Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Skal din nye seng være en romantisk himmelseng? Læs mere her

Himmelsenge har et rigtigt smukt og romantisk design og pynter meget i soveværelset. Der er noget helt specielt ved at ligge i en himmelseng. Himmelsengen passer både i soveværelset, teenageværelset og børneværelset – og er med til at skabe stemning, hygge og ro i rummene.

Der findes forskellige typer af himmelsenge, både mere klassiske og moderne udgaver som passer til tidens trends og/eller et retro look. Du får her på siden et overblik over forskellige typer at himmelsenge og gode råd til, hvordan du kan inkorporere en himmelseng i dit hjem.

Sengens udseende har stor betydning for udtrykket i dit soveværelse, på teenageværelset eller børneværelset, og en flot seng kan i høj grad bidrage til et stilet soveværelse og en hyggelig stemning i soveværelset.

Himmelseng til salg – hvorfor skal du købe en himmelseng?

Der er mange gode grunde til at investere i en himmelseng. I dag findes himmelsenge i forskellige modeller, og en himmelseng henvender sig derfor ikke kun til personer eller familier, som dyrker en meget romantisk indretning.

Den klassiske hvide himmelseng findes i flere varianter, og der findes desuden himmelsenge, som er lavet i rustikt og mørkere træ, og som dermed ikke har samme romantiske udtryk som den klassiske hvide himmelseng. Det er derfor også muligt at finde himmelsenge, som passer til en mere minimalistisk og nordisk stil.

Nostalgi og historiefortælling knytter sig for rigtig mange danskere til himmelsengen, fordi den her eksisteret i så mange år. Himmelsengen har eksisteret siden den tidlige middelalder, og i mange år var en det en sengetype, som var reserveret til det bedre borgerskab grundet sengetypens smukke design og grad af luksuriøsitet.

Når man ser en himmelseng, opstår der for mange associationer til soveværelser fra smukke slotte eller historiske film. På den måde er der noget eventyragtigt over himmelsengen, og man køber ind i den luksus, som knytter sig til fortællingen om himmelsengen.

Den klassiske hvide himmelseng med en ramme af hvidmalet træ og hvide eller gennemsigtige himmelgardin er fortsat en meget populær seng i Danmark og findes i forskellige udgaver. Den klassiske himmelseng passer desuden sammen med flere forskellige stilarter, og alt efter hvilket sengetæppe og hvilke pyntepuder man vælger, kan man skabe vidt forskellige udtryk i sit soveværelse med himmelsengen.

Himmelsenge findes både til i enkeltpersons-udgaver, i dobbeltsengs-udgaver og til børn i forskellige aldre. Du kan endda få en tremmeseng i en himmelsengsudgave til din lille baby. Herudover er det muligt at få forskellige typer af himmelgardiner i forskellige stoftyper og længder til sengen. Himmelsenge findes også med sengeskuffer, hvilket er en stor fordel, hvis man gerne vil spare plads og have ekstra opbevaringsplads.

Bring luksuriøsitet ind i soveværelset; køb en dobbeltseng med himmel

Der findes ikke noget mere romantisk end at have en himmelseng i soveværelset. Måske har du prøvet at være på hotel, og lægge dig ned i en af de smukke senge med himmel og stof, som kan lukke senge lidt af fra omverdenen. Ved at købe en himmelseng, har du mulighed for at bringe lidt hotelluksus hjem i dit soveværelse, og ved har ikke lyst til at soveværelset har lidt hotelstemning over sig.

Med himmelsengens gardin kan I skærme lidt af fra omverdenen, når I ligger i jeres seng, hvilket skaber et super hyggeligt og intimt rum til jer som par. Det kan samtidigt være en stor fordel, da det også skærmer lidt af fra lyd og lys, og en himmelseng kan derfor også være med til at forbedre jeres nattesøvn. Herudover er der noget romantisk over en himmelseng, og i soveværelset må der gerne skruet lidt op for det romantiske udtryk og design.

Herudover er der ikke nogen tvivl om, at himmelsengen vil pynte i jeres soveværelse. En dobbeltseng er i forvejen et stort møbel, som man lægger mærke til, så hvorfor ikke vælge en rigtig smuk model? Hvis I har pladsen og relativt højt til loftet, vil himmelsengen kunne være flot og centralt møbel i soveværelset. Himmelsengen vil der med garanti blive lagt mærke til i soveværelset.

