Elevationsseng 140×200

Nedenfor er nogle af de bedste og mest populære elevationssenge i størrelsen 140×200 cm.

Venus No. 2 elevationsseng

Denne imponerende flotte elevationsseng er produceret i Danmark og anbefales hvis man vejer mere end 95 kilo. Her får du Cooltex polstring, som er temperaturregulerende og sengen er udstyret med en støjsvag motor fra danske Linak. Du får her en seng med de bedste forudsætninger for en rigtig god nattesøvn.

Levering:
1-2 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Sleepzone elevationsseng

Denne model i Sleepzone-serien er i en ekstra fast udgave. Utrolig god komfort og desuden får man en trådløs fjernbetjening med.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Nordic Elevationsseng No. 1

Gennemført kvalitet får man med denne elevationsseng, som er dansk-produceret og har en støjsvag motor fra danske Linak.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Athena Elevation

Elegant og enkel elevationsseng fra Athena, som kan reguleres efter behov med den trådløse fjernbetjening. Motoren er støjsvag.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Jupiter No. 2 elevationsseng

Jupiter No. 2 har hele 5 komfortzoner og så får man en støjsvag motor fra danske Linak med. Kvaliteten er helt i top og leveringstiden er kort.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Elevationsseng 140x200 - En god fleksibel størrelse

Elevationssenge er en populær type af seng blandt danskerne. Denne type seng har mange fordelagtige funktioner, blandt andet at man kan hæve og sænke både fodenden og hovedenden. Dette kan man, fordi sengen er udstyret med en motor, som man kan styre ved hjælp af en fjernbetjening. På denne måde kan du helt selv bestemme, hvilken position du vil ligge i. Det betyder, at du også kan justere sengen, så du kan sidde op og eksempelvis læse en god bog. En elevationsseng består af tre lag, og disse tre lag er med til at skabe et meget højt komfortniveau, som kan sikre, at du kommer til at få en bedre søvnoplevelse.

Man kan få elevationssenge i flere forskellige størrelser, men i netop denne artikel har vi valgt at fokusere på elevationssenge, der er 140×200 cm. På denne måde kan du få et overblik over, hvad netop denne størrelse kan, og hvem den passer til. En 140×200 elevationsseng kan man også kalde en halvandenmandsseng eller en trekvartseng. Denne størrelse er en af de mest populære størrelser på markedet, og du vil få én samlet seng. Det betyder, at du undgår revnen i midten, som du vil opleve med eksempelvis en dobbeltseng.

Den typiske bruger af en 140 x 200 elevationsseng er enkeltpersoner, der godt kan lide at have god plads omkring sig. Enkeltpersoner kan naturligvis også vælge en enkeltmandsseng, men en trekvartseng er blevet mere og mere populær. Denne størrelse er også velegnet til parret, der ikke har noget imod at sove på samme madras og nogle gange lidt tæt. Det kan også være en stor fordel at vælge en elevationsseng i størrelsen 140×200 frem for en dobbeltseng, hvis man ikke har helt så meget plads i soveværelset. Ved at vælge denne størrelse fylder sengen på denne måde ikke helt lige så meget, og man kan måske få plads til andre fine ting i stedet for.

Der er flere af vores forhandlere, der tilbyder denne størrelse. Blandt andet forhandleren Bedre Nætter har et rigtig godt udvalg af denne størrelse, og det har de i flere forskellige prisklasser, som du kan se her. Også forhandleren Sengefabriksudsalg har nogle gode priser på elevationssenge, der er 140 cm dem kan du se her.

Forhandlerne Unoliving.com og Coop har også et godt udvalg af elevationssenge. Dette gælder både ovenstående størrelser, men alle de nævnte forhandlere har også andre størrelser i deres sortiment. Så på denne måde burde det være muligt at finde en størrelse, der passer helt perfekt til dig.

Sengens størrelse er et vigtigt aspekt at overveje, når du skal købe en ny seng. Dog er der også andre ting, som er vigtige at have med i sine overvejelser. Det er især kvaliteten af sengens madrasser, som er altafgørende for komforten. Et højt niveau af komfort kan være med til at sikre dig en bedre nattesøvn, som kan resultere i, at du er mere frisk og veludhvilet og får mere ud af dagen. Hvis du vil læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe en ny elevationsseng, så kan du læse mere om det i vores beskrivelse af elevationssenge her, eller læse vores elevationssengetest, hvor vi gennemgår flere forskellige modeller på markedet.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk