Madrasser til elevationssenge

Stor oversigt over de mest populære madrasser til elevationssenge. Vi guider dig igennem alle typer, så du kan finde en løsning til lige præcis den madras du mangler til din elevationsseng.

Topmadrasser til elevationssenge

Se udvalget

Springmadrasser til elevationssenge

Se udvalget

Topmadrasser til elevationssenge

De bedste topmadrasser til elevationssenge. Til elevationssenge på over 160 cm i bredde, er de såkaldte splittopmadrasser oplagte. Disse er samlet på midten, men delt i både hoved- og fodenden. Dette betyder at man kan bruge elevationssfunktionen i begge sider uafhængigt af hinanden, men samtidig bevare følelsen af én seng.

Mayan Pulse Split

Denne topmadras vil gøre underværker for næsten enhver elevationsseng. Den er specielt god fordi, den er ekstremt åndbar og dermed utrolig behagelig at ligge på.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Split Luksus Wonderpur

Lækker topmadras, med formskum som giver optimal støtte til dig, når du sover. Alt i alt en god topmadras til prisen.

✅ Levering:
10-20 dage

✅ Prøvetid:
101 dage

✅ Fragt:
Gratis

Deluxe Split Top - Latex

Dette er en populær topmadras. Den består af latex, og giver derfor en såkaldt progressiv støtte, hvor det giver følelsen af at det "skubber igen".

✅ Levering:
1-2 dage

✅ Returret:
30 dage

✅ Fragt:
Gratis

Diamant

Denne revolutionerende topmadras giver fantastisk støtte, og sørger for, at din krop hurtigere opnår og vedligeholder den rigtige temperatur for dyb søvn.

✅ Levering:
12-20 dage

✅ Prøvetid:
100 dage

✅ Fragt:
Gratis

Visco AIR Split Top

En topmadras med split, bestående af memoryskum som former sig efter din krop, når du lægger dig i sengen. Fås også i flere størrelser.

✅ Levering:
1-2 dage

✅ Returret:
30 dage

✅ Fragt:
Gratis

Springmadrasser til elevationssenge

Senses springmadras

Med denne springmadras får man individuelle Pocket fjedre fordelt i 7-komfortzoner. Her får du en dansk-produceret springmadras i særdeles høj kvalitet og til en ganske fornuftig pris.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Venus springmadras

Venus er et sikkert valg, som giver dig øget komfort i sengen. Betrækket er allergivenligt, og holdbarheden er i top med denne springmadras.

✅ Levering:
2-8 dage

✅ Prøvetid:
100 dage

✅ Fragt:
Gratis

Emma Madras

Højkvalitetsmadras som passer til elevationssenge. Madrassen fås i alle størrelser, så du kan helt sikkert finde en madras til din elevationsseng.

✅ Levering:
2-8 dage

✅ Prøvetid:
100 dage

✅ Fragt:
Gratis

BN Latex

Du er her garanteret høj kvalitet for pengene. Denne madras er yderst populær blandt kunderne, og du kan derfor være ganske sikker på et godt køb.

✅ Levering:
2-8 dage

✅ Prøvetid:
100 dage

✅ Fragt:
Gratis

Prestige

Lækker springmadras med antiskrid, så den ligger bedre fast. Kvaliteten og komforten er i top, så du får noget for pengene. Fås i alle størrelser.

✅ Levering:
10-20 dage

✅ Prøvetid:
101 dage

✅ Fragt:
Gratis

Tromsø Springmadras

Dette er en vendbar springmadras med 261 individuelle pocket fjedre pr. m2 og 5 komfortzoner. 25 mm latexpolstring.

✅ Levering:
8-15 dage

✅ Returret:
30 dage

✅ Fragt:
Gratis

Hvis du står og overvejer at købe en ny elevationsseng, vil du opdage, at der findes mange forskellige modeller og mærker på markedet, og det kan være svært at finde rundt i. Derfor er der nogle vigtige overvejelser, du bør gøre dig, før du køber din nye seng.

Dette gælder egentlig, uanset om det er en elevationsseng, kontinentalseng, boxmadras eller en anden type seng. Hvis du er interesseret i at læse en mere dybdegående guide til hvilken elevationsseng vi anbefaler, kan du læse vores elevationssenge guide her.

Derudover, er det selvfølgelig altid en god idé at være opmærksom på prisen og på mærket, som du umiddelbart kan vurdere kvaliteten ud fra. Et andet element, som også er yderst vigtigt at være opmærksom på, er, hvilken madras der er til elevationsengen. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilken madras man får, da det skal være en madras til elevation.

Når du skal have madrasser til elevationssenge, er det vigtigt, at det er en elevationsmadras, da du ellers ikke har mulighed for at anvende den smarte elevationsfunktion, som for de fleste er den primære årsag til at købe en elevationsseng.

Madrasser til elevationssenge – En vigtig del af sengen

Det betyder ganske enkelt, at du skal have en madras til en elevationsbund, så den har mulighed for at tilpasse sig positionen, når du justerer sengens position. Når du køber en ny elevationsseng, vil du til hvert lag få en madras til elevationseng med.

Det vil sige, at du egentlig ikke behøver at bekymre dig om, om madrasserne passer til eller ej, når du køber en ny elevationsseng, for det er der naturligvis taget højde for fra producenternes og forhandlernes side. Dog kan det i løbet af årene blive nødvendigt at udskifte en eller flere af madrasserne, og det er her, at du skal være opmærksom på at finde de korrekte madrasser, der passer til sengens elevationsfunktion, så den kan tilpasse sig de forskellige positioner. Hvis madrassen ikke kan det, så får du ganske ikke noget ud af sengens smarte elevationsfunktion, og det ville være ærgerligt og spild af penge.

Vær opmærksom når du køber en elevationsseng

I forhold til madrasser til elevationssenge er der også ting, du skal være opmærksom på, når du køber en helt ny elevationsseng. Her er det meget vigtigt at være opmærksom på fastheden af madrassen og fjedrene i den, da det betyder meget for støtten og den søvnoplevelse, du vil få i den nye seng. Man kan vælge mellem medium fasthed og fast fasthed, og dette valg afhænger af din kropsvægt.

Det bliver anbefalet, at hvis du vejer under 75 kg, skal du vælge en madras i medium fasthed med pocket fjedre. Hvis du vejer mellem 75 kg og 100 kg, anbefales det, at du vælger en madras med fast fasthed og med pocket fjedre. Hvis man vejer over 100 kg, eller den samlede vægt, der skal ligge i sengen, overstiger de 100 kg, bliver det anbefalet, at man vælger en madras, der har en fast fasthed og består af multipocketfjedre. Det betyder, at der er flere forskellige ting, man skal være opmærksom på, når man skal købe en ny seng, og hvis man senere hen vil skifte madrasserne i sin elevationsseng.

Det er vigtigt at huske på, at madrasserne er afgørende for kvaliteten og komforten, og derfor er det et aspekt, som man skal være meget opmærksom på.