Dobbeltseng med opbevaring

Messina - Sengeremme i massiv kernebøg

Hvis man er på udkig efter en ny dobbeltseng til soveværelset, så er denne flotte og elegante sengeramme fra Bedre Nætter, et oplagt valg. Kvaliten og holdbarheden er uovertruffen god. Det solide stykke håndværk er produceret i træsorten kernebøg, som sikrer et naturligt og moderne design. Under sengen er denne sengeramme udstyret med et ektra opbevaringsrum, der går i ét med selve sengen. Super lækre detaljer.

Levering:
1-2 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Dobbeltseng med opbevaring

Her får man en særledes lækker dobbeltseng i flere forskellige varianter og materialer. Under sengen er der taget højde for opbevaring.

Levering: 2-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Kaagaard Sengeramme - Hvid

Med denne dobbeltseng får man virkelig muligheden for at udnytte rummet under sengen til opbevaring. Minimalistisk og stilrent design.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Dobbeltsenge med opbevaring

En klassisk dobbeltseng er en simpel og billigere løsning, hvis du står og skal bruge en ny seng. Den klassiske størrelse er 180×200 cm, og en klassisk dobbeltseng vil normalvist være opbygget med en træramme i samme størrelse. Hvis du ønsker en dobbeltseng med opbevaring, så er det faktisk selve sengerammen, du skal have fokus på. Det er nemlig med den og ikke selve madrassen, du kan få med opbevaring. Der findes mange forskellige sengerammer i størrelsen 180×200 cm, og du kan også få dem i flere forskellige materialer. Nogle af de mest populære typer af materialer er forskellige trærammer, og især massivt træ kan du få til en god pris.

Sengerammer med opbevaring

Det er som sagt i selve dobbeltsengens sengeramme, at du har mulighed for at få opbevaring. Der findes mange forskellige sengerammer på markedet, og du kan få mange af dem med opbevaring. Det kan være forskelligt fra sengeramme til sengeramme, hvor meget opbevaring der er plads til, så dette er også noget, der er en god ting lige at være opmærksom på. Når du skal købe en dobbeltseng med sengeramme og opbevaring, er det også muligt at få flere forskellige farver, og herved kan du selv være med til at vælge en model, der passer perfekt ind i dit soveværelse. Hos følgende af vores forhandlere kan du finde en dobbeltseng med opbevaring:

• Bedre Nætter
• Unoliving
• Boboonline

En dobbeltseng og tilhørende ramme med opbevaring er en yderst god løsning for de fleste. Du kan nemlig spare rigtig meget skabsplads, da du eksempelvis kan have alt dit sengetøj og lagner i sengerammen, og på denne måde vil det ikke fylde i skabet. Normalt vil en sådan sengeramme have skuffer, som du nemt og hurtigt kan åbne og lukke. Skufferne kan eksempelvis både være i fodenden eller hovedenden eller i siderne. Dette kan variere, og det er derfor en god idé at gøre op med dig selv, hvad du foretrækker, og hvad der passer bedst til dit soveværelse.

Forskellige madrasser til din sengeramme

Hvis du køber en sengeramme til en dobbeltseng med opbevaring, har du rent faktisk flere forskellige muligheder, når du skal vælge en madras. Der er rigtig mange, der vælger en springmadras. Hvis du også gør dette, vil det være en god idé også at købe en topmadras med til. En topmadras er med til at beskytte de underliggende madrasser samtidig med, at den er med til at sikre et højt komfortniveau og fuldende sengen.

Hvis du både køber en sengeramme, en springmadras og en topmadras, vil du få en virkelig god seng, der kan være med til at sikre dig en god nattesøvn hver nat. En god nattesøvn kan være med til at gøre, at du vil vågne frisk og udhvilet hver morgen og dermed være klar til alle dagens udfordringer. Hvis du ønsker at læse mere om forskellige springmadrasser eller topmadrasser, kan du læse om disse madrastyper i vores forskelige tests. Her kan du både finde en topmadrastest og en springmadrastest.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk