andet også vælge mellem forskellige madrasser, når det kommer til topmadrasser og springmadrasser. Det er vigtigt at vælge de rigtige madrasser, der passer bedst til dine behov og din krop.

De fleste af de forhandlere, som vi henviser til her på siden, sælger kontinentalsenge, og de findes som sagt i flere forskellige prisklasser.

Også forhandleren Bedre Nætter har ofte billige modeller i deres udvalg. De har også dyrere modeller og modeller til en mere mellemklasse pris. Deres udvalg kan du se her.

På denne måde kan man se, at man altså godt kan få en billig kontinentalseng, uden at der er blevet gået på kompromis med kvalitet. Selvom man godt kan få kontinentalsenge til fornuftige priser, så skal man nødvendigvis ikke altid vælge den billigste model. Det er nemlig ikke sikkert, at det er den billigste eller den dyreste model, der passer bedst til dig.

Vurder alle aspekter

Inden du køber din nye seng, er der flere forskellige ting, du skal være opmærksom på. Prisen er et godt udgangspunkt, da det kan give dig en indikation af, hvor meget du er villig til at investere, og hvad du kan få for den pris. Dog skal man heller ikke lade sig begrænse fuldstændigt af prisen. Pris og kvalitet hænger nemlig ofte sammen i forhold til kontinentalsenge og senge generelt.

Så selvom man kan få et godt tilbud på gode senge, så skal man også være opmærksom på andre aspekter for at kunne vurdere, om sengen er af god kvalitet. Her er især madrassernes materialer og fjedre afgørende for kvaliteten.

Den fjedertype, du skal vælge, afhænger meget af dig og din kropsvægt, så derfor bliver man nødt til at være opmærksom på dette, hvis man vil  have en seng, der kan give optimal støtte.

Hvis du vil læse mere om forskellige kontinentalsenge og se nogle eksempler på billige kontinentalsenge, så kan du læse vores kontinentalseng test, der vil guide dig igennem nogle forskellige modeller, som du kan finde hos vores forhandlere.

Billige kontinentalsenge

Kontinentalsenge er en sengetype, der er blevet mere og mere populær blandt danskerne. Mange har fundet ud af, at de ikke nødvendigvis har brug for en elevationsseng, men de vil stadig gerne have en seng af meget høj kvalitet, og de vælger derfor en kontinentalseng.

En kontinentalseng er en højkvalitetsseng, som består af tre lag madrasser. De tre lag medvirker til en høj komfort og dermed en god nattesøvn. Samtidigt betyder lagene, at sengen er højere end de fleste andre senge. Du har derfor ikke nogen undskyldning for ikke at komme ud af sengen om morgenen med en kontinentalseng.

Hos flere af vores forhandlere kan du finde billige kontinentalsenge, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Hos Sengetid.dk kan du nogle gange finde billige kontinentalsenge, som er af høj kvalitet. Det samme gælder for Bedre Nætter, som også ofte har billige modeller i deres udvalg.

En kontinentalseng er mere end bare en almindelig seng

Kontinentalsenge har med sine tre lag et lag mere end almindelige senge. Det betyder, at man opnår maksimal komfort. Det nederste lag af en kontinentalseng består af en boxmadras, som er lavet af enten fjedre eller skum. Oven på boxmadrassen er der en springmadras, som består af komfortzoner, og som dermed sikrer optimalt velbehag. Øverste lag består af en topmadras, som tilføjer det sidste komfortelement til sengen.

Hvis man ønsker en seng til to personer, slipper man med en kontinentalseng for oplevelsen af en revne mellem madrasserne. En kontinentalseng er derfor et ideelt valg til parret, som ønsker en rigtig god seng og en skøn nattesøvn.

Vi samarbejder med forhandlere, som har billige kontinentalsenge i målene 140×200, 160×200 og 180×200. Læs mere, og find ud af, hvilken billig kontinentalseng der passer til dig/jer.

Køb en billig kontinentalseng på 140×200 centimeter – til dig, som ønsker god plads

En kontinentalseng på 140×200 kaldes også en trekvartmandsseng eller en halvandenmandsseng. Sengen giver god plads til den enkelte, som gerne vil have mulighed for at kunne fylde, vende og dreje sig i sengen. Ved at købe en 140×200 centimeters seng forkæler du dig selv med ekstra god plads og høj komfort.

