Billige elevationssenge

Nordic Elevationsseng No. 1

Billig elevationsseng af dansk kvalitet, som er produceret i Horsens. Udstyret med hele 5 komfortzoner, der sørger for den helt optimale støtte og komfort. De 250 pocket fjedre pr. m2 i madrassen gør nemlig denne elevationsseng til et oplagt valg for de fleste danskere. Der er desuden 15 års garanti på fjedrebrud.

Levering:
2-3 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Jupiter No. 1 elevationsseng

Lækker og utrolig brugervenlig elevationsseng, som i øvrigt er dansk-produceret - nærmere Horsens. Kvaliteten og komforten er i top.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sopire Molde elevationsseng

Robust og stabil elevationsseng fra Molde. En vendbar fjedremadras og elevationsramme medfølger. Findes i flere farvevarianter.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sleepzone elevationsseng

Her får du en rigtig god og flot danskproduceret elevationsseng. Sort vendbar madras med posefjedre i 5 komfortzoner. Valgfri topmadras.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Venus No. 1 elevationsseng

Yderst populær og lækker elevationsseng, som i øvrigt er danskproduceret. Støjsvag elevationsmotor fra danske Linak. Lang levetid.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Billige elevationssenge

Elevationssenge er en meget populær sengetype blandt danskerne. Det er en meget fleksibel seng, der gennem en motor gør det muligt for dig at justere sengen både i hovedenden og fodenden. På denne måde kan du altid finde den helt perfekte position til din krop. Dette gælder, uanset om du ligger ned i sengen eller sidder op og eksempelvis læser i sengen inden sengetid. Elevationssenge kan fås i mange forskellige størrelser, farver og designs, og netop dette er med til at gøre det muligt for dig som kunde at finde lige netop den elevationsseng, der passer perfekt til dig og dit soveværelse. Det er som regel voksne, der benytter sig mest af elevationssenge, men også børn og teenagere kan sagtens få glæde af en elevationsseng, da man netop kan tilpasse den perfekt efter sine egne behov.

Elevationssenge ligger ofte i den lidt dyrere prisklasse i forhold til andre senge. Dog er det muligt at finde en billig elevationsseng på markedet. Man kan få forskellige typer af madrasser, og valget af madrasser kan også have en indflydelse på prisen. Man kan blandt andet både vælge forskellige springmadrasser og topmadrasser, og disse valg er meget vigtige i forhold til, hvor godt din nye elevationsseng vil komme til at passe til dine behov.

Forhandlere af billige elevationssenge:

Hos vores forskellige forhandlere er der rigtig mange, der sælger elevationssenge, og de findes i flere forskellige prisklasser. Det betyder, at du godt kan finde en meget dyr elevationsseng, men det er også muligt at finde billige elevationssenge. Hos forhandleren Bedre Nætter har de blandt andet et stort udvalg af elevationssenge, hvor du kan finde flere forskellige modeller i forskellige prisklasser.

I forhold til elevationssenge skal man huske på, at pris og kvalitet som regel hænger sammen. Dog kan man godt være heldig at finde en elevationsseng til en rigtig fornuftig pris samtidig med, at den er af god kvalitet. Her er Sengefabriksudsalg også et god sted at kigge, hvis man gerne vil have en billig elevationsseng. De har også flere forskellige modeller til flere forskellige priser.

Når du skal købe en ny seng, så er det vigtigt at huske på ikke kun at gå efter det billigste. Hvis du vil have mest muligt ud af din seng, er det vigtigt at finde ud af, hvilke behov du og din krop har. Det er især vigtigt at være opmærksom på madrasserne, da der her kan være stor forskel på kvaliteten, og det er forskelligt fra person til person, hvilken støtte man har mest brug for. Især kropsbygning og vægt er afgørende for, hvilke typer madrasser man skal vælge, og hvor mange komfortzoner man bør have. Derfor kan man risikere at vælge en seng, der ikke støtter kroppen optimalt, hvis man bare vælger den billigste, man kan finde. Især hvis du eksempelvis har dårlig ryg, hofter eller knæ, er madrassernes støtte endnu mere afgørende for, hvordan du kommer til at ligge og sove i sengen. Du kan læse mere om, hvordan man vælger den helt rigtige elevationsseng her. Elevationsengetest.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk