Drømmesenge

Estelle

Denne flotte seng fra ILVA giver maksimal komfort og dermed en rigtig god afslpaningsseng. Derudover er den rigtig flot og du kan således have den stående fremme, uden at det ødelægger din indretning.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Returret 14 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

ScanCom Constantin solseng

Denne drømmeseng fra COOP får du til en god pris, og også rigtig meget kvalitet for pengene. Få det maksimale ud af din drømmeseng.

✅ Levering 3-15 dage

✅ Returret 14 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Charles solseng

Denne super flotte drømmeseng er utrolig behagelig, og kan fungere både som stol og kan samtidig vippes baglæns så du ligger ned.

✅ Levering 3-10 dage

✅ Returret 14 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

Knud daybed

En yderst flot solseng som du roligt kan slænge dig på med god samvittighed. Knud er nemlig lavet i FSC-certificeret teaktræ.

✅ Levering 3-15 dage

✅ Returret 14 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

Narke Solvogn

Solvogn i sort textelin med stel i sort pulverlakeret aluminium. Solvognen kan indstilles trinløst ved hjælp af gasfunktion i forskellige positioner i ryggen og har 2 hjul, så den er nem at flytte på.

✅ Levering 4-7 dage

✅ Returret 14 dage

✅ Finansiering Tilbydes ikke

Nyder du at kunne slappe af, mens du mærker solen varme dig? Er du ofte på ture i det fri – og ynder du at sove godt, når du er afsted? Så skal du have fat i en drømmeseng. En drømmeseng – sengen med det meget sigende navn – er en perfekt seng til dig, der camperer, nyder at slappe af udendørs eller ofte får overnattende gæster.

Drømmesengen – En mobil sengeløsning

Drømmesengen er en kendt seng, som har eksisteret i mange år; mange kender måske bedst drømmesengen fra campingture eller overnatninger hos bedsteforældrene, men faktisk er drømmesengen meget mere end det.

En mobil sengeløsning

Drømmesenge fås i flere formater. Du kan få drømmesenge, der er sammenklappelige, du kan få drømmesenge på hjul, og du kan få drømmesenge med et mobilt ryglæn. Fælles for de forskellige drømmesenge er, at de er mobile. De er nemme at flytte, og de kan bruges til forskellige ting.

Er du til udflugter i det fri, er en sammenklappelig drømmeseng ideel, fordi du kan tage den med dig overalt. Du kan således tage den med i skoven eller på stranden, hvor du kan bruge den til at sove på – eller blot til at slappe af på.

Hvis du camperer, kender du med garanti til drømmesengen – hvis du ikke gør, vil du blive forbløffet over, hvor dejligt et møbel det er. Drømmesengen er ideel til campingferien, hvor der skal slappes af. Vil du ikke slappe af i sengen, kan du tage drømmesengen med udenfor og slappe af under åben himmel. På campingturen er en drømmeseng et godt alternativ til den almindelige havestol, som ikke er komfortabel i samme grad som en drømmeseng.

Nogle bruger drømmesenge som gæstesenge, fordi de er mobile. De er nemme at stille over i et hjørne, når der ikke er gæster, og de er nemme at finde frem, når der er gæster. Drømmesengen kan stilles frem og gemmes væk efter behov, og det er en behagelig seng at ligge i. Det er dog vigtigt at pointere, at en drømmeseng ikke er anbefalelsesværdig at bruge som hverdagsseng, fordi den ikke giver kroppen den støtte, kroppen har brug for, hvis du skal sove i den hver dag i en længere periode. Hvis du leder efter en hverdagsseng eller en mere komfortabel gæsteseng, kan du i stedet kigge nærmere på en almindelig boxmadras eller en køjeseng.

En god seng til farten

En drømmeseng er et godt alternativ til en luftmadras eller et liggeunderlag – der begge også er mobile sengeløsninger. Dog adskiller drømmesengen sig ved, at den er højere. Din krop ligger således længere over jorden, og du bliver derved ikke udsat for kulde og træk fra underlaget, du ligger på.

Inden du investerer i en drømmeseng, er det en god idé at overveje, hvad du skal bruge sengen til. En letvægtsdrømmeseng er god, hvis du skal bære på den – hvis du eksempelvis skal på vandre- eller cykeltur. Mens en tungere drømmeseng er mere ideel, hvis sengen kan puttes i bagagerummet eller i campingvognen – eller hvis den bare skal stå på gæsteværelset.