King size senge

Deluxe dobbeltseng

Med denne dobbeltseng får man ikke bare en helt almindelig dobbeltseng. Her får man en enorm dobbeltseng, som er 180 cm bred og hele 210 cm lang. Med andre ord, så er det her en king size dobbeltseng, hvor man aldrig kommer til at mangle plads. Med sådan en stor seng kan man næsten blive væk fra hinanden.

Levering:
1-2 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Budget dobbeltseng

Stor og lækker dobbeltseng til en helt fornuftig pris. Har et enkelt design og en super komfort. Dansk-produceret og med 5 komfortzoner.

Levering: 2-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Stavanger By BN dobbeltseng

Denne dobbeltseng er intet mindre end 200 cm bred og 200 bred. Her får man virkelig noget plads for pengene. 300 fjedre/m2 med 5 komfortzoner.

Levering: 5-7 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

King size seng

En king size seng er en seng, der er lige så stor som en dobbeltseng. Ja, faktisk bliver det ofte brug som synonym for en dobbeltseng. Det vil altså sige, at størrelsen på king size senge eksempelvist vil være 180×200 cm eller 200×200 cm. En seng i en sådan størrelse passer perfekt til parret, der har god plads i soveværelset og ønsker en stor seng. Hvis du sover alene og bare gerne vil have rigtig god plads omkring dig, vil sådanne størrelser naturligvis også være et godt valg for dig. Det er vigtigt med god plads i sengen, men det er meget individuelt, hvor meget plads man egentlig har brug for.

Forskellige typer af king size senge

En king size seng er egentlig ikke en bestemt sengetype, men det er nærmere en betegnelse for størrelsen på sengen. Det vil sige, at du kan få flere forskellige sengetyper i denne størrelse. Det kan blandt andet være boxmadrasser, kontinentalsenge eller elevationssenge. Du kan få senge i king size størrelsen hos følgende af vores forhandlere:

• Bedre Nætter
• Sengefabriksudsalg
• Boboonline
• Unoliving
• Coop
• Wupti
• Sengetid

Boxmadrasser er en meget simpel sengetype, der besstår af en madras med indbygget sengeramme. Det betyder, at du blot skal sætte de medfølgende ben fast med skruer på sengerammen, og så er du ellers klar til at tage sengen i brug. Kontinentalsenge er nogle lidt mere avancerede senge, der består af tre madraslag. Bunden består af en boxmadras, det midterste lag består af en springmadras, og på det øverste lag finder du en topmadras. Disse tre lag er med til at skabe et utroligt højt komfortniveau, som kan være med til at sikre dig en god nattesøvn.

Den sidste type, vi vil komme ind på her, er en elevationsseng. En elevationsseng er en meget populær sengetype, da du har mulighed for at tilpasse sengen perfekt efter dine behov. Du kan nemlig justere sengens position i både hovedenden og fodenden, og på denne måde kan du ligge i den position, der passer allerbedst til dig og din krop. Hvis du ønsker at læse mere om forskellige sengetyper, kan du tage et nærmere kig på vores forskellige tests her.

Du kan hos flere af vores forhandlere også købe sengerammer i denne størrelse. Det kan eksempelvis være relevant, hvis du har en springmadras, der mangler en ramme, da en sådan madras ikke kan stå selv.

Hvilken fasthed og hvilke fjedre skal min madras have?

Når du køber en af ovenstående sengetyper i en king size størrelse, vil du som regel skulle tage stilling til, hvilken fasthed og hvilke fjedre du ønsker i madrassen. Dette kan være meget individuelt, da nogle ønsker at ligge mere blødt, mens andre ønsker en mere fast madras. Dog er der nogle generelle retningslinjer for, hvilken fasthed og hvilke fjedre der passer bedst til forskellige personer.

Vejer du mindre en 75 kg, bliver det anbefalet, at du køber en seng med pocket fjedre og medium fasthed. Hvis du vejer mellem 75 og 100 kg, vil en madras med pocket fjedre og fast fasthed passe bedre til dig og din krop. Hvis du vejer over de 100 kg, eller den samlede vægt på madrassen overstiger dette, er det en god idé at vælge en madras med multipocket fjedre. Multipocket fjedre skaber en mere fast madras, og det er en stor fordel, hvis der er meget vægt på madrassen.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »