Billige elevationssenge

Find din favorit blandt bogle populære billige elevationssenge

Venus

Venus er blandt de mest solgte elevationssenge, og får derudover også yderst gode anmeldelser med på vejen. Den fås til en rigtig god pris, og du får derfor en yderst solid elevationsseng for pengene.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

Med Jupiter får du alt hvad du skal bruge i en god elevationsseng. Med den effektive og lydsvage motor kan du indstille sengen præcis som du ønsker.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Prestige Delux

Norhland er dansk kvalitet, når det er bedst. En seng i rigtig flot moderne design, opbygget af kvalitetsmaterialer fra top til tå.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Yrla Fjord

Med Yrla Fjord får du optimal liggekomfort og en seng, der kan tilpasses din sovestilling. De 5 zoner sikrer, god støtte og komfort til hele kroppen.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Levering
Gratis

Kongsberg

En eksklusiv danskproduceret elevationsseng med ekstra høj og stabil træramme, som giver sengen det eksklusive look, men til en billig pris.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Signatur Delux

Denne elevationsseng er oplagt hvis du ønsker solide materialer, uden at skulle bruge det ypperste. Her får du god komfort, uden at skulle betale for meget.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Sirius Black

Sirius Black giver dig den bedste kvalitet til en meget fordelagtig pris. Alle komponenter af denne elevationsseng giver øget komfort.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Unikka

Unikka kommer med skumlamineret betræk og 28 lameller, der drives den af en stærk Linak motor. Det trykaflastende skum giver yderst behagelig komfort.

✅ Levering
5-7 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

I Nordkap får du både kvalitet og design, til en rigtig god pris. Det er en ganske unik kombination med komfort, støtte og æstetik.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Billige elevationssenge

Elevationssenge er en meget populær sengetype blandt danskerne. Det er en meget fleksibel seng, der gennem en motor gør det muligt for dig at justere sengen både i hovedenden og fodenden. På denne måde kan du altid finde den helt perfekte position til din krop. Dette gælder, uanset om du ligger ned i sengen eller sidder op og eksempelvis læser i sengen inden sengetid.

Elevationssenge kan fås i mange forskellige størrelser, farver og designs, og netop dette er med til at gøre det muligt for dig som kunde at finde lige netop den elevationsseng, der passer perfekt til dig og dit soveværelse. Det er som regel voksne, der benytter sig mest af elevationssenge, men også børn og teenagere kan sagtens få glæde af en elevationsseng, da man netop kan tilpasse den perfekt efter sine egne behov.

Elevationssenge ligger ofte i den lidt dyrere prisklasse i forhold til andre senge. Dog er det muligt at finde en billig elevationsseng på markedet. Man kan få forskellige typer af madrasser, og valget af madrasser kan også have en indflydelse på prisen. Man kan blandt andet både vælge forskellige springmadrasser og topmadrasser, og disse valg er meget vigtige i forhold til, hvor godt din nye elevationsseng vil komme til at passe til dine behov.

Forhandlere af billige elevationssenge

Hos vores forskellige forhandlere er der rigtig mange, der sælger elevationssenge, og de findes i flere forskellige prisklasser. Det betyder, at du godt kan finde en meget dyr elevationsseng, men det er også muligt at finde billige elevationssenge. Hos forhandleren Bedre Nætter har de blandt andet et stort udvalg af elevationssenge, hvor du kan finde flere forskellige modeller i forskellige prisklasser.

I forhold til elevationssenge skal man huske på, at pris og kvalitet som regel hænger sammen. Dog kan man godt være heldig at finde en elevationsseng til en rigtig fornuftig pris samtidig med, at den er af god kvalitet. Her er Sengefabriksudsalg også et god sted at kigge, hvis man gerne vil have en billig elevationsseng. De har også flere forskellige modeller til flere forskellige priser.

Når du skal købe en ny seng, så er det vigtigt at huske på ikke kun at gå efter det billigste. Hvis du vil have mest muligt ud af din seng, er det vigtigt at finde ud af, hvilke behov du og din krop har. Det er især vigtigt at være opmærksom på madrasserne, da der her kan være stor forskel på kvaliteten, og det er forskelligt fra person til person, hvilken støtte man har mest brug for. Især kropsbygning og vægt er afgørende for, hvilke typer madrasser man skal vælge, og hvor mange komfortzoner man bør have.

Derfor kan man risikere at vælge en seng, der ikke støtter kroppen optimalt, hvis man bare vælger den billigste, man kan finde. Især hvis du eksempelvis har dårlig ryg, hofter eller knæ, er madrassernes støtte endnu mere afgørende for, hvordan du kommer til at ligge og sove i sengen. Du kan læse mere om, hvordan man vælger den helt rigtige elevationsseng i vores elevationsengetest.