Billige dobbeltsenge

Billige dobbeltsenge

Dobbeltseng med opbevaring

Dobbeltseng med opbevaring

King size senge

King size senge

Test af senge
Billig dobbeltseng
Seng-hvid-opbevaring-140200-DE00355_1
Dobbeltseng med opbevaring
Fidn den helt rigtige kontinentalseng
King size seng

Dobbeltsenge

Dobbeltsenge til enhver smag

En god seng er alpha og omega for, at du sover godt om natten – og en god nats søvn er alpha og omega for, at du får en god dag. At sove godt om natten er vigtigt for de fleste. Ja, det er simpelthen en nødvendighed for at kunne fungere ordentligt. Er du på jagt efter en ny seng, har du nok fundet ud af, at der er utrolig mange senge at vælge imellem. Forskellige typer senge; senge med forskellige madrasser og senge i forskellige størrelser. Skal der være plads til mere end én i din seng? Eller kan du bare godt lide at brede dig om natten? Så er en dobbeltseng måske den rigtige seng for dig. Du kan også med fordel læse vores Dobbelteng test her.

Valg, der skal træffes

Der er mange valg, som skal træffes, når du skal have ny seng. Selvfølgelig skal prisen passe til din pengepung, men derudover er der flere ting, du skal overveje, inden du køber en dobbeltseng.

Vælg den rigtige madras

Dobbeltsenge fås med forskellige madrasser. Du kan få dobbeltsenge, som er opbygget med en boxmadras på ben – med en topmadras på toppen. Du kan få dobbeltsenge med sengerammer eller lameller, hvori der er en springmadras. Uanset hvilken konstellation du er ude efter, er madrassen vigtig, når det kommer til at sikre din nattesøvn.

Der er forskellige fordele ved de forskellige madrasser. Senge skal vælges individuelt, og det er derfor umuligt at sige, hvilken madras der generelt er den bedste. Du skal vælge madras efter dine specifikke behov – den madras, der er bedst for din nabo, er ikke nødvendigvis den bedste for dig.

Madrassens fasthed er vigtig! Du har måske allerede en ide om, hvorvidt du bedst kan lide at sove på en hård eller en blød madras. Dog er det ikke altid det, du tror, der er bedst, der i virkeligheden er bedst. Fastheden af madrassen afhænger selvfølgelig først og fremmest af dine personlige præferencer – men fastheden afhænger i særdeleshed også af din vægt og dine behov. Hvis du vejer mere end 75 kilo, bør du eksempelvis overveje en fast madras.

Pynt til soveværelset

Sengens udseende spiller måske ikke umiddelbart en stor rolle for dig, men hvis du alligevel skal investere i en ny seng, kan det være en vigtig ting at have med i betragtningen. En seng skal indbyde til hygge, hvile og ro – og selvsagt en god nats søvn. Derfor betyder udseendet af sengen måske alligevel en smule. Jo pænere du synes, din seng er, jo mere får du lyst til at ligge i den. Se på sengen som et møbel og ikke kun som et sted at sove. Overvej, om du synes, sengen er pænest med eller uden sengeramme, eller med ben eller meder. Der er mange muligheder for, hvordan den perfekte dobbeltseng ser ud. Du skal dog passe på med at købe en seng, der er FOR pæn – du skal også have lyst til at stå op af den igen – bare en gang imellem.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk