Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Type
Type
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

En gæsteseng er altså praktisk af flere årsager, og i den forbindelse er det vigtigt, at du sørger for at investere i en ordentlig seng, så dine gæster rent faktisk har lyst til at blive hos dig natten over – hvad end det er, fordi de har langt hjem, eller fordi I har haft en festlig aften. Står du og skal købe en gæsteseng, men er du i tvivl om, hvad man bør være særligt opmærksom på, når det kommer til denne type seng, finder du her relevant information.

Gæsteseng sammenklappelig

Gæstesenge fås i mange forskellige modeller og størrelser, og de kan desuden anvendes til en lang række formål. En særlig smart gæsteseng er den sammenklappelige gæsteseng, som da også er en yderst populær model blandt danskerne. Der er ingen tvivl om, at der her er tale om en yderst luksuriøs udgave af den kendte drømmeseng, i og med at du opnår en øget komfort grundet den tykke madras og stellet med fjedre.

Du vil derfor med garanti kunne mærke forskellen med det samme, og dine gæster vil elske at overnatte hos dig, hvis det er en sammenklappelig gæsteseng, du kan tilbyde dig. Det er dog i den forbindelse vigtigt at huske på, at du bør opbevare den et sted, der er lettilgængelig, da du med garanti ellers ikke vil få den brugt. Det kan være alt fra en krog i hjemmet til et ekstra værelse, hvor du hurtigt kan hive den frem til de gæster, der gerne vil blive hos dig natten over.

Luksus gæsteseng

Det er de færreste hjem, der ligefrem har et decideret gæsteværelse. Det betyder dog ikke, at dine gæster behøver at sove på en luftmadras eller en lille sofa, som sjældent resulterer i en god komfort eller den rette støtte. I stedet bør du investere i en luksus gæsteseng, så dine gæster er garanteret en god nattesøvn, og med den rette model kan du desuden hurtigt skaffe den af vejen igen. I dag er det nemt at finde en luksuriøs gæsteseng i høj kvalitet, hvor både børn og voksne ligger komfortabelt og vågner veludhvilede og friske næste morgen.

Du kan også med fordel vælge at købe en sovesofa, som giver masser af ekstra sengepladser til dine overnattende gæster. Det smarte ved en sovesofa er, at du kan anvende den som sofa i din stue, og herudover kan du nemt opbevare både puder og dyner under den. Der er ligeledes mange, der vælger at indrette enten gæsteværelset eller kontoret med en sovesofa i høj kvalitet, og man kan på den måde hurtigt få redt op til enten venner eller familie, der i sidste øjeblik vælger at blive sovende natten over.

Billig gæsteseng

Er du på udkig efter en billig gæsteseng, findes der rigtig mange løsninger i dag. Du kan for eksempel købe en luftmadras, der af mange betragtes som den helt klassiske gæsteseng. Det smarte ved luftmadrassen er først og fremmest, at den er billig, og herudover kan du selv vælge at medbringe den, hvis du selv har behov for et sted at sove ude hos dine venner eksempelvis. Ydermere er en luftmadras nem at opbevare, og du kan for eksempel gemme den væk i et skab, indtil du skal bruge den igen. En luftmadras tager således ikke meget plads i dit hjem, og du kan hurtigt få den af vejen. I den forbindelse er det vigtigt, at du selvfølgelig husker at købe en pumpe og lappegrej til den, og at du naturligvis også sørger for at sætte noget tid af til at pumpe luft i madrassen, inden dine gæster skal sove på den.

En anden billig og smart gæsteseng er en ekstra madras, som du hurtigt kan hive frem, hvis dine gæster beslutter sig for at blive natten over. Denne kan du med fordel vælge at placere bag din egen seng og betrække den med noget dekorativt stof, et tæppe eller et pænt lagen.

God gæsteseng

Som allerede nævnt findes gæstesenge i mange størrelser og modeller, og de kan herudover anvendes til forskellige formål. For at finde den gode gæsteseng, der formår at leve op til dine individuelle behov og krav, er der derfor en række faktorer, du med fordel kan overveje, inden du går ud og køber en seng til dine gæster. Det er først og fremmest vigtigt at tænke over, hvor i hjemmet du har plads til at have en gæsteseng til at stå, da det naturligvis har betydning for, hvor stor en model du kan købe.

Har du ikke ret meget plads i dit hjem, er en luftmadras et rigtig godt bud, mens at du med fordel kan investere i en sovesofa, hvis du har et decideret gæsteværelse i din bolig. Ydermere bør du også tænke over at vælge en seng, der naturligvis er komfortabel og giver dine gæster den rette støtte på kroppens mest udsatte steder, så de kan vågne friske og veludhvilede efter en nat hos dig. Du bør også overveje, om du ofte selv vil skulle få brug for at medbringe sengen, når du skal sove ude hos venner eller familiemedlemmer, og i så fald bør du også vælge en model, der ikke fylder ret meget.

Bedste gæsteseng

Der findes mange gode og smarte gæstesenge på markedet, og hvilken der passer bedst til dit hjem afhænger af forskellige faktorer såsom dine konkrete behov. Har du for eksempel brug for en gæsteseng, der både er kreativ og praktisk, kunne en foldemadras være et godt bud. Det smarte ved foldemadrassen er, at den er mulig at klappe sammen, hvormed den får tre lag. På den måde kan du bruge den som ekstra siddeplads i stuen eller på børneværelset, og du kan tilmed gøre den ekstra hyggelig ved at tilføje en masse bløde puder, plaider eller tæpper, eller du kan vælge at anvende den som gæsteseng om natten.

En foldemadras er således et yderst smart møbel med mange forskellige funktioner. Men den bedste gæsteseng i lige netop dit tilfælde er selvfølgelig et spørgsmål om, hvad du har behov for, og om du blot skal bruge en smart gæsteseng i høj kvalitet til overnattende gæster, eller om du også vil få brug for et hyggehjørne eller en nyttig siddeplads i løbet af dagen.

Gæstesenge tilbud

Når du skal investere i en seng til dine gæster, skal du naturligvis også tænke over, hvor meget du gider at bruge på den. I og med at der er så mange forskellige muligheder, fås de selvfølgelig også i forskellige prisklasser. Prisen afhænger ofte af sengens kvalitet, men det er i dag muligt at finde et godt tilbud på gæstesenge, hvad end du søger en foldemadras, en sammenklappelig gæsteseng, en luftmadras eller en sovesofa.

Uanset hvad anbefales det, at man bruger lidt ekstra på at finde en model, der yder den rette støtte til kroppens mest udsatte områder, hvilket er lænden, skuldrene og ryggen. Hvis du ikke har en gæsteseng, der kan give din krop den korrekte støtte, og som desuden er komfortabel at ligge på, vil dine gæster højst sandsynligt ikke have lyst til at overnatte hos dig – de vil desuden vågne op med smerter i kroppen. Derfor er det en god idé at investere i en seng af høj kvalitet, og det er heldigvis muligt at købe en gæsteseng i dag til en fordelagtig pris.

En praktisk og uundværlig løsning

En gæsteseng er relevant i familien med børn, da børn som tidligere nævnt elsker at sove hos kammerater, og herudover er gæstesenge også oplagte til sommerhuset. Med en gæsteseng kan du og dine børn nemt invitere gæster til at blive og overnatte. Den er desuden relevant i en større familie, hvor man har ældre børn, der kommer og går.

Der er således ingen tvivl om, at en gæsteseng er en praktisk og uundværlig løsning. Ligegyldigt hvad dine behov end måtte være, når det kommer til at finde den perfekte gæsteseng, er du garanteret at kunne finde en model, der lever op til dine ønsker, og som giver dine gæster en god nattesøvn. Der er eksempelvis mange, der vælger den foldbare model, som du hurtigt og nemt kan klappe sammen og rulle væk grundet modellens monterede hjul. På den måde kan du let rede op til et ekstra familiemedlem eller gæst.

En gæsteseng giver mange muligheder

Har du en gæsteseng, som du ofte anvender og hele tiden er nødt til at klappe sammen og herefter stille væk? I så fald kan det være en god idé at investere i et sengebetræk, der beskytter mod både snavs og støv. På den måde kan sengen sagtens anvendes igen, helt uden at du behøver at rengøre den forinden.

Ikke nok med at betrækket beskytter sengen, pynter det også, hvormed du kan lade den stå i et hjørne af dit hjem, helt uden at det går synderligt ud over indretningen. Du kan som sagt også bruge den som en ekstra siddeplads eller et hyggehjørne, hvorfor en gæsteseng altså har flere formål og giver mange muligheder. Pynt den evt. med pyntepuder. Det er netop af denne årsag, at gæstesengen er uundværlig i alle danske hjem, og det er i dag muligt at finde et spændende og bredt udvalg af smarte gæstesenge, der passer til alles behov, præferencer og ønsker. Det er dog vigtigt, at du sørger for at overveje forinden, hvilke krav du har til sengen, da det har betydning for dens størrelse, kvalitet og pris.

Gæsteseng med hjul

Du får altså mange muligheder, når du investerer i en gæsteseng. Som regel er en gæsteseng sammenklappelig, hvilket betyder, at du hurtigt og let kan gemme den væk lige så snart, at dine gæster, eller din familie er taget hjem. Der er tilmed visse modeller, der er udstyret med hjul, hvorfor du let kan køre sengen hen i et hjørne eller bag i et skab, når du har klappet den sammen indtil den dag, hvor du får brug for den igen af den ene eller anden årsag.

Noget andet smart ved en gæsteseng er, at du selv kan medbringe den, når du har behov for at sove ude hos venner eller familie. Du kan nemt medbringe en gæsteseng i bilen, og din seng står således klar til dig med det samme, når du ankommer til det sted, hvor du skal overnatte. Det bliver således ikke lettere at sove ude med en gæsteseng. Endelig kan du bruge din gæsteseng som solvogn i de varme sommermåneder, når du har behov for noget blødt og komfortabelt at ligge på, hvis der eksempelvis skal tages sol på terrassen eller i haven.

Find en gæsteseng, der lever op til dine krav

Har du også tendens til at invitere venner eller familie på besøg helt uden at overveje, om der egentlig er plads nok i dit hjem til, at de kan blive og overnatte, såfremt det skulle blive sent? Heldigvis findes der en hurtig, nem og yderst praktisk løsning, hvilket er en gæsteseng.

Det særligt smarte ved en gæsteseng er, at du hurtigt kan finde den frem og gemme den væk igen efter brug, hvorfor den altså ikke behøver at optage masser af plads og fylde i dit hjem i dagligdagen. Herudover kan du placere den lige præcis der, hvor der er plads, hvad end det er i børneværelset, på kontoret, i stuen eller i soveværelset. Du kan i dag købe gæstesenge i mange forskellige farver, størrelser og modeller, og herudover fås de i forskellige prisklasser. Det vil altså sige, at du med garanti vil kunne finde den gæsteseng, som du er på udkig efter, og som formår at leve op til dine individuelle ønsker og krav.

Forfatter