Dobbeltseng 160×200 cm

Find en dobbeltseng i størrelsen 160×200 cm blandt nogle af de mest populære hos anerkendte online sengeforhandlere i oversigten nedenfor.

Snefrid

Snefrid er den ultimative kontinentalseng i høj kvalitet. Den er designet ud fra et enkelt og skandinavisk udtryk og er derfor en testvinder inden for kontinentalsenge grundet det flotte design. Foruden et utroligt stilrent ydre indeholder kontinentalsengen også tre madraslag og syv komfortzoner og er udviklet i samarbejde med førende fageksperter og fysioterapeuter.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Edda

Edda er produceret i Danmark og er en klassisk kontinentalseng i et stilrent og enkelt design. Du får en kvalitetesseng til en utrolig god pris.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Med Norhland Prestige får du en fantastisk seng, der kan passe i et mindre soveværelse. Du vælger selv, hvordan fastheden af sengen skal være.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Venus

Venus er en bestseller, og med Venus får du en fantastisk kontinentalseng, der forener komfort, kvalitet og design.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Stockholm

Stckholm er en sand vinder blandt køberne. Med sine femstjernede anmeldelser ryger denne kontinentalseng direkte ind blandt favoritterne.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Njald

En klassisk kontinentalseng, som indeholder en særlig kølende topmadras af klima-latex, der sikrer dig temperaturregulering, for en god nattesøvn.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- inkl. mont.

Emma Seng

Emma-sengen har gennemgået mange tests og har bl.a. vundet for bedste madras, som også er med i denne seng. Opnå god aflastning med denne seng.

✅ Levering
5-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Dobbeltseng 160×200 – God nattesøvn i mindre soveværelser

Det er ikke i alle soveværelser, der er plads til en større seng, og her er en dobbeltseng på 160×200 cm et passende alternativ. Hvis man er to, er der stadig rigeligt med plads i en almindelig 160×200 dobbeltseng, og samtidig har man mulighed for at beholde noget af sin gulvplads.

Det er også muligt at have en dobbeltseng 160×200 på enkeltmandsværelser – eksempelvis på ungdomsværelser og som ens første enmandsseng i egen lejlighed. Med den rette pynt og indretning kan en dobbeltseng på 160×200 cm være et godt startpunkt til ens første, selvindrettede soveværelse.

Queen size-seng giver masser af soveplads på mindre gulvplads

For at være en queen size-seng, som amerikanerne kalder dem, skal en seng være mellem 160×200 og 140×200 cm. En queen size anses i USA for at være en seng til én mand, men vi ved jo også, at alt er større i Amerika. Flere danske par holder meget af en god dobbeltseng 160×200, da der for mange af os er rigeligt plads i en sådan seng. En dobbeltseng på 160×200 cm er et oplagt valg, hvis man har mindre gulvplads på soveværelset.

Man kan eventuelt finde sig en dobbeltseng med opbevaring, hvis man generelt døjer med pladsmangel og manglende opbevaringsplads i soveværelset. Med en dobbeltseng 160×200 som eksempelvis har skuffer, kan man få to møbler i ét; seng og opbevaring.

Hvis man før har prøvet en dobbeltseng 160×200 uden held, eller hvis man er sikker på, at denne mindre størrelse ikke vil imødekomme ens behov, skal man op i en king size-seng, altså en dobbeltseng på 180×200 eller 200×200 cm. Til særligt høje personer findes der også 210×210 cm dobbeltsenge, så man kan ligge komfortabelt uden, at fødderne dingler ud over fodenden af sengen.

Indretning af soveværelset med en dobbeltseng på 160×200 cm

Hvis man har et større værelse, er det altid en god idé at lede efter en større seng, såsom en dobbeltseng på 180×200 cm. I mange ungdomsværelser og mindre lejligheder er der imidlertid typisk pladsmangel, og her er en dobbeltseng 160×200 mere passende end større senge.

Med en dobbeltseng på 160×200 cm er det stadig muligt at skabe et soveværelse, der hverken virker proppet eller kedeligt. Siden 160×200 senge er en af de mest normale størrelser, er der mange forskellige modeller at vælge imellem, så man kan finde en sengeramme, som passer til ens stil.

Som med alle andre senge, er det vigtigt, at du vælger farver og materialer, som er beroligende til dit soveværelse. Blide og blege farver gør sig godt i soveværelset, og sengetøjet kan være af eksempelvis bomuld eller bomuldssatin for en blød og luftig fornemmelse hver gang, du skal i seng.

Selvom en dobbeltseng 160×200 kan virke lille i forhold til sin storebror på 180×200 cm, er det stadig muligt at indrette med puder og sengelinned, som vil give et indbydende og flot soveværelse. Det vigtigste er ikke at proppe sengen med for mange puder og tæpper, da dette vil få sengen til at syne mindre og samtidig gøre sengetid til en mere besværlig opgave.

Hvilken dobbeltseng 160×200 er bedst til dig?

Hvis du har sat fast, at du skal have en dobbeltseng på 160×200 cm, er der flere forhandlere at vælge imellem. Men du skal jo også vide, hvilken type madras du vil have. Den bedste dobbeltseng 160×200 vil være den, der passer til dine søvnbehov. Hvis du vejer mere end 75 kg, vil det være smart at finde en fast 160×200 madras, hvorimod du kan gå efter blødere madrasser, hvis du vejer mindre end 75 kg. Har du brug for en mere fleksibel madras, kan du gå efter en springmadras, hvor en boxmadras generelt er mere solid.

Hvis du gerne vil have mere luksuriøs komfort i din dobbeltseng 160×200, bør du gå efter kontintentalsenge. En 160×200 kontintentalseng er opbygget af hele tre forskellige madraslag: et fast underlag af enten boxmadras eller skumkerne, derefter en fleksibel springmadras og øverst en blød og kølig topmadras, som gør det nemt at forblive tempereret i løbet af natten.

Billig dobbeltseng 160×200 til den prisbevidste køber

Er en billig seng egentlig gode penge sparet? Som udgangspunkt er en seng et af de vigtigste møbler at investere penge i, da en dårlig seng kan føre til mindre energi i løbet af hele ens dag. På den måde kan man ende med at skulle skifte sengen ud oftere, hvilket i sidste ende vil koste én flere penge, end hvis man blot havde investeret i en god seng fra starten af.

Dette betyder dog ikke, at man ikke kan være bevidst om prisen, når man leder efter en ny dobbeltseng 160×200. Her på siden kan du finde flere gode kvalitetsforhandlere af dobbeltsenge på 160×200 cm, og der vil selvfølgelig være forskel i prisleje. Så længe du tager hensyn til dine (og eventuelt din partners) behov og ønsker, kan du sagtens finde en billig dobbeltseng 160×200 uden at måtte ofre den gode nattesøvn.