Dobbeltsenge

Billige dobbeltsenge

Billige dobbeltsenge

Dobbeltseng med opbevaring

Dobbeltseng med opbevaring

King size senge

King size senge

Dobbeltsenge til enhver smag

En god seng er alpha og omega for, at du sover godt om natten – og en god nats søvn er alpha og omega for, at du får en god dag. At sove godt om natten er vigtigt for de fleste. Ja, det er simpelthen en nødvendighed for at kunne fungere ordentligt. Er du på jagt efter en ny seng, har du nok fundet ud af, at der er utrolig mange senge at vælge imellem. Forskellige typer senge; senge med forskellige madrasser og senge i forskellige størrelser. Skal der være plads til mere end én i din seng? Eller kan du bare godt lide at brede dig om natten? Så er en dobbeltseng måske den rigtige seng for dig. Du kan også med fordel læse vores dobbelteng test her.

Valg, der skal træffes
Der er mange valg, som skal træffes, når du skal have ny seng. Selvfølgelig skal prisen passe til din pengepung, men derudover er der flere ting, du skal overveje, inden du køber en dobbeltseng. Det er vigtigt, at valgene træffes med en vis omhu, for du skulle jo gerne kunne sove fantastisk i din nye seng mange år ud i fremtiden. Vi vil prøve at guide dig lidt og give nogle tips til, hvad man skal være særligt opmærksom på, når man er på jagt efter en ny seng. Senge er selvfølgelig en smagssag, og derfor er det vigtigt, at du ikke glemmer dine personlige præferencer, når du køber din nye seng.

En seng består af flere forskellige komponenter – antallet afhænger af, hvilken type seng du vælger. Prisklasserne er også forskellige, og afhænger ofte også af hvilken type seng, du vælger. Det kan godt virke som lidt af en jungle, når dobbeltsengen skal fornyes, men vi skal nok prøve at gøre det mere simpelt for dig. Det første råd er at lade være med at lade sig styre udelukkende af prisen – du kan sagtens finde en god seng til billige penge. Men det kræver, at du sætter dig ind i tingene fremfor at hoppe i med begge ben, så snart du ser et godt tilbud.

Vælg den rigtige madras
Dobbeltsenge fås med forskellige madrasser. Du kan få dobbeltsenge, som er opbygget med en boxmadras på ben – med en topmadras på toppen. Du kan få dobbeltsenge med sengerammer eller lameller, hvori der er en springmadras. Uanset hvilken konstellation du er ude efter, er madrassen vigtig, når det kommer til at sikre din nattesøvn.

Der er forskellige fordele ved de forskellige madrasser. Senge skal vælges individuelt, og det er derfor umuligt at sige, hvilken madras der generelt er den bedste. Du skal vælge madras efter dine specifikke behov – den madras, der er bedst for din nabo, er ikke nødvendigvis den bedste for dig.

Madrassens fasthed er vigtig! Du har måske allerede en ide om, hvorvidt du bedst kan lide at sove på en hård eller en blød madras. Dog er det ikke altid det, du tror, der er bedst, der i virkeligheden er bedst. Fastheden af madrassen afhænger selvfølgelig først og fremmest af dine personlige præferencer – men fastheden afhænger i særdeleshed også af din vægt og dine behov. Hvis du vejer mere end 75 kilo, bør du eksempelvis overveje en fast madras.

Vælg de rigtige materialer

Når man indretter et rum, er der ofte et tema, man følger. Nogle er til træ, nogle er til messing, og andre bruger måske mørke farver, eller fokuserer på lyse farver. Det er også noget, du skal tage i betragtning, når du skal have en ny seng. Derfor skal du også i gang med at kigge på materialerne, som sengen er lavet af. Man kan få nogle fine senge i metalstel, men hvis resten af rummet er indrettet med træ og varme toner, kan det godt komme til at se lidt rodet ud.

Du kan også risikere, at en træseng kommer til at se for tung ud, hvis resten af rummet er lidt rodet i sit udtryk. Hvis man endnu ikke har fastlagt en bestemt stilart for soveværelset, er det en god idé at købe en seng med et roligt og lettere anonymt udtryk. Så kan I i stedet fokusere på sengens komfort.

Vælg den rigtige sengetype

Madrassen er den vigtigste faktor i forhold til din komfort. Når du har overvejet de ovenstående detaljer omkring madrassen, kan du gå videre til at vælge hvilken slags seng du vil have. Om du er til den luksuriøse kontinentalseng eller måske bare en simpel boxmadras med ben eller meder, er jo meget individuelt. Det kommer særligt an på, hvad der vil passe ind i dit soveværelse. Hvis du har et rummeligt og roligt soveværelse, kan du overveje at investere i en kontinentalseng, som giver dig flere lag af ren komfort og en luksuriøs fornemmelse. Men til, eksempelvis, et børneværelse skal man også sørge for at tænke funktionalitet ind i rummet – og sengen. Her vil det tit give bedre mening med en boxmadras, eller en seng med skuffer under. Det kan skabe ro og lidt ekstra plads. Du skal dog også tænke lidt på budgettet, for der kan være store prisforskelle ,alt afhængigt af hvilken type seng du vælger. Men en dobbeltseng på tilbud skulle nok kunne redde budgettet.

Pynt til soveværelset

Du må endeligt ikke undervurdere sengens rolle i rummet. En seng skal helst være stjernen i soveværelset, og som midtpunkt er det vigtigt,< at sengen giver optimalt udbytte. Ligesom en plante kan være dekorativ og give en særlig stemning til et rum, kan en seng også give noget helt særligt til det rum, den står i.

Sengens udseende spiller måske ikke umiddelbart en stor rolle for dig, men hvis du alligevel skal investere i en ny seng, kan det være en vigtig ting at have med i betragtningen. En seng skal indbyde til hygge, hvile og ro – og selvsagt en god nats søvn. Derfor betyder udseendet af sengen måske alligevel en smule. Jo pænere du synes, din seng er, jo mere får du lyst til at ligge i den. Se på sengen som et møbel og ikke kun som et sted at sove. Overvej, om du synes, sengen er pænest med eller uden sengeramme, eller med ben eller meder. Der er mange muligheder for, hvordan den perfekte dobbeltseng ser ud. Du skal dog passe på med at købe en seng, der er FOR pæn – du skal også have lyst til at stå op af den igen – bare en gang imellem.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk