Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Vælg den rigtige elevationsbund

En elevationsseng er ved at blive en yderst populær sengetype i Danmark, og det skyldes især dens smarte elevationsfunktion. Med en elevationsseng kan du selv justere sengens position, så du har mulighed for at komme til at ligge på lige præcis den måde, du har lyst til. Du har både mulighed for at justere hovedenden og fodenden, og du kan derfor også tilpasse sengen, hvis du gerne vil sidde op og læse lidt inden sengetid. En klassisk elevationsseng er opbygget af tre madraslag, der består af en boxmadras, en springmadras og en topmadras. Alle disse tre madrastyper er med til at sikre, at du får en seng af meget høj kvalitet, som du kommer til at ligge rigtig behageligt i samtidig med, at din krop vil få den optimale støtte. I vores gennemgang af forskellige elevationssenge har vi fundet de bedste elevationssenge her.

En anden og meget væsentlig del af en elevationsseng er dens elevationsbund. Elevationsbunden kan man betegne som sengens skelet, og den er afgørende for, hvor solid sengen er, og hvor meget den kan holde til. Elevationsbunde findes i mange forskellige typer og størrelser, og de vil altid høre med til den elevationsseng, du har købt. Dog kan det nogle gange lade sig gøre at skifte bunden ud eller købe en separat bund ved siden. Lige som ved selve madrasserne kan man også få bunde i mange forskellige kvaliteter og størrelser. Dog har de det tilfælles, at det er lige netop denne bund, der sammen med selve motoren gør det muligt at justere sengens position. Derfor er en elevationsbund en helt afgørende del af en elevationsseng.

Elevationsbunde i flere størrelser

Du kan som før nævnt få elevationsbunde i flere forskellige størrelser, lige som du kan få hele sengen  i flere forskellige størrelser. En af disse størrelser er en elevationsbund 140×200 cm, og denne størrelse passer rigtig godt til enkeltpersoner. Dog kan det også være et godt valg for parret, der godt kan lide at ligge tæt om natten eller ikke har så meget plads. Dog vil det med en elevationsseng som regel være at foretrække at have en dobbeltseng, hvis man er to personer, så man helt selv kan bestemme, hvordan man vil justere sengens hoved- og fodenden. Hvis man sover to på samme madras, skal man blive enige om en position, og det er måske ikke altid den bedste løsning.

Elevationsbund med 28 eller 42 lameller

Hvis du skal have en separat elevationsbund, kan du ofte vælge mellem 28 lameller, 42 lameller eller koppebunde, og det kræver som regel, at du har en sengeramme, du kan sætte bunden ned i, da det ikke er særlig mange modeller, der kan stå selv.

Hos forhandlerne vil du se, at elevationssbunden allerede er indbygget i elevationssengen, og derfor er det altså ikke nødvendigt for dig at skulle købe en separat bund, men det er med i prisen.

Forfatter