Dobbeltsenge 160x200

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Type
Type
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
92 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Dobbeltseng 160×200 – God nattesøvn i mindre soveværelser

Det er ikke i alle soveværelser, der er plads til en større seng, og her er en dobbeltseng på 160×200 cm et passende alternativ. Hvis man er to, er der stadig rigeligt med plads i en almindelig 160×200 dobbeltseng, og samtidig har man mulighed for at beholde noget af sin gulvplads.

Det er også muligt at have en dobbeltseng 160×200 på enkeltmandsværelser – eksempelvis på ungdomsværelser og som ens første enmandsseng i egen lejlighed. Med den rette pynt og indretning kan en dobbeltseng på 160×200 cm være et godt startpunkt til ens første, selvindrettede soveværelse.

Queen size-seng giver masser af soveplads på mindre gulvplads

For at være en queen size-seng, som amerikanerne kalder dem, skal en seng være mellem 160×200 og 140×200 cm. En queen size anses i USA for at være en seng til én mand, men vi ved jo også, at alt er større i Amerika. Flere danske par holder meget af en god dobbeltseng 160×200, da der for mange af os er rigeligt plads i en sådan seng. En dobbeltseng på 160×200 cm er et oplagt valg, hvis man har mindre gulvplads på soveværelset.

Man kan eventuelt finde sig en dobbeltseng med opbevaring, hvis man generelt døjer med pladsmangel og manglende opbevaringsplads i soveværelset. Med en dobbeltseng 160×200 som eksempelvis har skuffer, kan man få to møbler i ét; seng og opbevaring.

Hvis man før har prøvet en dobbeltseng 160×200 uden held, eller hvis man er sikker på, at denne mindre størrelse ikke vil imødekomme ens behov, skal man op i en king size-seng, altså en dobbeltseng på 180×200 eller 200×200 cm. Til særligt høje personer findes der også 210×210 cm dobbeltsenge, så man kan ligge komfortabelt uden, at fødderne dingler ud over fodenden af sengen.

Indretning af soveværelset med en dobbeltseng på 160×200 cm

Hvis man har et større værelse, er det altid en god idé at lede efter en større seng, såsom en dobbeltseng på 180×200 cm. I mange ungdomsværelser og mindre lejligheder er der imidlertid typisk pladsmangel, og her er en dobbeltseng 160×200 mere passende end større senge.

Med en dobbeltseng på 160×200 cm er det stadig muligt at skabe et soveværelse, der hverken virker proppet eller kedeligt. Siden 160×200 senge er en af de mest normale størrelser, er der mange forskellige modeller at vælge imellem, så man kan finde en sengeramme, som passer til ens stil.

Som med alle andre senge, er det vigtigt, at du vælger farver og materialer, som er beroligende til dit soveværelse. Blide og blege farver gør sig godt i soveværelset, og sengetøjet kan være af eksempelvis bomuld eller bomuldssatin for en blød og luftig fornemmelse hver gang, du skal i seng.

Selvom en dobbeltseng 160×200 kan virke lille i forhold til sin storebror på 180×200 cm, er det stadig muligt at indrette med puder og sengelinned, som vil give et indbydende og flot soveværelse. Det vigtigste er ikke at proppe sengen med for mange puder og tæpper, da dette vil få sengen til at syne mindre og samtidig gøre sengetid til en mere besværlig opgave.

Hvilken dobbeltseng 160×200 er bedst til dig?

Hvis du har sat fast, at du skal have en dobbeltseng på 160×200 cm, er der flere forhandlere at vælge imellem. Men du skal jo også vide, hvilken type madras du vil have. Den bedste dobbeltseng 160×200 vil være den, der passer til dine søvnbehov. Hvis du vejer mere end 75 kg, vil det være smart at finde en fast 160×200 madras, hvorimod du kan gå efter blødere madrasser, hvis du vejer mindre end 75 kg. Har du brug for en mere fleksibel madras, kan du gå efter en springmadras, hvor en boxmadras generelt er mere solid.

Hvis du gerne vil have mere luksuriøs komfort i din dobbeltseng 160×200, bør du gå efter kontintentalsenge. En 160×200 kontintentalseng er opbygget af hele tre forskellige madraslag: et fast underlag af enten boxmadras eller skumkerne, derefter en fleksibel springmadras og øverst en blød og kølig topmadras, som gør det nemt at forblive tempereret i løbet af natten.

Billig dobbeltseng 160×200 til den prisbevidste køber

Er en billig seng egentlig gode penge sparet? Som udgangspunkt er en seng et af de vigtigste møbler at investere penge i, da en dårlig seng kan føre til mindre energi i løbet af hele ens dag. På den måde kan man ende med at skulle skifte sengen ud oftere, hvilket i sidste ende vil koste én flere penge, end hvis man blot havde investeret i en god seng fra starten af.

Dette betyder dog ikke, at man ikke kan være bevidst om prisen, når man leder efter en ny dobbeltseng 160×200. Her på siden kan du finde flere gode kvalitetsforhandlere af dobbeltsenge på 160×200 cm, og der vil selvfølgelig være forskel i prisleje. Så længe du tager hensyn til dine (og eventuelt din partners) behov og ønsker, kan du sagtens finde en billig dobbeltseng 160×200 uden at måtte ofre den gode nattesøvn.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.