Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Type
Type
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Dobbeltsenge med skuffer

En klassisk dobbeltseng er en simpel og billigere løsning, hvis du står og skal bruge en ny seng. Den klassiske størrelse er 180×200 cm, og en klassisk dobbeltseng vil normalvist være opbygget med en træramme i samme størrelse. Hvis du ønsker en dobbeltseng med opbevaring, så er det faktisk selve sengerammen, du skal have fokus på. Det er nemlig med den og ikke selve madrassen, du kan få med opbevaring.

Der findes mange forskellige sengerammer i størrelsen 180×200 cm, og du kan også få dem i flere forskellige materialer. Nogle af de mest populære typer af materialer er forskellige trærammer, og især massivt træ kan du få til en god pris.

Sengerammer med opbevaring

Det er som sagt i selve dobbeltsengens sengeramme, at du har mulighed for at få opbevaring. Der findes mange forskellige sengerammer på markedet, og du kan få mange af dem med opbevaring. Det kan være forskelligt fra sengeramme til sengeramme, hvor meget opbevaring der er plads til, så dette er også noget, der er en god ting lige at være opmærksom på.

Når du skal købe en dobbeltseng med sengeramme og opbevaring, er det også muligt at få flere forskellige farver, og herved kan du selv være med til at vælge en model, der passer perfekt ind i dit soveværelse. Hos følgende af vores forhandlere kan du finde en dobbeltseng med opbevaring:

En dobbeltseng og tilhørende ramme med opbevaring er en yderst god løsning for de fleste. Du kan nemlig spare rigtig meget skabsplads, da du eksempelvis kan have alt dit sengetøj og lagner i sengerammen, og på denne måde vil det ikke fylde i skabet. Normalt vil en sådan sengeramme have skuffer, som du nemt og hurtigt kan åbne og lukke.

Skufferne kan eksempelvis både være i fodenden eller hovedenden eller i siderne. Dette kan variere, og det er derfor en god idé at gøre op med dig selv, hvad du foretrækker, og hvad der passer bedst til dit soveværelse.

Hvem passer en dobbeltseng med opbevaring til?

En dobbeltseng med skuffer under kan være den perfekte seng for mange mennesker. Den helt basale grund til at købe en seng med skuffer er, at du får ekstra opbevaringsplads, uden at skulle gøre plads til et skab eller en kommode.

De fleste husstande kender nok problemet med at få plads til alle ejendelene. Særligt, hvis man hverken har kælder eller loftsrum, kan det være en udfordring at skabe nok opbevaringsplads i boligen. Man kan fristes til at tænke over, om en seng med opbevaring mon passer til alle mennesker. Og ja, det gør den egentligt. Det bør ikke komme så meget an på, hvem du er, men hvad du har brug for i din bolig.

Hvis det er til teenageren, er en dobbeltseng med skuffer helt oplagt. Som teenager kan det være fedt at få en lidt større seng end en enkeltmandsseng. Samtidigt er det genialt, at der er plads til alt teenage-rodet under sengen, da skufferne giver mulighed for at holde nogenlunde orden på teenagerens værelse. Men også hvis man er studerende i en lille lejlighed, eller måske bare bor med sin kone og tre børn i en villa, kan en dobbeltseng med skuffer være genial til opbevaring.

Forskellige madrasser til din sengeramme

Hvis du køber en sengeramme til en dobbeltseng med opbevaring, har du rent faktisk flere forskellige muligheder, når du skal vælge en madras. Der er rigtig mange, der vælger en springmadras. Hvis du også gør dette, vil det være en god idé også at købe en topmadras med til. En topmadras er med til at beskytte de underliggende madrasser samtidig med, at den er med til at sikre et højt komfortniveau og fuldende sengen.

Hvis du både køber en sengeramme, en springmadras og en topmadras, vil du få en virkelig god seng, der kan være med til at sikre dig en god nattesøvn hver nat. En god nattesøvn kan være med til at gøre, at du vil vågne frisk og udhvilet hver morgen og dermed være klar til alle dagens udfordringer.

Hvis du ønsker at læse mere om forskellige springmadrasser eller topmadrasser, kan du læse om disse madrastyper i vores forskelige tests. Her kan du både finde en topmadras test og en springmadras test.

En dobbeltseng med opbevaring giver muligheder

Som nævnt giver sengen rig mulighed for personlig tilpasning, så alle kan få den bedst mulige oplevelse med sengen. Komforten skal selvfølgelig være mindst lige så god som funktionaliteten. Men en seng med god mulighed for opbevaring kan være en stor hjælp i hverdagen. Du får selvfølgelig et smukt møbel at sove i, men du får også en mulighed for at skabe orden og ro i dit hjem.

De rummelige skuffer, som de fleste dobbeltsenge med opbevaring har, giver dig mulighed for at rydde op og skabe rigeligt med plads til rigtig mange forskellige ting. Du kan opbevare sengetøj og ekstra puder under sengen, og du kan gemme vintertøjet ad vejen. Du kan også lade børnene råde over skufferne, så de kan bruge dem til at opbevare alt deres legetøj.

Udover fedt design og høj komfort er denne sengetype altså perfekt for de fleste mennesker. Du vil helt bestemt komme til, at elske de muligheder sengen giver dig, og den ekstra plads vil kunne skabe mere frit rum i dit hjem.

Vores bud på et moderne møbel

Vi danskere er glade for klassisk og tidløst design. Når vi køber et møbel, så skal det gerne være moderne i dag – men også 50 år ud i fremtiden. De seneste par år er det blevet meget populært og moderne at designe møbler, som ikke bare har ét men flere formål.

I tråd med dette fantastiske tiltag finder vi en dobbeltseng med skuffer. Det virker måske ikke så vildt. Det har i mange år været kutyme at opbevare ting under sengen i plastickasser. Men med denne fantastiske sengetype bliver noget smart og funktionelt også til noget, som er rart at se på.

En æstetisk sammensmeltning, som ikke har ignoreret vores længsel efter funktionalitet. Derfor synes vi, at du skal overveje at købe en flot og tidløs dobbeltseng, som tilbyder god mulighed for opbevaring.

Forfatter