Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Type
Type
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
79 produkter
Gratis ben opgradering
Inkl. væghængt gavl
Bedre Nætter logo
Haven Tencel 180×210 cm.

180x210 cm.

Kontinentalseng

4.7
(289)
Brun
Sort
Beige
Antracit
Original price was: 36.799 kr..Current price is: 15.999 kr..
-57%
Gratis ben opgradering
Inkl. væghængt gavl
Bedre Nætter logo
Nova Tencel 180×210 cm.

180x210 cm.

Kontinentalseng

4.5
(31)
Sort
Beige
Antracit
Original price was: 33.799 kr..Current price is: 14.799 kr..
-56%
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Dobbeltseng på 180×200 cm – ekstra stor og ekstra komfortabel seng

En god seng med optimal komfort og rigeligt plads er alfa og omega for en stabil nattesøvn. Derfor er det som udgangspunkt vigtigt, at du finder en madras og en sengeramme, som passer til dine behov. Men derfor skal sengen jo ikke være et kedeligt møbel. Med en dobbeltseng 180×200 får du en af de største modeller af senge, som kan købes på markedet i den ”almindelige” størrelseskategori. For at overgå denne størrelse, skal du helt op at finde en dobbeltseng på 200×200 cm eller endda en dobbeltseng på 210×210 cm.

Dobbeltseng” er indenfor sengeverdenen et ret vidt og vagt begreb. I korte træk betyder det blot en seng, hvor der er plads til to personer. Ordet ”dobbeltseng” henviser ikke til hvilken type seng, der er tale om. En dobbeltseng kunne altså lige så vel være en elevationsseng som en boxmadras. Når du er på markedet efter en dobbeltseng 180×200, kan du derfor også finde alt fra en madras på fire ben til en hel sengeramme og madras med flot et hovedgærde og det hele.

Ligegyldigt hvad du leder efter, er en dobbeltseng på 180×200 cm en ekstra stor og ekstra komfortabel seng – især hvis du er typen, som bevæger sig meget i søvne. På en dobbeltseng 180×200 er der rigeligt plads at bevæge sig på, så både du og din partner kan få en god nats søvn, uden at nogen skal ud på sofaen eller ind på gæsteværelset.

King size-senge – boxmadras, elevationsseng og mere i ekstrastor størrelse

Da konceptet ”king size” følger amerikanske standarder, har det været svært at oversætte til dansk (og andre europæiske målestokke, for den sags skyld.) I Danmark måler vi som udgangspunkt alle vores senge og madrasser i centimetermål, og vi har ikke kælenavne for dem. Derfor er det amerikanske koncept ”king size” faktisk to forskellige størrelser.

En king size-seng kan være fra 180×200 cm og op til 200×200 cm. En queen size-seng kan ligeledes variere mellem to danske størrelser senge, nemlig 140×200 og 160×200. Ønsker du dig en king size-seng, kan du altså sagtens gå efter en dobbeltseng 180×200, da denne falder indenfor rammerne. Når du har valgt mellem king size, queen size, eller god, gammeldags 180×200, er det jo også vigtigt at finde ud af, hvilken type seng du vil have.

Det er vigtigt, at du vælger den type seng, som du tænker vil give dig den bedste komfort hele natten. Det er selvfølgelig muligt at få en dobbeltseng 180×200, hvor det er muligt at have to forskellige enkeltmandsmadrasser i, så hver sengepartner får optimeret deres komfort. Er der stor forskel på, hvordan I hver især sover bedst, eller vejer én af jer over 75 kg, bør I overveje forskellig fasthed i hver jeres madras til jeres dobbeltseng på 180×200 cm.

Vejer man over 75 kg, vil man ganske enkelt falde mere ned i en blødere seng, hvilket kan bøje led, ryg og nakke og føre til rygproblemer og -smerter. En springmadras er det mere fleksible valg, hvor boxmadrasser er mere solide. Husk desuden at købe den samme tykkelse af madras (boxmadrasser er som udgangspunkt tykkere end springmadrasser).

Er en dobbeltseng 180×200 cm rigtig for dig?

En ekstrastor seng kan føles som noget af en investering, da de jo typisk er lidt dyrere end deres mindre brødre. Dog kan du nemt spare en del penge i det lange løb ved at investere i den rigtige seng fra starten af i stedet for at måtte udskifte igen og igen.

En dobbeltseng på 180×200 cm er det rette valg for dig, der behøver meget plads i sengen for at opnå komfort. Det nytter ikke noget at forsøge at lægge sig på så lidt plads som muligt, hvis man bare sover bedre med arme og ben strakt helt ud. Med en dobbeltseng 180×200 vil både du og din partner kunne sove bedre, ligegyldigt om det er én af jer eller jer begge to, der bevæger sig meget i løbet af natten.

En stor dobbeltseng kan også være ideel, hvis man har for vane at få gæster fra resten af husholdningen i sengen i løbet af natten. Der er selvfølgelig delte meninger om, hvorvidt især kæledyr er velkommen i sengen, men ligegyldigt om det er rigtige børn eller pelsbørn, kan en dobbeltseng 180×200 være rar at have, hvis man er vant til at være mere end to i sengen hver aften.

Indretning med en dobbeltseng på 180×200 cm

Hvis du lige har fået ny bolig, hvor der er højt til loftet og rigeligt gulvplads, kan det være overvældende at skulle købe alle disse møbler, som er så meget større, end hvad du er vant til. Men det anbefales selvfølgelig at købe eksempelvis et større spisebord, en større sofa eller en dobbeltseng 180×200, da dette vil fylde pladsen ud i dit nye hjem.

Har du et flot og stort soveværelse, vil en dobbeltseng på 180×200 cm være det perfekte centrum for rummet. Når du først har fået sat din seng ind i rummet, vil det allerede virke mere indbydende og lettere at indrette. Er du helt på bar bund angående, hvordan du gerne vil indrette rummet, kan du tage udgangspunkt i rolige farver og simple mønstre. Et soveværelse skal gerne være i et beroligende farveskema, som gør det nemt at falde i søvn og ikke skærer én i øjnene lige, når man vågner.

En dobbeltseng 180×200 kan se nøgen ud, hvis man ikke indretter med store nok puder. Vælg enten store puder eller flere mindre puder alt efter, hvordan I sover bedst, og så vil sengen allerede dér se mindre ud.

Find en billig dobbeltseng på 180×200 cm her

Bare fordi det skal være stort, behøver det ikke at være dyrt. Hos os kan du finde dig en billig dobbeltseng 180×200 blandt vores anbefalede forhandlere.

En billig dobbeltseng 180×200 er så absolut heller ikke et kompromis på kvalitet – især ikke hvis du finder den blandt de forhandlere, som vi nævner her på siden. Da en seng er et af de mest subjektive møbler, kan du sagtens få en bedre nattesøvn på en billig dobbeltseng 180×200, end du ville få på en dyr dobbeltseng i samme størrelse.

De billige senge, du finder her, er enten fastsat til en lavere pris eller på tilbud. Ligegyldigt hvad er det vigtigt, at du først og fremmest kigger på sengens specifikationer, inden du kigger på prisen, selvom det kan være svært. Hvis du sover bedst på en blød seng, nytter det ikke noget at købe en hård dobbeltseng 180×200, blot fordi den koster færre penge.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.