Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Er pladsen knap inde på børneværelset, så der ikke er plads til en lang række af legesager, kan sengen også blive til en legeplads. Det er muligt at købe en halvhøj seng med rutsjebane, så dit barn kan suse ud af sengen om morgenen og dermed hurtigt blive motiveret til at komme op i de tidlige morgentimer.

Halvhøje senge er perfekte til mindre børn i hjemmet. Med en halvhøj seng får dit barn en super god soveplads, men også mulighed for at lave en sjov hule eller have masser af dejlig opbevaringsplads under sengen. Hulen under sengen kan bruges til mange forskellige formål, og den halvhøje seng fås i diverse størrelser. Hermed kan både et 5-årigt barn og et barn, der er dobbelt så gammelt, få glæde af sengen og dens mange fordele.

Halvhøj juniorseng

Har du svært ved at få dit barn til at falde i søvn om natten eller til overhovedet at smutte i sengen i stedet for at lege på værelsets gulv, vil en halvhøj seng muligvis være den rette løsning. En halvhøj juniorseng er oplagt til mange aldre, herunder blandt andet 5-årige, der ønsker en mere underholdende seng. Mange børn synes, at det er sjovt at ligge forholdsvis højt oppe, og dette kan let lade sig gøre med den halvhøje børneseng. Når barnet ligger i denne seng, kan han/hun have et godt overblik over hele værelset, og lege, at sengen er et skib midt ude på havet. De voksne kan hoppe med på denne leg, og pludselig sover barnet meget hurtigere, end hvis han/hun lå tættere nede på gulvet.

Den halvhøje børneseng er desuden et stort plus for mange forældre, idet de undgår at få ondt i ryggen. I forhold til en seng med en normal højde skal du nemlig ikke bukke dig for at sige godnat til dit barn. Overvej dog i samme forbindelse, om godnathistorierne – efter den nye seng er købt – stadig skal foregå i sengen, eller om I skal lave et hyggehjørne i et af værelsets kroge, så du ikke får ondt i ryggen af at stå op og læse eventyret.

Halvhøj seng: praktisk og sjov

Ved anskaffelsen af en halvhøj seng til dit barn, danner du ikke kun rammerne for en sjov og behagelig nattesøvn, men også muligheden for super gode opbevaringsløsninger og endnu mere underholdning for dit barn. Den halvhøje seng er eksempelvis oplagt at investere i, hvis dit barns værelse ikke er særlig stort. Måske er der blot lige plads til en seng, en reol med legesager og et garderobeskab. Hvis dit barn netop er startet i børnehaveklassen og har brug for et godt skrivebord, er den halvhøje seng perfekt, idet du nemt kan finde en model med et dertilhørende skrivebord. Derudover findes der halvhøje senge til børn med funktionelle opbevaringsløsninger, så både du og barnet ikke behøver at falde over legetøj eller andre sager på gulvet i fremtiden.

Den halvhøje sengs medfølgende stige skaber ligeledes de bedste betingelser for en god omgang leg – også når sengetid ikke står på skemaet. Dit barn vil formentlig elske at klatre op og ned af stigen, og sammen med vennerne kan rollespillene hurtigt blive til mange. Stigen er endvidere et element, der vil gøre godnatrutinen sjovere for både barnet og dig selv. Barnet vil nemlig synes, at det er ganske sjovt at kravle op til den behagelige seng, og du vil kunne glæde dig over barnets nye entusiasme, hvad sengetid angår.

Derudover er det ved mange senge muligt at placere stigen i enten højre eller venstre side, så I kan vælge den løsning, der passer bedst til eksempelvis rummets udformning. Flere stiger fås samtidig med skridsikre trin og skridsikkert materiale på håndtagene, hvilket gør det nemmere for barnet at kravle op og ned.

Mange forskellige modeller

På det halvhøje sengemarked findes der et væld af forskellige, spændende modeller. Hermed kan du og dit barn gå på opdagelse og finde netop den seng, som er allermest sjov i dit barns øjne, men samtidig praktisk i dine. Idet der findes mange forskellige modeller, er det ligeledes muligt at finde en seng i en passende prisklasse. Er budgettet dermed ikke særlig stort, vil I sagtens kunne finde en sjov halvhøj seng med praktiske løsninger til en fornuftig pris.

