Elevationsseng 140×200 cm

Nedenfor finder du nogle populære elevationssenge i størrelsen 140×200 cm

Ragna

Ragna er til dig der vil have det bedste af det bedste, men til en yderst fordelagtig pris. Her får du alt hvad du skal bruge i en god elevationsseng. Hos Nordicdream får du desuden 100 dages tryghedsgaranti, så du lige kan sove på det i en periode, før du beslutter dig.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Yrla

Yrla er en af de mest populære senge med elevation fra NordicDream i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Kvaliteten er dog stadig helt i top.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Her får du en klassisk elevationsseng, som ovenikøbet er produceret i Danmark. Sengen kan fås både med og uden sengegavl samt i forskellige farver.

✅ Levering
20-35 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Signatur

Signatur er et godt bud på en kvalitetsseng. Den er lavet i Danmark og af rigtig god kvalitet. Den kan fås i et utal af størrelser, og passer derfor til alle behov.

✅ Levering
20-35 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

Venus er blandt bestsellerne hos Bedre Nætter. Den fås i alverdens størrelser, så du kan få en, der passer lige til dit behov. Den fås desuden i forskellige farver.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Ravna

Denne elevationsseng fra gør ikke noget stort nummer ud af sig, men du får lige nøjagtigt hvad du skal bruge i en god elevationsseng.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Stockholm

Denne elevationsseng er i den eksklusive klasse rent prismæssigt. Sengen rummer mange features, som er værd at tage med.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Elevationsseng 140×200 – En god fleksibel størrelse

Elevationssenge er en populær type af seng blandt danskerne. Denne type seng har mange fordelagtige funktioner, blandt andet at man kan hæve og sænke både fodenden og hovedenden. Dette kan man, fordi sengen er udstyret med en motor, som man kan styre ved hjælp af en fjernbetjening. På denne måde kan du helt selv bestemme, hvilken position du vil ligge i. Det betyder, at du også kan justere sengen, så du kan sidde op og eksempelvis læse en god bog. En elevationsseng består af tre lag, og disse tre lag er med til at skabe et meget højt komfortniveau, som kan sikre, at du kommer til at få en bedre søvnoplevelse.

Man kan få elevationssenge i flere forskellige størrelser, men i netop denne artikel har vi valgt at fokusere på elevationssenge, der er 140×200 cm. På denne måde kan du få et overblik over, hvad netop denne størrelse kan, og hvem den passer til. En 140×200 elevationsseng kan man også kalde en halvandenmandsseng eller en trekvartseng. Denne størrelse er en af de mest populære størrelser på markedet, og du vil få én samlet seng. Det betyder, at du undgår revnen i midten, som du vil opleve med eksempelvis en dobbeltseng.

Den typiske bruger af en 140 x 200 elevationsseng er enkeltpersoner, der godt kan lide at have god plads omkring sig. Enkeltpersoner kan naturligvis også vælge en enkeltmandsseng, men en trekvartseng er blevet mere og mere populær. Denne størrelse er også velegnet til parret, der ikke har noget imod at sove på samme madras og nogle gange lidt tæt. Det kan også være en stor fordel at vælge en elevationsseng i størrelsen 140×200 frem for en dobbeltseng, hvis man ikke har helt så meget plads i soveværelset. Ved at vælge denne størrelse fylder sengen på denne måde ikke helt lige så meget, og man kan måske få plads til andre fine ting i stedet for.

Forhandlere af elevationssenge i størrelsen 140×200 cm

Der er flere af vores forhandlere, der tilbyder denne størrelse. Blandt andet forhandleren Bedre Nætter har et rigtig godt udvalg af denne størrelse, og det har de i flere forskellige prisklasser, som du kan se her. Også forhandleren Sengefabriksudsalg har nogle gode priser på elevationssenge, der er 140 cm dem kan du se her.

Forhandlerne har et godt udvalg af elevationssenge. Dette gælder både ovenstående størrelser, men alle de nævnte forhandlere har også andre størrelser i deres sortiment. Så på denne måde burde det være muligt at finde en størrelse, der passer helt perfekt til dig.

Sengens størrelse er et vigtigt aspekt at overveje, når du skal købe en ny seng. Dog er der også andre ting, som er vigtige at have med i sine overvejelser. Det er især kvaliteten af sengens madrasser, som er altafgørende for komforten.

Et højt niveau af komfort kan være med til at sikre dig en bedre nattesøvn, som kan resultere i, at du er mere frisk og veludhvilet og får mere ud af dagen. Hvis du vil læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny elevationsseng, så kan du læse mere om det i vores beskrivelse af elevationssenge her, eller læse vores elevationssengetest, hvor vi gennemgår flere forskellige modeller på markedet.