Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
313 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Med en kontinentalseng får du en seng, der passer til de fleste rum og behov. Komfortniveauet i en kontinentalseng er nemlig tårnhøjt på grund af de mange lag af fjedre og skum, der er i sengen. Vi har fundet flere forskellige slags populære kontinentalsenge. Du kan også herunder læse meget mere om kontinentalsenge, samt fordelene ved denne type seng. Læs også mere om dit valg i vores kontinentalseng test.

Sov godt i en kontinentalseng

En god nats søvn er altafgørende for, at du kan fungere optimalt om dagen. Det er vigtigt, at du sover i en seng, der passer til dig. Du skal kunne sove godt hele natten – året rundt.

En kontinentalseng er yderst komfortabel. Kontinentalsenge har et ekstra madraslag, som giver dig forhøjet komfort og en forbedret søvnoplevelse. Sengens platform varierer fra seng til seng – dog er de fleste kontinentalsenges platform dannet af en boxmadras eller en skumkerne, imens en supplerende springmadras under topmadrassen vil sørge for ekstra komfort. I en kontinentalseng får du således en sund liggeposition og en nattesøvn, der gør dig klar til dagens gøremål. Den eneste ulempe er, at du får lyst til at blive liggende.

En seng, du står ”ud” af

En kontinentalseng står du ikke op af – den står du ud af. De mange lag, sengen indeholder, gør kontinentalsengen højere end de fleste andre senge. Det betyder, at du kan stige lige ud af sengen om morgenen. Det er måske ikke en altafgørende faktor for, hvorfor kontinentalsengen er speciel – men det er en detalje, som de fleste bliver glade for. At stige ud af sengen om morgenen frem for at stige op af den vil give dig en bedre start på dagen!

En seng, der pynter i soveværelset

En kontinentalseng er ikke blot en komfortabel seng – det er også en pæn seng. En kontinentalseng ser fremragende ud i ethvert soveværelse. Pift sengen op med de rigtige puder og dyner, og du har en seng, som alle får lyst til at lægge sig i. En flot designet kontinentalseng er altså ikke blot en seng – det er et møbel, som indbyder til hygge, hvile, og ikke mindst god søvn.

Find den rigtige kontinentalseng

Er du på jagt efter en kontinentalseng, er der flere ting, du skal være opmærksom på. Der findes, som du kan se, mange slags kontinentalsenge – og de er alle forskellige i større eller mindre grad. Når du skal købe en kontinentalseng, skal du først og fremmest være opmærksom på madrassernes kvalitet.

Med en kontinentalseng er der ikke blot én madras, du skal tjekke kvaliteten på – der er ofte tre; En boxmadras, en springmadras og en topmadras. Boxmadrassen, som oftest findes i bunden, skal være i lige så god kvalitet som topmadrassen, hvilket er den øverste madras, for at sikre dig den bedste nattesøvn. Du skal ligeledes være opmærksom på, om madrassens fasthed passer til dig. Det er forskelligt, hvor faste madrasserne er, og det er forskelligt, hvor faste de skal være. Fastheden afhænger blandt andet af din vægt og dine præferencer.

Ofte stillede spørgsmål

En kontinentalseng er en luksuriøs sengetype med tre lag: en boxmadras som bundlag for grundlæggende støtte, et fjedermadraslag for ekstra komfort og ofte et topmadraslag for yderligere blødhed og tilpasning til kroppen. Denne seng er kendt for sin høje komfort og elegante udseende, hvilket gør den populær i Skandinavien og andre regioner.
En kontinentalseng tilbyder enestående komfort gennem sin lagdelte opbygning, der omfatter en boxmadras, fjedermadras, og ofte en topmadras, hvilket sikrer optimal støtte og blødhed. Den højere højde af sengen gør det lettere at komme ind og ud af sengen, hvilket er en fordel for mange, især ældre eller dem med bevægelsesbesvær. Den robuste konstruktion og det luksuriøse design af kontinentalsenge tilfører også et stilfuldt udtryk til soveværelset, samtidig med at de tilbyder en holdbar og langvarig soveoplevelse.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.