Køjesenge

En god seng er afgørende for en god nats søvn – både for voksne og for børn. En god nats søvn giver os de bedste forudsætninger for at kunne fungere optimalt om dagen. Er du på jagt efter en ny seng til børneværelset, har du sikkert fundet ud af, at der findes et væld af forskellige løsninger.

Køjeseng fra Coop.dk

Coop har et stort udvalg af køjesenge, hvor du kan finde køjesenge i forskellige størrelser. Du finder nogle af de bedste og billigste børnesenge på markedet, hos en af de største forhandlere i landet. Du kan altså trygt og sikkert handle her.

✅ Levering

1-2 uger

✅ Returret

14 dage

✅ Finansiering

Ja

Køjeseng fra ILVA.dk

Hos ILVA har de børnbesenge og juniorsenge, som er perfekte til børneværelset. Med dimenisoner, som sparer både plads og skaber rum til leg og fritid, finder du helt sikkert en løsning.

✅ Levering

1-2 uger

✅ Returret

14 dage

✅Finansiering

Nej

Køjeseng fra Unoliving.dk

Hos Unoliving har de mange forskellige senge til børneværelset. Der er mange forskellige designs og prisklasser, så du kan finde en løsning til dit hjem.

✅ Levering

1-2 uger

✅ Returret

30 dage

✅Finansiering

Ja

Køjeseng fra Boboonline.dk

Boboonline er en af Danamrks førende møbelleverandører online. Deres store udvalg af størrelser og designs gør, at du uden tvivl kan finde en løsning til lige præcis dit behov.

✅ Levering

5-10 dage

✅ Returret

365 dage

✅Finansiering

Ja

Køjeseng fra Babyshower.dk

Babyshower er specialister i produkter til børn. Det gælder også for køjesenge, hvor de har mange modeller i forskellige størrelser og designs.

✅ Levering

1-3 dage

✅ Returret

14 dage

✅Finansiering

Ja

Køjesenge - Sengen der giver plads på børneværelset

Hvilken seng, der er den bedste løsning, kan være svær at gennemskue. Når du skal købe en ny seng til børneværelset, er det naturligvis vigtigt, at sengen er komfortabel – men sengen skal også passe ind på børneværelset, den skal give plads til leg, og den skal være praktisk. Netop derfor er en køjeseng ofte en fordelagtig løsning til børneværelset.

En pladsbesparende seng

Har du flere børn, der deler værelse? Eller har dit barn ofte overnattende gæster på besøg? Så bør du overveje en køjeseng til dit barns værelse. En køjeseng giver dit barn mere plads at boltre sig på. Der bliver mere plads på gulvet til leg og rod – og du får nemmere ved at komme rundt med støvsugeren på værelset.

Du kan få køjesenge med én eller flere senge. En køjeseng med én køje, også kaldet en højseng, giver ekstra gulvplads på børneværelset, da sengen bliver løftet fra jorden. En højseng er en populær løsning, hvis værelset er meget småt. En køjeseng med flere køjer giver plads til flere sovende børn – hvis dine børn deler værelse, skal der således ikke være plads til to senge på gulvet. Har dit barn ofte overnattende gæster, slipper du for at puste en luftmadras op eller finde en weekendseng frem – for der er plads i køjesengen.

Fordi køjesengen frigør så meget plads, vælger mange også at bruge køjesengen som gæsteseng eller som seng i sommerhuset. I sommerhuset og på gæsteværelset er der typisk ikke meget plads – og den plads, der er, kan bruges på mange andre ting. Derfor er en køjeseng altså også her en ideel løsning på et pladsproblem. En anden løsning på pladsproblemer kan være en sovesofa med opbevaring.

Sov godt i en køjeseng

Mange har måske en forestilling om, at man ikke sover godt i en køjeseng. Dette afhænger dog ikke af sengen men af den madras, der er i sengen. Det er vigtigt, uanset hvem der skal sove i sengen, at madrassen bliver tilpasset. En god idé er at bruge en topmadras oven på den primære madras, da dette forlænger levetiden på sengen. En topmadras kan tilpasses til dine individuelle behov – og betrækket kan tages af og vaskes, hvilket især er en fordel, hvis sengen skal bruges til børneværelset.

Hulestemning

Drømmer du om lidt ekstra hygge på børneværelset, så kan en køjeseng være med til at skabe netop dette. Med dyner og puder i køjen bliver der hurtigt skabt en lille hule, som både er hyggelig for børn og voksne. En køjeseng giver altså plads til leg og hygge på børneværelset. Og hvem ved – måske kan den hyggelige hulestemning endda få dine børn til at lægge sig til at sove med et smil på læben – hver dag.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk