Dobbeltseng 140×200 cm

Find den perfekte dobbeltseng i størrelsen 140×200 cm i oversigten nedenfor, hvor vi har samlet populære senge til gode priser hos anerkendte, online forhandlere.

Senses

Senses er opbygget af nogle af de bedste materialer, og du får derfor en utrolig komfortabel seng. De fem komfortzoner sikrer at du får en god nattesøvn. Sengen får gode anmeldelser af brugerne, og samtidig fås den til en rigtig god pris.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige Luksus Komfort

Norhland Prestige er en danskproduceret dobbeltseng, hvor nordisk kvalitet skinner igennem. En flot og komfortabel seng.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Freja Nordlys

Denne seng følger din krop for at trykaflaste, samtidigt med at den bevarer elasticitet og en kølende effekt. Et enkelt og godt valg.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Levering
Gratis

Signatur Delux

Et rigtig godt bud på en yderst komfortabel dobbeltseng, som er opbygget af de materialer du skal bruge, for at sove trygt og godt.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Venus

Venus er en af de absolutte favoritter blandt brugerne hos Bedre Nætter. Her roses både sengen for komfort og servicen.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Trondheim

Her får du en både designmæssig stilren dobbeltseng, som giver soveværelset et pift. Derudover giver sengen suveræn komfort.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Atlas

Atlas er udviklet og produceret i Danmark, der er din garanti for et kvalitetsprodukt. Den er inddelt i fem komfortzoner, og fås til en lav pris.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

MasterBed Standard

En ergonomisk sund og super elegant seng til en fornuftig pris. Den medfølgende topmadras giver dig en følelse af komfort, så du kan sove behageligt.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nocturne Silver EF

En dobbeltseng i en flot, neutral lysegrå farve med medium affjedring og 6 cm topmadras. Latexkernen i topmadrassen har antibakterielle egenskaber.

✅ Levering
5-10 dage

✅ Prøvetid
90 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Dobbeltseng 140×200 – Mindre dobbeltseng til singler eller par

En dobbeltseng på 140×200 cm anses af de fleste som den allermindste seng med plads til to. Ligeledes er der mange, der synes, en dobbeltseng 140×200 er mere passende for enlige, der gerne vil have ekstra plads. Ligegyldigt om du vil sove én person eller to personer i din dobbeltseng på 140×200 cm, kan du finde flere typer madrasser i denne størrelse og flere slags sengerammer til en 140×200 madras.

En dobbeltseng 140×200 er ofte ens første valg, hvis man skal flytte i studiebolig, da der er lidt mere plads end i en enkeltmandsseng, men samtidig fylder en dobbeltseng på 140×200 cm ikke nær så meget, som større dobbeltsenge gør. Ligesom med alle andre størrelser seng er det muligt at få flere forskellige typer madrasser til en dobbeltseng 140×200, så dette er også noget, der skal overvejes, når man vil have en ny 140×200 cm dobbeltseng.

Den mindste queen size-seng

I amerikansk forståelse findes der to store madrasstørrelser, men de kan variere i centimetermål. En king size-seng kan både referere til en 180×200 dobbeltseng og en 200×200 dobbeltseng. Med samme logik kan en queen size-seng både være en dobbeltseng på 160×200 cm og en dobbeltseng på 140×200. Mange amerikanere anser en dobbeltseng 140×200 for en enmandsseng, hvor denne størrelse i danske øjne både kan være til singler og par.

En dobbeltseng 140×200 består som oftest af én madras, da 70×200 madrasser ikke er nemme at finde. Derfor skal man også være bevidst om, at man skal have nogenlunde samme behov og ønsker til madrassen, hvis man gerne vil sove to personer i en dobbeltseng på 140×200 cm. Derudover er det også bedst, hvis begge parter ligger nogenlunde stille, når de sover.

Indretning med en dobbeltseng på 140×200 cm

En dobbeltseng 140×200 er nem at indrette med i mindre rum, men den kan se noget smal ud i et større soveværelse. Derfor er en dobbeltseng på 140×200 cm bedst til mindre soveværelser eller soveværelser med ualmindelig plantegning, hvor en større seng ikke vil bidrage til, at pladsen bliver udnyttet optimalt.

Selvom en dobbeltseng 140×200 kan virke som et valg, der hovedsageligt er taget af praktiske årsager (pladsmangel og prisleje), skal man ikke føle sig begrænset, når det kommer til indretning med en dobbeltseng på 140×200 cm. Med puder og sengelinned kan man sagtens få sengen til at se indbydende og flot ud.

Find en billig dobbeltseng 140×200 uden at gå på kompromis med komforten

Da dobbeltsenge på 140×200 cm er populære blandt studerende og unge, er de fleste kunder til denne størrelse seng på udkig efter en billig model. Dog er det vigtigt at finde en seng, som har ordentlig komfort, da dårlig søvn hurtigt kan føre til dårligere livskvalitet. Er du på markedet efter en dobbeltseng på 140×200 cm, er det derfor anbefalet at se efter, at du får købt den rigtige type madras til dine behov.

Som udgangspunkt kan du vælge mellem boxmadras, springmadras og kontintentalseng. En boxmadras er typisk mere solid på grund af sin skumkerne, men det er stadig muligt at finde bløde boxmadrasser. Springmadrasser er mere fleksible, og da de kan vendes, kan en springmadras typisk holde længere end en boxmadras.