Hvis dit barn deler værelse med en af sine søskende, kan du desuden slå to fluer med et smæk ved at investere i en halvhøj køjeseng. Denne egner sig perfekt til mindre søskende, der gerne vil sove tæt på hinanden, og som vil holde af at sove i en køjeseng. Den halvhøje køjeseng optager desuden betydeligt mindre gulvplads, end hvis du skulle ud at anskaffe to senge til børnene. Køjesengen fås i flere forskellige designs og højder. På denne måde kan du finde en seng, som er egnet til dine børns aldre, som passer sammen til resten af rummets indretning, og som har en passende størrelse.

Halvhøj seng med skrivebord

Er du på udkig efter en halvhøj børneseng med et skrivebord, findes der et bredt udvalg af disse senge på markedet. I denne forbindelse kan du for eksempel finde en halvhøj seng med et skrivebord lige nedenunder sengen, som altid står parat til, at barnet skal sidde og lave lektier, tegne og male eller hygge med en god bog. Det er dog også muligt at finde halvhøje senge med udtræksskriveborde. Dette gør det muligt for dit barn at have et meget bedre og naturligt lys i arbejdstimerne. Derudover er det rigtig smart, at bordet kan hives tilbage under sengen, så skrivebordet ikke står i vejen, når dit barn har besøg af legekammerater eller selv er i gang med pirat- eller prinsesselegene på værelsets gulv.

Flere af de halvhøje senge med skriveborde kommer desuden med et par eller en række gode hylder med plads til diverse sager. Her kan dit barn eksempelvis stille pynteting i form af skønne billeder med familien, men også have plads til yndlingslegesager, som fortjener at blive udstillet i stedet for at ligge i en kasse på værelset.

Halvhøj seng med skuffer

Savner du et mere ryddeligt børneværelse, som ikke konstant skal ordnes, og som vil være nemmere at rengøre, vil en halvhøj seng med skuffer være en super løsning. Denne seng kan fås med enten et par store skuffer eller flere små skuffer for en mere opdelt inddeling af legesager og andre ting. Den halvhøje seng med skuffer er ideel, hvis du ønsker at gemme legesagerne væk og dermed skabe mere rene linjer inde på værelset. Dit barn vil højest sandsynligt også blive glad for denne seng, idet det er let og hurtigt for ham eller hende at rydde op på værelset, når sengetiden nærmer sig.

Skufferne under den halvhøje børneseng er samtidig en skøn fordel, hvis pladsen er knap inde på børneværelset. Ved anskaffelsen af denne seng udnytter du pladsen under sengen og får mulighed for at skabe enten flere opbevaringsmuligheder i rummet eller blot have mere gulvplads til hyggelige lege med dit barn.

Seng med rutsjebane

Skal der for alvor skabes plads til leg og sjov, kan du overveje at give dit barn en halvhøj seng med rutsjebane. Denne seng er superunderholdende, og dit barn vil glide ud af sengen med glæde hver morgen. De halvhøje senge med rutsjebaner fås desuden alle i en rigtig høj kvalitet, så du kan være tryg ved tanken om, at dit barn rutsjer ned ad banen hver eneste dag. Barnets legekammerater vil ligeledes elske at rutsje ned ad rutsjebanen, så det bliver et sjovt redskab for alle på værelset.

I forbindelse med valget af den halvhøje seng med rutsjebane, er det en god idé at overveje sengens højde. Er dit barn kun tre år, og har du ikke lyst til, at han/hun farer ned ad en ganske lang rutsjebane, så tænk på dette inden købet. Her er det oplagt at vælge en seng, der har en tilpas højde, så barnet blot skal rutsje en lille tur, inden gulvet rammes.

Seng med hule – masser af hygge og leg

Elsker dit barn at hygge i husets kroge eller holde teselskab sammen med alle bamserne under spisebordet, vil en halvhøj seng med plads til en hule forneden være en sikker vinder. Forærer du dit større barn en forholdsvis høj seng, er der ligefrem endnu mere plads til sjove rollespil og hyggelige stunder under sengen.

Med en hule under den halvhøje seng er der desuden mulighed for at lave en perfekt læsekrog, så I ikke behøver at skabe plads til dette formål i et af værelsets hjørner. I hulen gælder det om at lægge et par superbløde tæpper, en masse dejlige puder samt en stak med barnets yndlingsbøger. Hver aften, inden barnet skal i seng, er der hermed et super sted at læse den spændende eller hyggelige godnathistorie, inden drømmekufferten skal pakkes. Ved at lade læsningen foregå under sengen, slipper du samtidig for at få ondt i ryggen, i forhold til hvis du skulle stå op og læse for barnet i sengen.

Du kan også finde en række af tilbehør til den halvhøje seng med hule, så hulen kan blive endnu mere hyggelig. Det er nemlig muligt at hænge et forhæng op foran hulen. På denne måde bliver hulen mørklagt, så en hyggelampe kan lyse det hemmelige rum op. Flere af forhængene fås i bestemte temaer. Hermed kan du finde et forhæng, der vil passe til netop dine barns interesser, så barnet kommer til at bruge hulen så meget som muligt.

Halvhøj seng i forskellige farver

Selvom de fleste af markedets halvhøje senge for det meste kommer i hvide farver, er det også muligt at finde sengene i andre nuancer. Elsker din datter eksempelvis pink, kan du sagtens finde en seng i denne farve, hvis temaet skal gennemføres inde på værelset.

Iblandt udvalget af halvhøje senge, vil du samtidig kunne finde senge i flotte træsorter. Dermed er det oplagt at vælge en af disse senge, hvis der i forvejen befinder sig en naturlig og minimalistisk indretningsstil i resten af hjemmet. Bliver sengen for kedelig for barnet gælder det blot om at pynte sengen med forskelligt tilbehør i form af blandt andet et kreativt forhæng til sengens eventuelle hule. Du kan ligeledes altid finde en bøtte maling frem for herefter selv at male den nye hvide seng i en farve, som netop dit barn holder af.

Priser på halvhøje børnesenge

De halvhøje senge fås i forskellige prisklasser, hvilket gør det muligt for dig at finde en seng til dit barn, som ikke sprænger budgettet. Har du ikke mulighed for at spendere et stort beløb på formålet, kan du nøjes med at anskaffe en simpel model, som dog stadig har et hyggerum, I kan indrette med tekstiler fra den nuværende seng. Sørg dog for at kigge på en række af forskellige senge, inden du vælger den allerførste, du læser om. Kvalitet skal gerne være et af de vigtigste nøgleord, når senge er samtaleemnet, og derfor skal du også huske på dette i forbindelse med købet af den halvhøje seng til dit barn.

Hermed gælder det om at overveje nøje, om det er værd at bruge en portion ekstra penge på den nye seng for at sikre en god kvalitet. Det er altid rarere at købe en kvalitetsseng end en seng, som hurtigt begynder at vise skavanker, så du muligvis er nødt til at finde en ny seng inden for en forholdsvis kort periode.

Halvhøj seng tilbud

Hvis du ønsker at give din søn eller datter den allerbedste halvhøje seng, der er på markedet, men har du samtidig ikke har et stort nok budget på nuværende tidspunkt, er det en god idé at vente på de kommende tilbud. Til sommer- og vinterudsalg kan du nemlig tit opnå rigtig gode rabatter, så du kommer til at spare en del penge på købet. Black Friday er ligeledes en dag, hvor det bestemt er værd at kigge nærmere på den halvhøje børneseng. Så hvis dit barn kan vente med at få den nye seng lidt endnu, er det oplagt at vente til den næste sæsons udsalg. På denne måde behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten, og dit barn vil kunne glæde sig over sengens mange fine og sjove detaljer.

Forfatter