Billige dobbeltsenge

Her er de mest populære og billige dobbeltsenge

Venus

Venus er et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en dobbeltseng der opfylder mange behov, uden det skal koste en bondegård. Dette er en yderst populær seng, som får rigtig gode anmeldelser med på vejen af brugerne. Et godt all-round valg.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses

Med Senses gør topmadrassen forskellen. Her får du en topmadras i fantastisk kvalitet, med en ren latexkerne, der både er blød åndbar.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prestige Eksklusiv Komfort

Denne kontinentalseng giver dig rigtig god komfort. Produceret af robuste og slidstærke materialer, som siker både komfort og holdbarhed.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Jupiter

Denne dobbeltseng er et oplagt valg til dig, der gerne vil have en god seng, der opfylder de mest basale behov, til en rigtig god pris.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Tromsø

Tromsø er en danskproduceret kontinentalseng, hvor du både får kvalitet og design til en god pris. De massive materialer gør sengen langtidsholdbar.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Billige dobbeltsenge

Ønsker du en stabil og god seng, der kan opfylde de mest basale behov, så vil en klassisk dobbeltseng være værd at kigge nærmere på. Det er blevet mere og mere populært at købe senge på nettet, da du bare kan sidde i sofaen og stille og roligt finde frem til den seng, der passer perfekt til dig.

Hvis du er lidt usikker på, hvordan og hvilken seng du skal vælge, når du handler på nettet, kan du eksempelvis læse mere om nogle vigtige aspekter og forskellige sengetyper i vores tests af forskellige senge. Her vil du også finde gode råd til, hvordan du vælger den helt perfekte seng.

Stort udvalg af dobbeltsenge

Du kan få dobbeltsenge i de almindelige dobbeltsengestørrelser, og hvis du ønsker en helt klassisk model, kan du få meget billige dobbeltsenge. Dobbeltsenge er dog et lidt vidt begreb, da man kan få alle de forskellige sengetyper i en størrelse, der svarer til en dobbeltseng.

Det vil sige, at nogle også betegner elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser i størrelserne 180×200 cm og 200×200 cm som dobbeltsenge, fordi de netop har samme størrelse.

Disse sengetyper er dyrere end klassiske dobbeltsenge. Fordi dobbeltsenge kommer i mange forskellige afskygninger, kvaliteter og prisklasser, er det helt sikkert muligt for dig at finde en model, der passer helt optimalt til dig, din krop, dit budget og dit hjem. Du kan finde klassiske dobbeltsenge eller kontinentalsenge, elevationssenge eller boxmadrasser i dobbeltsengsstørrelse.

Hos disse forhandlere kan du både finde billige dobbeltsenge og dyrere dobbeltsenge. Dette valg er helt op til dig selv, men et valg kræver, at du har sat dig godt ind i, hvilke behov du har i forhold til din nye seng. Det kunne eksempelvis være en god idé at overveje, hvor mange penge du har til rådighed, når du skal købe din nye seng, eller hvor hårdt eller blødt du ønsker at ligge.

Billige dobbeltsenge kan være gode

Når det kommer til senge generelt, hænger pris og kvalitet som regel sammen. Dog kan du sagtens være heldig at finde en god dobbeltseng til en fornuftig pris hos flere af de forskellige forhandlere.

Flere har vores forhandlere har mulighed for at holde prisen helt nede, da de kun er til stede online. Ved at være online forhandlere kan de spare dyre butikslokaler væk, og det kommer så dig som kunde til gode i form af billigere senge.

Når du skal vælge din nye seng, er der som før nævnt flere forskellige aspekter, du skal være opmærksom på. Det er eksempelvist vigtigt, at du ikke kun kigger på prisen på sengen, men at du også overvejer andre aspekter, så som materialer, hårdhed og madrassens eller madrassernes kvalitet.

Hvis du ønsker en mere klassisk dobbeltseng, vil det være en rigtig god idé at få en ramme med, som den kan stå i, da dette er med til at beskytte sengen og skabe et solidt fundament, som den kan stå i og derved holde i flere år.