Elevationsseng 120×200 cm

Find din favorit elevationsseng i størrelsen 120×200 cm blandt nogle af de mest populære modeller hos anerkendte online forhandlere.

Venus

Venus er en af de mest populære elevationssenge blandt brugerne. Den er yderst rost for at være behagelig og komforten er i top. En rigtig god elevationsseng, som du kan få til en god pris.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

Jupiter kommer i et enkelt og moderne design, hvor du samtidig også får rigtig god komfort. Alle dele af sengen bidrager til optimal komfort.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige Luksus

Med Prestige Luksus få du en danskporduceret seng, hvilket også inkluderer den anerkendte motor fra Linak, som sikrer lydsvag positionering.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lyngdal

Denne elevationsseng tager sit udgangspunkt i den solide elevationsbund, som er udarbejdet i massivt fyrretræ. Vendbare springmadras inddelt i 5 zoner.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses

Denne elevationsseng giver dig en rigtig god komfort, og du kan med sikkerhed lægge dig i sengen og vågne op frisk og veludhvilet.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur Elevation

Hvis du leder efter en moderne elevationsseng, er Signatur Elevation et godt bud. Her får du en solid seng, med alle de gode komponenter de skal bruge.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

MasterBed Standard Air40

Denne elegante seng bidrager til en skøn og godgørende søvn, hvor du kan tilpasse din sovestilling efter dit behov.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

Nordkap kommer med en støjsvag motor, som nemt styres med den trådløse fjernbetjening. Med denne elevationsseng er du garanteret en god støtte.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Urban

Elevationssengen fra Urban er en enkel seng til en overkommelig pris uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Elevationsseng 120×200

Flere og flere danskere vælger at investere i en elevationsseng. Det er der flere forskellige grunde til, men blandt andet muligheden for at justere sengens position i begge ender er meget afgørende. Når du begynder at kigge efter en ny seng, vil du opdage, at der er rigtig mange forskellige modeller på markedet.

Dette gælder både for elevationssenge, men også for alle andre typer af senge. Derfor kan det være svært at finde ud, hvilken type man skal vælge. Først og fremmest vil størrelsen være et rigtig godt sted at starte sine overvejelser. Man kan få elevationssenge i mange forskellige størrelser, men denne artikel vil tage dig igennem elevationssenge, der er 120×200 cm og prøve at forklare, hvad der er karakteristisk ved denne størrelse, og hvem der har gavn af at vælge sådan en.

Elevationssenge i størrelsen 120 x 200 er blevet mere populære, og det kan der være flere forskellige grunde til. En seng i denne størrelse vil passe ind i de fleste soveværelser og fylder ikke særlig meget. Derfor vil det være en rigtig god løsning, hvis dit soveværelse ikke er særlig stort.

En seng i denne størrelse egner sig bedst til enkeltpersoner. Selve størrelsen kan betegnes som værende en størrelse, der ligger mellem en enkeltseng og en trekvartseng. Derfor kan det være svært at ligge to personer på denne seng, med mindre man godt kan lide at ligge meget tæt. Madrassen på en elevationsseng, der er 120 cm, er som regel en madras, der går ud i et. Det vil sige, at du undgår den revne, som man normalt oplever ved en dobbeltseng med adskilte madrasser.

En sengestørrelse til forskellige behov

Hvis man er et par, kan denne størrelse dog også være en mulighed. Hvis man godt kan lide at have rigtig meget plads, kan man købe to elevationssenge, der er 120×200, og så kan man sætte dem sammen til en stor dobbeltseng. Det kræver, at man har god plads i soveværelset, men der er mange, der godt kan lide at have rigtig god plads at sove på, og for dem vil dette være en god mulighed.

Der er flere forskellige forhandlere, der sælger denne størrelse. Blandt andet forhandleren Bedre Nætter har et godt udvalg, hvor du kan få størrelsen i flere forskellige prisklasser og designs. Her burde det være muligt at finde en model, der passer perfekt til dig og dine behov.

Størrelsen af sengen er kun ét af flere aspekter, som man bør overveje, inden man køber en ny seng. En elevationsseng består af flere elementer, så som madrasser, bund og motor, og det er vigtigt, at alle disse elementer er af høj kvalitet, så du får en god seng, der kan holde i mange år. Det er især vigtigt at vælge de madrasser, der passer bedst til dig og din krop, så du kan få optimal støtte og god nattesøvn, når du sover i sengen. Hvis du vil vide mere om, hvordan du vælger den helt rigtige elevationsseng, så kan du læse mere her. Du kan også læse vores elevationssenge test og få et indblik i, hvilke modeller du kan finde på markedet.