Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
26 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Elevationssengen er en populær seng i Danmark, og det er der god grund til. Elevationssenge har nemlig fokus på kvalitet og komfort. Du kan justere sengen, så den passer til netop dine behov og på den måde får du den bedste søvn nat efter nat. Med en elevationsseng får du en behagelig seng, der holder i mange år fremover.

En elevationsseng er lidt ud over det sædvanlige. Den kan være en rigtig god investering for dig, der har problemer med ryggen, da den kan hæves til det helt perfekte niveau. Der er også mange mennesker, der holder af at sove hævet, og som forsøger at stable puder, for at få den helt rigtige højde. Med en elevationsseng slipper du for puderne, for sengen kan blive præcis som du helst vil have den. Uanset om du har rygproblemer eller ej, er en elevationsseng en rigtig god investering, som du ikke vil fortryde. Hvis du er i tvivl om hvilke variant, der er bedst for dig, kan du finde inspiration i vores test af elevationsseng her.

Hvis I er to personer, der skal sove i elevationssengen, kan du overveje at købe en seng på 160×200 centimeter. Denne størrelse seng er delt i to dele, så I kan styre hver jeres del af sengen. Det gode ved en elevationsseng er, at en af jer sagtens kan sove hævet, mens den anden sover helt fladt. Den ene kan også være vågen og læse, mens den anden sover. I får fuld frihed med en elevationsseng på 160×200.

Sov godt om natten

Hvis du vil have det maksimale ud af dagen, er du også nødt til at sove godt om natten. Vi bruger en tredjedel af livet i sengen, så det er vigtigt, at vi har høj komfort i vores senge. Du kan være meget friskere om dagen, hvis du sover godt om natten, så en god seng er faktisk en uundværlig investering. Hvis du går op i at få en rigtig god nattesøvn, kan en elevationsseng være den rigtige seng til dig. En elevationsseng kan nemlig sørge for, at du får en bedre nattesøvn, fordi den passer til dig. Det bedste ved en elevationsseng er, at du kan justere den, så så får netop den seng, du har brug for – det er en egenskab, som ingen andre senge giver dig.

Vælg den helt rigtige elevationsseng

Her på siden finder du elevationssenge, der passer til netop dine behov og ønsker. En almindelig dobbeltseng har størrelsen 180×200, så en seng på 160×200 kan sagtens gøre det ud for en dobbeltseng. Elevationssengen på 160×200 er god til to personer, der har brug for en seng, som ikke tager alt for meget plads.

Hvis du overvejer at vælge denne størrelses seng til én person, bør du måske overveje en anden størrelse. Det er blevet mere og mere populært for enkeltpersoner at vælge store senge, da det er dejligt at have rigeligt med plads omkring sig, når man sover. Sengen på 160×200 er dog ikke så god til én person, der gerne vil have plads nok i sengen, da denne elevationsseng er i to dele. Derfor vil der være en revne i midten af sengen. Hvis du gerne vil have plads nok som enkeltperson, kan du med fordel vælge en elevationsseng på 140×200 i stedet, da den ikke er delt i to. Der er altså ikke en revne i midten af den, så du kan fylde så meget som du vil, uden at ligge ubehageligt i sengen.

En seng er en stor investering, så det er vigtigt, at I finder den, der passer til netop jeres behov. En elevationsseng på 160×200 er et godt valg til to personer, der ikke har brug for en hel dobbeltseng. Sengen er 20 centimeter smallere end en almindelig dobbeltseng, så I bør overveje, om I har brug for den ekstra plads, eller om 160 centimeters bredde er nok til jer. Det er meget forskelligt fra person til person, men heldigvis kan I sagtens finde den seng, der passer til netop jeres behov.

Høj kvalitet

Her på siden finder du et stort udvalg af elevationssenge i høj kvalitet. Du finder mange forskellige senge fra producenter, der ved at kvalitet betyder meget. En elevationsseng er ofte i meget høj kvalitet. Faktisk er en elevationsseng en luksusseng, hvor der er tænkt over alle detaljerne. Derfor giver det også mening, at det er en populær seng, da de fleste af os gerne vil ligge rigtig godt om natten.

Find elevationssenge til gode priser

Noget mange går op i, når de køber ny seng, er prisen. Det giver rigtig god mening, for de færreste af os har uanede mængder penge til at købe en ny seng for. Som udgangspunkt kan man sige, at pris og kvalitet hænger sammen. Hvis du gerne vil have en rigtig god seng, skal du derfor ofte være parat til at betale for den.

Heldigvis bliver det hele tiden billigere, da der kommer mere og mere fokus på at producere kvalitetssenge til gode priser. Derfor kan du sandsynligvis sagtens finde den elevationsseng, der passer til dig og din pengepung. Det er værd at huske, at en kvalitetsseng holder i rigtig mange år. Du investerer i din nattesøvn mange år frem, når du køber en elevationsseng til dig selv.

Du kan dog sagtens finde en elevationsseng til en rigtig god pris. Hvis du leder efter en kvalitetsseng til en god pris, kan du holde øje med gode tilbud og udsalgspriser hos forhandlerne. På den måde kan du få netop den seng, du drømmer om, til en pris, som du har råd til at betale.

Få et overblik

Her på siden kan du få et overblik over vores forhandlere af elevationssenge. Vi har samlet en række forhandlere, der går op i flot design, god kvalitet og fornuftige priser. Du kan være sikker på, at du finder en seng til dine behov her på siden. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den seng, der giver dig en perfekt nattesøvn.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.