Køjesenge

En god seng er afgørende for en god nats søvn – både for voksne og for børn. En god nats søvn giver os de bedste forudsætninger for at kunne fungere optimalt om dagen. Er du på jagt efter en ny seng til børneværelset, har du sikkert fundet ud af, at der findes et væld af forskellige løsninger.

Flexa White

En solid og flot designet køjeseng fra det populære danske brand FLEXA. Her får du en lækker køjeseng med to senge, hvor der er en lige stige til at komme op i den øverste seng. En rigtig god pladsbesparende løsning til børneværelset, hvor der sover to eller i et meget lille rum, hvor man skal have to sovepladser. Stigen har skridsikre trin, og kan placeres i begge sider af sengen. Således passer den til alle rum.

✅ Levering
8-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norlik

Denne køjeseng har liggemål på 90 x 200 cm. Den har et enkelt look i en flot hvid farve. Den er fremstillet i massivt fyrretræ.

✅ Levering
7-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Magne

Magne fremstår i en flot, neutral grå farve, som passer ind i de fleste hjem. Den kommer med en stige, som er nem at klatre op ad.

✅ Levering
8-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Kiddy

En køjeseng med senge i størrelsen 90 x 200 cm. Her får du en stige og sengehest til øverste etage. Den fremstår i hvid og naturfarve, med rundede hjørner.

✅ Levering
1-2 uger

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Scanliving Junior køjeseng

En smart køjeseng som har skrivebord nederst. Således spares pladsen til skrivebordet, som er under sengen. Perfekt til børneværelset.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Returret
365 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Køjesenge – Sengen der giver plads på børneværelset

Hvilken seng, der er den bedste løsning, kan være svær at gennemskue. Når du skal købe en ny seng til børneværelset, er det naturligvis vigtigt, at sengen er komfortabel – men sengen skal også passe ind på børneværelset, den skal give plads til leg, og den skal være praktisk. Netop derfor er en køjeseng ofte en fordelagtig løsning til børneværelset.

En pladsbesparende seng

Har du flere børn, der deler værelse? Eller har dit barn ofte overnattende gæster på besøg? Så bør du overveje en køjeseng til dit barns værelse. En køjeseng giver dit barn mere plads at boltre sig på. Der bliver mere plads på gulvet til leg og rod – og du får nemmere ved at komme rundt med støvsugeren på værelset.

Du kan få køjesenge med én eller flere senge. En køjeseng med én køje, også kaldet en højseng, giver ekstra gulvplads på børneværelset, da sengen bliver løftet fra jorden. En højseng er en populær løsning, hvis værelset er meget småt. En køjeseng med flere køjer giver plads til flere sovende børn – hvis dine børn deler værelse, skal der således ikke være plads til to senge på gulvet. Har dit barn ofte overnattende gæster, slipper du for at puste en luftmadras op eller finde en weekendseng frem – for der er plads i køjesengen.

Fordi køjesengen frigør så meget plads, vælger mange også at bruge køjesengen som gæsteseng eller som seng i sommerhuset. I sommerhuset og på gæsteværelset er der typisk ikke meget plads – og den plads, der er, kan bruges på mange andre ting. Derfor er en køjeseng altså også her en ideel løsning på et pladsproblem. En anden løsning på pladsproblemer kan være en sovesofa med opbevaring.

Sov godt i en køjeseng

Mange har måske en forestilling om, at man ikke sover godt i en køjeseng. Dette afhænger dog ikke af sengen men af den madras, der er i sengen. Det er vigtigt, uanset hvem der skal sove i sengen, at madrassen bliver tilpasset. En god idé er at bruge en topmadras oven på den primære madras, da dette forlænger levetiden på sengen. En topmadras kan tilpasses til dine individuelle behov – og betrækket kan tages af og vaskes, hvilket især er en fordel, hvis sengen skal bruges til børneværelset.

Hulestemning

Drømmer du om lidt ekstra hygge på børneværelset, så kan en køjeseng være med til at skabe netop dette. Med dyner og puder i køjen bliver der hurtigt skabt en lille hule, som både er hyggelig for børn og voksne. En køjeseng giver altså plads til leg og hygge på børneværelset. Og hvem ved – måske kan den hyggelige hulestemning endda få dine børn til at lægge sig til at sove med et smil på læben – hver dag.