Sengen kan ligeledes fint benyttes af par, som måske gerne vil spare på pladsen. Par kommer til at ligge lidt tæt i en 140×200 centimeters seng, men får samtidig en seng, som ikke optager for meget plads. Vil du eller I gerne finde en seng til en god pris, så kan du/I nemt finde en billig kontinentalseng på 140×200 centimeter.

Find en billig kontinentalseng på 160×200 centimeter til dig og din partner

En kontinentalseng på 160×200 centimeter er perfekt til et par, som ønsker en dobbeltseng, som fylder lidt mindre end en standardmodel. Sengen giver jer god komfort, og fordi kernen eller basen af sengen ligger helt tæt, slipper I for oplevelsen af en revne mellem de to boxmadrasser. I har derfor god mulighed for at brede jer i sengen og undgå at føle, at de to madrasser over tid rykker væk fra hinanden.

Ved at købe en kontinentalseng, køber I en seng, som holder i mange år, og som med sit klassiske look passer i de fleste hjem. Når I vælger en af de billige kontinentalsenge på 160×200 centimeter på tilbud, gør I en god investering uden at skulle bruge alt for mange penge på jeres nye seng.

Med en billig kontinentalseng på 180×200 centimeter får du/I en god, rummelig seng

En kontinentalseng med målene 180×200 centimeter svarer til en standard dobbeltseng. Men når du/I vælger en kontinentalseng på 180×200, vælger I en kvalitetsseng, som har god rummelighed og ekstra god komfort. Ligesom med kontinentalsengen på 160×200 slipper I for oplevelsen af at have en revne imellem jer.

Sengen passer til par, som ønsker at have god plads i deres seng. Med kontinentalsengens klassiske og stilrene look må den gerne fylde og optage lidt plads i hjemmet. Det klassiske look betyder også, at I vil kunne have jeres seng i mange år uden at blive trætte af designet. Ligeledes kan I ved at købe en billig kontinentalseng investere i komfort uden at føle, at I bruger alt for mange penge på jeres nye seng.

Du/I kan læse mere om kontinentalsenge med målene 180×200 cm her og blive guidet til at købe den helt rigtige seng.

Vælg de rigtige madrasser til en god og billig kontinentalseng

Der er flere ting at tage højde for, når du skal vælge en ny kontinentalseng. Det centrale er at tjekke kvaliteten på madrassen, når du køber en ny seng. Med en kontinentalseng er der tre forskellige madrasser, som du skal have øje for. Både boxmadrassen, springmadrassen og topmadrassen findes i flere forskellige varianter. Både kvaliteten af den nederste boxmadras og den øverste topmadras er værd at holde øje med.

Herudover bør du overveje, hvor fast du ønsker din seng, hvilket både er et præferencespørgsmål, men også afhængigt af din vægt. Oftest findes kontinentalsenge i disse fem typer, som alle varierer i hårdhed og støtter din ryg på forskellig vis:

  • Fast pocket-fjedre
  • Medium pocket-fjedre
  • Medium 5-zonet multi-pocket
  • Fast 5-zonet multi-pocket
  • Medium bonell-fjedre.

Når du er på udkig efter en billig kontinentalseng, bør du udover pris også have øje for madrastyperne, så du sikrer dig, at du vælger rigtigt. Vi har desuden lavet en test af kontinentalsenge med nogle af de mest populære typer. Se testen, hvis du gerne vil peges i retning af, hvilken type kontinentalseng der bedst understøtter dine behov.

Lækkert design

Fordi sengen ofte er det største møbel i vores soveværelser, betyder det i høj grad også noget, hvordan sengen ser ud. Looket varierer fra model til model, men de er alle udført i et klassisk og stilfuldt design. Kontinentalsenge vil egne sig til mange typer af hjem og vil bidrage til et stilfuldt soveværelse.

Du har desuden mulighed for selv i høj grad at præge din kontinentalseng ved blandt andet at vælge ben, stof og grunddel. Forskellige farver på stoffet på sengen skaber meget forskellige udtryk. På den måde kan du tilføje dit eget touch til kontinentalsengens klassiske look.

Et alternativ til en kontinentalseng er en elevationsseng, som også giver mulighed for at justere i højden. Elevationssenge er ofte lidt dyrere end kontinentalsenge, men har til gengæld flere funktioner. Vi henviser på vores side også til elevationssenge på tilbud. Hvis du er interesseret i at se nærmere på elevationssenge til en god pris, kan du tjekke vores udvalg af elevationssenge på tilbud ud.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.