Elevationsseng 180×200 cm

Her på siden kan du få et overblik over elevationssenge i størrelsen 180×200 cm, som er blandt de mest populære.

Ragna

Ragna er til dig der vil have det bedste af det bedste, men til en yderst fordelagtig pris. Her får du alt hvad du skal bruge i en god elevationsseng. Hos Nordicdream får du desuden 100 dages tryghedsgaranti, så du lige kan sove på det i en periode, før du beslutter dig.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Yrla

Yrla er en af de mest populære senge med elevation fra NordicDream i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Kvaliteten er dog stadig helt i top.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Her får du en klassisk elevationsseng, som ovenikøbet er produceret i Danmark. Sengen kan fås både med og uden sengegavl samt i forskellige farver.

✅ Levering
20-35 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Signatur

Signatur er et godt bud på en kvalitetsseng. Den er lavet i Danmark og af rigtig god kvalitet. Den kan fås i et utal af størrelser, og passer derfor til alle behov.

✅ Levering
20-35 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

Venus er blandt bestsellerne hos Bedre Nætter. Den fås i alverdens størrelser, så du kan få en, der passer lige til dit behov. Den fås desuden i forskellige farver.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Ravna

Denne elevationsseng fra gør ikke noget stort nummer ud af sig, men du får lige nøjagtigt hvad du skal bruge i en god elevationsseng.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Stockholm

Denne elevationsseng er i den eksklusive klasse rent prismæssigt. Sengen rummer mange features, som er værd at tage med.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Vil du gerne have en god nattesøvn, så du kan yde dit maksimale om dagen? Så bør du overveje at investere i en elevationsseng, da den kan tilpasses til netop din krop. Du får en seng i en god kvalitet, når du køber en elevationsseng.

En elevationsseng er en luksusseng, da den kan justeres, så den passer til din krop. Det kan være rigtig rart at få lidt ekstra støtte om natten, og der kan elevationssengen hjælpe dig. Der er også mange, der sover bedst med hovedet hævet. Du kan også hæve sengen, så du kan sidde i den og læse en god bog. En elevationsseng kan være en rigtig god investering, hvis du ønsker en seng, der er særligt tilpasset dig.

Hvis du ønsker en dobbeltseng i fuld størrelse, er elevationssengen på 180×200 centimeter noget for dig. Elevationssengen i denne størrelse er delt i to dele, så I kan selv vælge, hvordan sengen skal være. Det gode ved at sengen har to madrasser, er at I ikke kan mærke, når den anden bevæger sig i sengen. Det er en stor fordel, hvis du har svært ved at falde i søvn om aftenen. I får fuld frihed til at sove som det passer jer med en elevationsseng på 180×200 centimeter. Hvis du ønsker en elevationsseng i en anden størrelse, kan du også finde den hos os.

Få en god nattesøvn

Du har sikkert hørt, at en god nattesøvn er af afgørende betydning for, hvordan du har det om dagen. Du bruger en tredjedel af dit liv i sengen. Netop derfor er det vigtigt at sove i en seng, der giver støtte og komfort. En god seng er faktisk en uundværlig investering, hvis du gerne vil være frisk og veloplagt om dagen. En elevationsseng er en god investering til dig, der vil sove godt nat efter nat. Du kan nemlig få præcis den seng, du drømmer om, da du kan justere den efter behov.

Vælg den rigtige seng

Her på siden finder du et stort udvalg af senge, som passer til dig. Når du køber en seng med størrelsen 180×200 centimeter, får du en klassisk dobbeltseng med plads til to mennesker. Sengen består af to separate madrasser, som I hver især kan justere. Elevationssengen på 180×200 er god til par, der har brug for rigeligt plads at sove på.

Hvis du synes at en seng på 180×200 fylder lidt for meget i soveværelset, kan du også vælge en dobbeltseng på 160×200. Den fylder lidt mindre, men der er stadig rigeligt plads til, at I kan sove godt om natten. Hvis du kun er én person, der skal sove i sengen, kan du overveje en seng i størrelsen 90×200 eller 140×200, der kun består af én madras.

Det tager tid at finde den helt rigtige seng, så de er vigtigt at du overvejer, hvad dine behov er. Elevationssengen på 180×200 er et rigtig godt valg til et par, der gerne vil have rigeligt plads i dobbeltsengen. Sengen har de helt klassiske mål for en dobbeltseng, så du kommer ikke til at mange plads. Det er helt op til dig, hvilken seng, der er den rigtige. Heldigvis finder du et stort udvalg af kvalitetssenge her på siden.

Vælg en god madras

Noget af det vigtigste, når du vælger en ny elevationsseng, er at madrassen er behagelig at ligge på. En seng er nemlig et af de møbler, hvor udseendet ikke betyder så meget som den komfort, du får. Der findes forskellige tykkelser på madrasser, så vælg den hårdhed, der passer bedst til din nattesøvn. Hvis du ønsker en blødere madras, kan en topmadras gøre meget. En topmadras kan også gøre rigtig meget, da det er den madras, du ligger direkte på. Du kan eksempelvis vælge en topmadras i memory foam, som tilpasser sig din krop fuldstændigt. Der findes helt sikkert en madras, der passer til netop dig. Med en god madras, har du de betingelser for at sove godt om natten.

Elevationssenge til ethvert behov

Elevationssenge er udviklet til alle mennesker, så der er ikke nogen grund til ikke at købe en. Det er en type seng, der passer til alle aldersgrupper og behov, så du kan roligt investere i sådan en næste gang du er på udgik efter en seng. Du bør altid overveje hvad dit behov er, inden du køber en ny seng. På den måde er du sikker på, at du får en seng der passer til dit hjem og dine behov, og som du kan have glæde af i mange år fremover.

Elevationssenge til gode priser

Her på siden kan du få et overblik over vores forhandlere. Fælles for dem alle er, at de går op i god kvalitet til fornuftige priser. Hvis du gerne vil have en kvalitetsseng til en rigtig god pris, kan du med fordel finde den her. Du kan også holde øje med udsalg og tilbud. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis du er opmærksom på priserne. Du kan sagtens finde en billig elevationsseng, der både er god for dig og for din bankkonto.

Få hjælp til at finde din nye seng

Du er kommet til det rette sted, hvis du er klar til at købe en ny elevationsseng. Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitetssenge fra erfarne forhandlere. Det betyder meget at vælge en seng i god kvalitet, da du skal sove i den i rigtig mange år fremover.

Vi håber at denne artikel har givet dig et bedre overblik over elevationssenge i størrelsen 180×200 centimeter. Hvis du ønsker en anden størrelse, kan du også finde den hos os. Det er en stor beslutning at købe en ny seng, så der er god grund til at bruge tid på at undersøge markedet. Læs også vores elevationsseng test, og bliv klogere på nogle modeller.