Billige dobbeltsenge

Her er de mest populære og billige dobbeltsenge

Jupiter

Her får man en helt suveræn god dobbeltseng, til en rigtig skarp pris. Kvaliteten er i top og størrelsen er ikke mindre end 180x200 cm. Så her er rigeligt med plads at boltre sig på. Denne dobbeltseng giver dig god kvalitet for pengene.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Signatur

Norhland Signatur er dansk-produceret, og giver med garanti en uovertruffen søvn. Den har hele 5 komfortzoner til at sikre din komfort om natten.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

En stilren og moderne dobbeltseng. Den er opbygget af en tabil træramme lavet af danske håndværkere. Vendbar springmadras med pocketfjedre.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Venus

Venus er et sikkert valg til soveværelset. Den får rigtigt gode anmeldelser, og samtidig fås den til en rigtigt god pris.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Billige dobbeltsenge

Ønsker du en stabil og god seng, der kan opfylde de mest basale behov, så vil en klassisk dobbeltseng være værd at kigge nærmere på. Det er blevet mere og mere populært at købe senge på nettet, da du bare kan sidde i sofaen og stille og roligt finde frem til den seng, der passer perfekt til dig.

Hvis du er lidt usikker på, hvordan og hvilken seng du skal vælge, når du handler på nettet, kan du eksempelvis læse mere om nogle vigtige aspekter og forskellige sengetyper i vores tests af forskellige senge. Her vil du også finde gode råd til, hvordan du vælger den helt perfekte seng.

Stort udvalg af dobbeltsenge

Du kan få dobbeltsenge i de almindelige dobbeltsengestørrelser, og hvis du ønsker en helt klassisk model, kan du få meget billige dobbeltsenge. Dobbeltsenge er dog et lidt vidt begreb, da man kan få alle de forskellige sengetyper i en størrelse, der svarer til en dobbeltseng.

Det vil sige, at nogle også betegner elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser i størrelserne 180×200 cm og 200×200 cm som dobbeltsenge, fordi de netop har samme størrelse.

Disse sengetyper er dyrere end klassiske dobbeltsenge. Fordi dobbeltsenge kommer i mange forskellige afskygninger, kvaliteter og prisklasser, er det helt sikkert muligt for dig at finde en model, der passer helt optimalt til dig, din krop, dit budget og dit hjem. Du kan finde klassiske dobbeltsenge eller kontinentalsenge, elevationssenge eller boxmadrasser i dobbeltsengsstørrelse.

Hos disse forhandlere kan du både finde billige dobbeltsenge og dyrere dobbeltsenge. Dette valg er helt op til dig selv, men et valg kræver, at du har sat dig godt ind i, hvilke behov du har i forhold til din nye seng. Det kunne eksempelvis være en god idé at overveje, hvor mange penge du har til rådighed, når du skal købe din nye seng, eller hvor hårdt eller blødt du ønsker at ligge.

Billige dobbeltsenge kan være gode

Når det kommer til senge generelt, hænger pris og kvalitet som regel sammen. Dog kan du sagtens være heldig at finde en god dobbeltseng til en fornuftig pris hos flere af de forskellige forhandlere.

Flere har vores forhandlere har mulighed for at holde prisen helt nede, da de kun er til stede online. Ved at være online forhandlere kan de spare dyre butikslokaler væk, og det kommer så dig som kunde til gode i form af billigere senge.

Når du skal vælge din nye seng, er der som før nævnt flere forskellige aspekter, du skal være opmærksom på. Det er eksempelvist vigtigt, at du ikke kun kigger på prisen på sengen, men at du også overvejer andre aspekter, så som materialer, hårdhed og madrassens eller madrassernes kvalitet.

Hvis du ønsker en mere klassisk dobbeltseng, vil det være en rigtig god idé at få en ramme med, som den kan stå i, da dette er med til at beskytte sengen og skabe et solidt fundament, som den kan stå i og derved holde i flere år.