Elevationsseng 90×200

Find din favorit elevationsseng i størrelsen 90×200 cm blandt nogle populære modeller hos udvalgte, anerkendte forhandlere.

Venus

Venus er et sikkert valg til soveværelset. Her får du alt det, du kan og skal forvente af en rigtig god seng. den får yderst gode anmeldelser af brugerne, og derfor er dette et godt køb, som fås til en rigtig god pris.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige Eksklusiv Boxelevation

En super god elevationsseng til dig der både vil have flot design, komfort og funktionalitet. Et super godt køb til prisen.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

Med Jupiter får du en elevationsseng som kommer med en ydsvag motor, samt en seng opbygget af komfortable madrasser.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lyngdal

Lyngdal er en klassisk elevationsseng som kommer i et moderne tidløst design. Her er der lagt fokus på komfort, funktionalitet og holdbarhed.

✅ Levering
4-6 uger

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur Elevation

Krone er en danskproduceret kvalitetsseng. Her får du en topmadras med vaskbart betræk og 5 komfortzoner, som sikrer komforten.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nocturne Gold

Denne elevationsseng giver din krop aflastning og støtte takket være de indbyggede pocket-fjedre. Topmadrassen her antibakterielle egenskaber.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Masterbed Standard Air60

Masterbed er designet og produceret i Danmark, hvor denne seng giver dig maksimal komfort, funktionalitet og design i en og samme seng.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Balder

Balder kommer i flere forskellige farver, så du kan finde en seng, som passer til dit hjem. Motoren kommer med et smart nattelys.

✅ Levering
3-5 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Aura Snö

Denne elegante elevationsseng kommer med ventilerende 8 cm latex topmadras med bambus betræk. Indstil din soveposition med motoren.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Der er ikke noget at sige til, at elevationssenge er meget populære i Danmark. En elevationsseng er nemlig meget komfortabel, da du kan justere den, så den passer til din krop. Hvis du køber en elevationsseng, får du en seng af god kvalitet, som kan give dig en god nattesøvn i mange år fremover.

En elevationsseng er mere end bare en seng, da den er den eneste seng, der kan justeres. Hvis du mangler en elevationsseng til dig selv, kan du overveje at købe en seng, der måler 90 x 200 centimeter. Det svarer til en helt almindelig enkeltmandsseng, og der er rigeligt plads til, at du kan sove godt hver nat. Du får masser af frihed, når du vælger en elevationsseng på 90 x 200 centimeter, for du kan justere sengen, så du sover godt nat efter nat.

Sov godt hver nat

Du har nok hørt, at vi mennesker bruger en tredjedel af livet på at sove. Det svarer til, at du bruger ca. 26 år af dit liv i sengen. Derfor er det vigtigt at investere i en god seng, der giver dig den bedste nattesøvn. Nok søvn og god søvn er meget vigtigt, når det gælder en høj livskvalitet, så en god seng er en investering, du ikke vil fortryde. Vi har forsøgt at sammenligne forskellige elevationssenge, så vi har gjort det nemt for dig at finde den bedste elevationsseng til dit behov.

En elevationsseng er en god investering, hvis du gerne vil sove ekstra godt om natten. Sengen kan nemlig justeres, så den passer til netop din krop og dine behov. Hvis du for eksempel har rygproblemer, kan sengen tilpasses, så din ryg får den bedste støtte i løbet af natten.

Elevationssengen er god, uanset om du har rygproblemer eller ej, for de fleste mennesker vil gerne have en seng, der er særligt tilpasset kroppen. En elevationsseng kan sørge for, at du får den bedst mulige søvn nat efter nat.

Vælg den rigtige seng

Her på siden finder du et stort udvalg af elevationssenge, som passer til dine drømme. Sengens størrelse betyder meget, når du skal købe en ny seng. Det er vigtigt, at der er nok plads i sengen, så du ligger godt, når du sover.

Omvendt er der heller ingen grund til at have alt for meget plads, hvis du ikke har brug for det. Elevationssengen på 90 x 200 centimeter er en rigtig god seng til én person, der ikke har brug for alt meget plads. 90 x 200 er standardmålene på en enkeltmandsseng, så du får den helt klassiske størrelse, når du bestiller sådan en elevationsseng.

En elevationsseng på 90 x 200 vil være et godt valg til dig, der ikke har brug for så meget plads i sengen. Med en seng på 90 x 200 er der plads til at du kan ligge godt, vende dig rundt i løbet af natten, og du mangler aldrig plads.

En seng er en stor og vigtig investering, så det er vigtigt, at du finder den seng, der passer til dit behov. Hvis en elevationsseng på 90 x 200 centimeter er for lille for dig, kan du overveje en elevationsseng på 140 x 200. Denne seng er også en rigtig god seng til én person, da den består af en enkelt madras. Hvis der skal være plads til endnu en person i sengen, kan du købe en elevationsseng på 160 x 200 eller 180 x 200 centimeter.

Disse senge består af to madrasser, så hvis I er to personer, kan I indstille hver side, så de passer perfekt. Du skal dog være opmærksom på, at senge til to personer har en revne i midten, som kan være irriterende, hvis du sover i sengen alene.

Hvis du ønsker en stor elevationsseng til én person, vil 140 x 200 være et rigtig godt valg. Det er meget forskelligt, hvad man går efter, men du kan heldigvis sagtens finde den sengestørrelse, som vil sikre dig en god nattesøvn.

God kvalitet og godt design

Der findes nogle møbler, hvor god kvalitet betyder alt. Sengen er et af dem, for den bruger du hver eneste nat. På denne side finder du et stort udvalg af elevationssenge i god kvalitet og godt design.

Vi har mange forskellige forhandlere, så du har mulighed for at finde den helt rette seng. En elevationsseng er noget helt særligt, da der er tænkt over alle detaljerne med det formål at sikre en høj komfort. Der er ikke noget at sige til, at elevationssenge er meget populære hos danskerne.

Gode priser

Kvalitet og pris hænger ofte sammen. Det kan betale sig at investere i en god elevationsseng, da du skal bruge rigtig meget tid i den. Hvis du vil sove godt hver nat, kan det betale sig at investere i en kvalitetsseng, der giver dig den støtte, du har brug for. En seng af god kvalitet holder desuden i rigtig mange år, så selvom du betaler prisen for en kvalitetsseng, får du rigtig meget for pengene.  

Du kan heldigvis ofte spare mange penge, hvis du holder øje med tilbud og udsalg. Du kan undersøge markedet allerede nu og slå til, når du finder det helt rigtige tilbud. På den måde kan du sagtens finde den seng, som du ønsker dig allermest, til en pris, som du kan betale.

Find din nye elevationsseng

Har du længe gået med tanken om at investere i en elevationsseng? Så er det måske ved at være tid til at handle. Her på siden kan du få et godt overblik over elevationssenge, da vi har samlet en række forhandlere. Fælles for vores forhandlere er, at de går op i at skabe kvalitetssenge, der holder i mange år fremover.

Du kommer ikke til at fortryde det, hvis du køber en elevationsseng hos en af vores forhandlere. Vi er sikre på, at du kan finde den helt rigtige elevationsseng her på siden. Hvis du har spørgsmål til senge og søvn, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den helt perfekte seng.