Forkæl sig selv med en himmelseng 90×200

Måske har du altid haft et ønske om at have en drømmende og romantisk himmelseng i dit soveværelse. Himmelsenge findes også i målene 90×200, hvilket svarer til en enkeltmandsseng. Så hvis du gerne vil gøre noget godt få dig selv og investere i en seng, som pynter i hjemmet og i dit soveværelse, er en himmelseng i målene 90×200 en rigtig god løsning. Ved at købe en himmelseng til dig i selv i målene 90×200 får du en smuk seng, som opfylder enhver pige eller dames prinsessedrøm om at have en smuk, romantisk seng.

En himmelseng på 90×200 er også en rigtig god løsning til teenageren eller til det større barn, som ønsker en smuk, ny seng. En himmelseng er for mange piger en del af deres forestilling om et eventyrligt prinsesseværelse, og små prinsessepiger vil helt sikkert elske at få lov til at få en himmelseng ind på deres værelset. En himmelseng appellerer dog både til piger og drenge, som ønsker at tilføje et smukt touch til deres værelse med en seng.

En himmelseng bliver i højere grad et møbel, frem for en funktionel ”madras med ben”, som du blot bruger til at sove i. Det gør ikke noget at et større møbel som en seng er også pynter. Og det gør en himmelseng i høj grad både i soveværelset og på børne- og teenageværelset.

Køb en himmelseng til en pige, som er en rigtig prinsesse

En himmelseng er selvfølgelig ikke et kønsspecifikt produkt, men en sådan type af seng passer helt perfekt til tøsede små piger, som ønsker et rigtigt prinsesse-værelse. Hvis din pige gerne vil sove som en rigtig prinsesse i sin seng, og drømme sig ind i eventyrernes eller Disneys univers, er en himmelseng helt perfekt.

De klassiske himmelsenge har et meget feminint udtryk med den hvide himmel og det smukke himmelgardin. Hvis din pige eksempelvis i forvejen har meget prinsesselegetøj eller har malet væggene på sit værelse i en lyserød farve, er en himmelseng den helt rigtige tilføjelse til værelset.

Pigeværelset bliver med himmelsengen ekstra tøset, hvilket mange små piger ville elske. Der er også god mulighed for at dekorere sengen med hyggelige genstande som eksempelvis en lyskæde.

En himmelseng er samtidigt en klassisk seng, og vil derfor også være en seng som din pige bruge i mange år frem. En himmelseng kan også nemt tilpasses en mere ”voksen” teenagestil. På teenageværelset har teenagepigen mulighed for at kombinere en mere rå stil med mere pigede elementer som eksempelvis en himmelseng, og på den måde skabe et personligt udtryk på værelset.

Til både børne- og teenageværelset kan det være en rigtig smart løsning at vælge en himmelseng med opbevaringsplads. Ved at vælge en seng, som har skuffer i bunden, vil du have mulighed for nemt at gemme legetøj eller andre ting væk under senge.

Børne- og teenageværelset bliver ofte meget hurtigt rodet, og det kan i den forbindelse være en stor fordel at have nogle skuffer tilgængelige under sengen, som man hurtigt kan gemme rodet væk i. Samtidigt er skufferne nemt tilgængelige og legetøjet mv. kan derfor let hentes frem igen, når det skal bruges.

Sød trend: himmelseng til baby

Når man skal købe den første babyseng, kan det være vanskeligt at finde ud af, hvilken model man skal vælge. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, kan du med fordel købe en himmelseng. Himmelsenge findes også til de helt små prinsesser (eller prinser). Himmelsenge til babyer er populære, fordi de ser rigtig søde ud og tilføjer et eventyrligt element til børneværelset.

Himmelsengen pynter, men er også praktisk den forstand, at den kan hjælpe med at skabe ro og tryghed for barnet. Himlen over sengen er med til at skærme babyen, så den ikke bliver for forstyrret i samme grad af lyde og billeder udefra. Himmelsengen skaber et hyggeligt, trygt og roligt rum for babyen og afskærmer for forstyrrelser.

Om sommeren kan himmelsengens afskærmning samtidig være en fordel, fordi den er med lidt af holde myg og insekter væk fra jeres lille fine baby. Herudover får babyen med en himmelseng også noget at ligge og kigge på i form af himlen, hvilket kan bidrage til, at babyen nemmere falder i søvn.

En himmelseng i træ er det moderne valg

De fleste forbinder nok en himmelseng den klassiske hvide seng med en hvidt, gennemsigtig stofhimmel til. Der findes dog en række andre udgaver og nyfortolkninger af himmelsengen på markedet i dag.

Hvis du godt kan lide den mere moderne, rustikke og nordiske stil, kan du vælge at købe en himmelseng med en himmel i træ. Ved at vælge en himmelseng i træ, bidrager du til et naturlook i soveværelset. Himmelsenge findes i eksempelvis i brunlakeret træ, og tilføjer et robust og simpelt udtryk.

Det er meget oppe i tiden at inkorporere naturmaterialer i hjemmet, og hvis man skal hoppe på en af de helt store trends i 2020, skal man inkorporere naturmaterialer og jordnære farver i boligindretningen. Hvis det er en trend, som du godt kan lide, kan en himmelseng med en himmel og ramme i træ være en rigtig god løsning.

En himmelseng i træ – eksempelvis rustikt træ – kan betragtes som en nyfortolkning af himmelsengen, som i højere grad taler sig ind i tidens trends, og som kan give dit soveværelset et moderne og helt særligt præg. Du bevæger der dermed væk fra den meget klassiske romantiske stil, og gør møblet til dit eget.

Vælg den rigtige madras til din himmelsengeramme!

Du bør være opmærksom på, om himmelsengen kommer med eller uden madras. Hvis madrassen ikke hører til himmelsengen, kan du se et stort udvalg af madrasser og læse mere om madrastyper på vores hjemmeside.

En god madras kan være med til at forbedre din nattesøvn markant og give dig bedst mulig komfort, og det er derfor langt fra ligegyldigt, hvilken madras du køber til din seng. Vi har testet forskellige madrastyper, som du kan finde her, og du kan desuden læse mere på vores blog. På den måde kan du være med til at sikre dig, at du vælger den helt rigtige madras, som imødekommer dine ønsker og behov.

Til nogle af himmelsengene hører madrassen til, og du bør i den forbindelse sætte dig i den madrastype og fordele og ulemper ved madrassen. Hvis du har specifikke behov eller problemer med din ryg eksempelvis, kan der være nogle madrastyper, som er bedre end andre. Ofte vil en rigtig god topmadras kunne gøre en stor forskel, og i den forbindelse derfor i høj grad undersøge mulighederne.

Find en billig himmelseng hos Sov-bedre.dk

Du har god mulighed for at finde en billig himmelseng hos os på Sov-bedre.dk. Alt efter om du er på udkig efter en himmelseng til dig selv, til dit barn, din teenager, din baby eller en dobbeltseng, finder du et stort udvalg på vores side.

Vores forhandlere har flere udgaver af den klassiske, romantiske himmelseng og nogle nyere versioner af himmelsengen – eksempelvis med en himmel i mere robust træ.

Det er fornuftigt at undersøge markedet og blive helt skarp på, hvad din nye seng skal kunne, før du investerer i en. Før du køber din nye himmelseng, bør du læse mere om de forskellige muligheder, for at bliver helt skarp på, hvilken type af himmelseng, som passer til dig eller din familie.

Det hjælper vi dig til at blive skarpere på, på Sov-bedre.dk. Selvom du måske gerne vil finde en så billig seng som muligt, bør du have kvalitet in mente, fordi det er netop ikke altid, at den billigste seng her og nu også er det billigste valg på lang sigt. En himmelseng af høj kvalitet vil typisk kunne holde dig i rigtig mange år, og kan derfor være en god investering.

Du har god mulighed for at finde himmelsenge af høj kvalitet til gode priser, og du kan på vores side også sammenligne de forskellige modeller fra forskellige forhandlere.

Alle forhandlere er nøje udvalgt, og du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden, hvis du køber dem. Så hvis du er på udkig efter en billig himmelseng af rigtig god kvalitet, er du kommet til det rette sted.

Forfatter