Billige kontinentalsenge

Mest populære billige kontinentalsenge.

Visco Continental No. 1

Her får man en særdeles enkel og elegant kontinentalseng, hvor komforten har været i højsædet og prisen derimod er sat helt ned. Selvom denne kontinentalseng er billig, så påvirker det hverken kvaliteten eller komforten.

Levering:
2-3 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Jupiter kontinentalseng

Med denne billige kontinentalseng får du et solidt og velproduceret håndværk. Denne seng er nemlig produceret i Danmark.

Levering: 2-8 dage

Returret: 100 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Budget kontinentalseng

Suveræn kontinentalseng til dig som ikke vil bruge en formue på den, men alligevel gerne vil have god kvalitet, komfort og støtte til kroppen.

Levering: 2-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Venus kontinentalseng

Smart, enkel og elegant kontinentalseng med komforten i fokus. Pocket-fjedre & 5 komfortzoner, som forbedrer din nattesøvn.

Levering: 2-8 dage

Returret: 100 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Billige kontinentalsenge

Kontinentalsenge er en sengetype, der er blevet mere og mere populær blandt danskerne. Mange har fundet ud af, at de nødvendigvis ikke har brug for en elevationsseng, men de vil stadig gerne have en seng af meget høj kvalitet, og derfor vælger de en kontinentalseng. En kontinentalseng består af tre lag af madrasser, som alle er med til at sikre sengens kvalitet og et meget højt komfortniveau. Man kan få flere forskellige størrelser i kontinentalsenge, og man kan også få forskellige designs og farver, så derfor er der gode chancer for, at du kan finde en seng, der passer perfekt til dig og dit soveværelse. Man kan eksempelvis både få en dobbelt kontinentalseng og en enkeltmands kontinentalseng. 

Kontinentalsenge er ofte lidt billigere end elevationssenge, men du kan finde kontinentalsenge til både høje og lave priser. Det er altså muligt at finde en billig kontinentalseng på markedet. Prisen afhænger ofte af, hvilke madrasser man vælger, og hvor stor sengen er. Du kan som før nævnt vælge mellem flere forskellige størrelser, og du kan blandt andet også vælge mellem forskellige madrasser, når det kommer til topmadrasser og springmadrasser. Det er vigtigt at vælge de rigtige madrasser, der passer bedst til dine behov og din krop.

De fleste af de forhandlere, som vi henviser til her på siden, sælger kontinentalsenge, og de findes som sagt i flere forskellige prisklasser. Blandt andet hos forhandleren Boboonline.dk kan du nogle gange finde billige kontinentalsenge, som er af god kvalitet.

Også forhandleren Bedre Nætter har ofte billige modeller i deres udvalg. De har også dyrere modeller og modeller til en mere mellemklasse pris. Deres udvalg kan du se her.

På denne måde kan man se, at man altså godt kan få en billig kontinentalseng, uden at der er blevet gået på kompromis med kvalitet. Selvom man godt kan få kontinentalsenge til fornuftige priser, så skal man nødvendigvis ikke altid vælge den billigste model. Det er nemlig ikke sikkert, at det er den billigste eller den dyreste model, der passer bedst til dig.

Inden du køber din nye seng, er der flere forskellige ting, du skal være opmærksom på. Prisen er et godt udgangspunkt, da det kan give dig en indikation af, hvor meget du er villig til at investere, og hvad du kan få for den pris. Dog skal man heller ikke lade sig begrænse fuldstændigt af prisen. Pris og kvalitet hænger nemlig ofte sammen i forhold til kontinentalsenge og senge generelt. Så selvom man kan få et godt tilbud på gode senge, så skal man også være opmærksom på andre aspekter for at kunne vurdere, om sengen er af god kvalitet. Her er især madrassernes materialer og fjedre afgørende for kvaliteten. Den fjedretype, du skal vælge, afhænger meget af dig og din kropsvægt, så derfor bliver man nødt til at være opmærksom på dette, hvis man vil  have en seng, der kan give optimal støtte. Hvis du vil læse mere om forskellige kontinentalsenge og se nogle eksempler på billige kontinentalsenge, så kan du læse vores kontinentalsengetest, der vil guide dig igennem nogle forskellige modeller, som du kan finde hos vores forhandlere. Testen kan du finde her: Kontinentalsengetest.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk