Madrasser til elevationssenge

Mest populære madrasser til elevationssenge

Airpur Senses springmadras

Med denne springmadras får man 300 individuelle Pocket fjedre pr. m2 fordelt i 5-komfortzoner. Her får du en dansk-produceret springmadras i særdeles høj kvalitet og til en ganske fornuftig pris. Springmadrassen er vendbar og forlænger derfor levetiden væsentligt.

Levering:
3-4 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Sengefabrikkens Springmadras

Dette er en vendbar springmadras med mere end 200 individuelle pocket fjedre pr. m2 og 5 komfortzoner. Polstringen er 25 mm komfortskum.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Springdreams springmadras

Denne flotte springmadras er udstyret med mere end 500 individuelle multipocket fjedre, som øger komforten og støtten sammenlignet med andre.

Levering: 3-4 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sleepzone madras - medium/fast

Lækker og utrolig brugervenlig elevationsseng, som i øvrigt er dansk-produceret - nærmere Horsens. Kvaliteten og komforten er i top.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Wonderland Sonate

Yderst behagelig og lækker vendbar madras fra Wonderland. Udstyret med Pocket Exclusive-fjedre, som tilpasser sig efter ens kropsfacon.

Levering: 1-2 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Hvis du står og overvejer at købe en ny elevationsseng, vil du opdage, at der findes mange forskellige modeller og mærker på markedet, og det kan være svært at finde rundt i. Derfor er der nogle vigtige overvejelser, du bør gøre dig, før du køber din nye seng. Dette gælder egentlig, uanset om det er en elevationsseng, kontinentalseng, boxmadras eller en anden type seng. Det er selvfølgelig altid en god idé at være opmærksom på prisen og på mærket, som du umiddelbart kan vurdere kvaliteten ud fra. Et andet element, som også er yderst vigtigt at være opmærksom på, er, hvilken madras der er til elevationsengen. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilken madras man får, da det skal være en madras til elevation.

Når du skal have madrasser til elevationssenge, er det vigtigt, at det er en elevationsmadras, da du ellers ikke har mulighed for at anvende den smarte elevationsfunktion, som for de fleste er den primære årsag til at købe en elevationsseng.

Madrasser til elevationssenge – En vigtig del af sengen

Det betyder ganske enkelt, at du skal have en madras til en elevationsbund, så den har mulighed for at tilpasse sig positionen, når du justerer sengens position. Når du køber en ny elevationsseng, vil du til hvert lag få en madras til elevationseng med.

Det vil sige, at du egentlig ikke behøver at bekymre dig om, om madrasserne passer til eller ej, når du køber en ny elevationsseng, for det er der naturligvis taget højde for fra producenternes og forhandlernes side. Dog kan det i løbet af årene blive nødvendigt at udskifte en eller flere af madrasserne, og det er her, at du skal være opmærksom på at finde de korrekte madrasser, der passer til sengens elevationsfunktion, så den kan tilpasse sig de forskellige positioner. Hvis madrassen ikke kan det, så får du ganske ikke noget ud af sengens smarte elevationsfunktion, og det ville være ærgerligt og spild af penge.

Vær opmærksom når du køber en elevationsseng

I forhold til madrasser til elevationssenge er der også ting, du skal være opmærksom på, når du køber en helt ny elevationsseng. Her er det meget vigtigt at være opmærksom på fastheden af madrassen og fjedrene i den, da det betyder meget for støtten og den søvnoplevelse, du vil få i den nye seng. Man kan vælge mellem medium fasthed og fast fasthed, og dette valg afhænger af din kropsvægt.

Det bliver anbefalet, at hvis du vejer under 75 kg, skal du vælge en madras i medium fasthed med pocket fjedre. Hvis du vejer mellem 75 kg og 100 kg, anbefales det, at du vælger en madras med fast fasthed og med pocket fjedre. Hvis man vejer over 100 kg, eller den samlede vægt, der skal ligge i sengen, overstiger de 100 kg, bliver det anbefalet, at man vælger en madras, der har en fast fasthed og består af multipocketfjedre. Det betyder, at der er flere forskellige ting, man skal være opmærksom på, når man skal købe en ny seng, og hvis man senere hen vil skifte madrasserne i sin elevationsseng. Det er vigtigt at huske på, at madrasserne er afgørende for kvaliteten og komforten, og derfor er det et aspekt, som man skal være meget opmærksom på.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk