Elevationsseng 120x200

Sleepzone elevationsseng - medium/fast

Helt og aldeles lækker og komfortabel elevationsseng i størrelsen 120x200 cm. Den er dansk-produceret og lavet i kvalitets materialer. Bund med 28 lameller og løft i både hoved- og fodende, som kontrolleres ved hjælp af en dobbelt motor der aktiveres af en trådløs fjernbetjening.

Levering:
1-3 uger

Returret:
365 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes ikke

Venus No. 2 elevationsseng

Denne elevationsseng er anbefalet hvis man vejer mere end 95 kilo. Giver fantastisk støtte og komforten er helt i top.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Nordic Elevationsseng No. 2

Denne helt forrygende elevationsseng har en vendbar springmadras og en støjsvag OKIN motor. Både ben, topmadras og levering er med i prisen.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Athena Elevation

Dansk-produceret elevationsseng, der kan reguleres lige præcis efter ens behov. 5 komfortzoner og 25 mm polyetherskum. Trådløs og støjsvag.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Senses Lux elevationsseng

Her får du en ganske forrygende elevationsseng i allerhøjeste kvalitet. Polstringen er Cooltex, der sørger for temperaturregulerende komfort.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Elevationsseng 120x200

Flere og flere danskere vælger at investere i en elevationsseng. Det er der flere forskellige grunde til, men blandt andet muligheden for at justere sengens position i begge ender er meget afgørende. Når du begynder at kigge efter en ny seng, vil du opdage, at der er rigtig mange forskellige modeller på markedet. Dette gælder både for elevationssenge, men også for alle andre typer af senge. Derfor kan det være svært at finde ud, hvilken type man skal vælge. Først og fremmest vil størrelsen være et rigtig godt sted at starte sine overvejelser. Man kan få elevationssenge i mange forskellige størrelser, men denne artikel vil tage dig igennem elevationssenge, der er 120×200 cm og prøve at forklare, hvad der er karakteristisk ved denne størrelse, og hvem der har gavn af at vælge sådan en.

Elevationssenge i størrelsen 120 x 200 er blevet mere populære, og det kan der være flere forskellige grunde til. En seng i denne størrelse vil passe ind i de fleste soveværelser og fylder ikke særlig meget. Derfor vil det være en rigtig god løsning, hvis dit soveværelse ikke er særlig stort. En seng i denne størrelse egner sig bedst til enkeltpersoner. Selve størrelsen kan betegnes som værende en størrelse, der ligger mellem en enkeltseng og en trekvartseng. Derfor kan det være svært at ligge to personer på denne seng, med mindre man godt kan lide at ligge meget tæt. Madrassen på en elevationsseng, der er 120 cm, er som regel en madras, der går ud i et. Det vil sige, at du undgår den revne, som man normalt oplever ved en dobbeltseng med adskilte madrasser.

En sengestørrelse til forskellige behov

Hvis man er et par, kan denne størrelse dog også være en mulighed. Hvis man godt kan lide at have rigtig meget plads, kan man købe to elevationssenge, der er 120×200, og så kan man sætte dem sammen til en stor dobbeltseng. Det kræver, at man har god plads i soveværelset, men der er mange, der godt kan lide at have rigtig god plads at sove på, og for dem vil dette være en god mulighed. Der er flere forskellige forhandlere, der sælger denne størrelse. Blandt andet forhandleren Bedre Nætter har et godt udvalg, hvor du kan få størrelsen i flere forskellige prisklasser og designs. Her burde det være muligt at finde en model, der passer perfekt til dig og dine behov. Deres udvalg kan du se her:

Også forhandlerne Sengefabriksudsalg, Boboonline og Unoliving har denne størrelse.

Størrelsen af sengen er kun ét af flere aspekter, som man bør overveje, inden man køber en ny seng. En elevationsseng består af flere elementer, så som madrasser, bund og motor, og det er vigtigt, at alle disse elementer er af høj kvalitet, så du får en god seng, der kan holde i mange år. Det er især vigtigt at vælge de madrasser, der passer bedst til dig og din krop, så du kan få optimal støtte og god nattesøvn, når du sover i sengen. Hvis du vil vide mere om, hvordan du vælger den helt rigtige elevationsseng, så kan du læse mere her. Du kan også læse vores elevationssenge test og få et indblik i, hvilke modeller du kan finde på markedet.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk