Billige senge

Billige kontinentalsenge

Se udvalget

Billige elevationssenge

Se udvalget

Billige dobbeltsenge

Se udvalget

Billige sovesofaer

Se udvalget

En billig seng er noget, de fleste går, og drømmer om, når der skal købes ny seng. Og det kan man jo godt forstå. En ny seng kan godt blive en stor investering, og måske du i virkeligheden har andet, du hellere vil bruge dine penge på. En seng er også uden sammenligning det møbel, som betyder mest for din velvære. Sengen skal være med til at sikre, at du er veludhvilet og klar til at møde en ny dag. Derfor skal sengen også købes med omtanke, om den så skal være dyr eller billig. Du kan nemlig komme langt mod den gode nattesøvn uden at betale for meget for din nye seng.

Hvad er vigtigt, når man køber ny seng?

Når man køber nye møbler til hjemmet, er der altid mange forskellige ting, man skal tage højde for. Det kan godt virke lidt overvældende, men det handler bare om at tage det stille og roligt. Du skal tænke på, at en seng ikke er noget, man køber ofte. Så når du køber en seng, skal det være en seng, som kan gøre dig glad de næste mange år. Det vil sige, at du skal investere i komforten, som du kan nyde godt af mange år ud i fremtiden.

Det absolut vigtigste er altså, at du køber en seng, som kan give dig den rette komfort. En seng er meget individuel, og der er flere faktorer, som er afgørende for, hvorvidt du kommer til at kunne sove godt i din seng. Størrelsen og madrassen er uhyre vigtige, så her skal du kigge de forskellige muligheder igennem og overveje, hvad der vil passe bedst til dig. Vi har givet vores bud på den bedste seng i vores guide her.

Sengens egenskaber

Selvom du er på udkig efter en billig seng, skal du ikke gå for meget på kompromis. Sengen skal stadig kunne understøtte dig bedst muligt, når du sover. Der er mange forskellige ting, som er med til at gøre en seng behagelig. Lige så mange forskellige ting er afgørende faktorer for, hvorvidt din seng kommer til at give dig den optimale søvn. Det er nemlig meget individuelt, hvilken slags madras man sover bedst på. Så i virkeligheden betyder madrassens fjedre, materialer og lag meget mere for din søvn, end selve sengen gør.

Komforten har meget lidt med sengestellet at gøre og meget mere med sengens madras, og opbygningen af denne at gøre. Du kan vælge at købe et lækkert og dyrt sengestel, hvis du har særlige krav til design og æstetik. Men hvis du går op i kvalitet og holdbarhed, så er det madrassen, du skal bruge mest på. Du kan, i mange tilfælde også flytte madrassen over på et andet stel, hvis du får lyst til lidt fornyelse i rummet.

Designvidunder eller billig seng?

Man kan godt komme i lidt af et dilemma, hvis man skal vælge mellem at betale dyre domme for en flot designerseng eller betale en mere beskeden pris for en kedelig seng. Men du behøver slet ikke at vælge mellem en pæn eller en billig seng. En pæn seng kan nemlig sagtens være billig. Hvis du tager et kig i vores sengekategori, vil du finde et stort udvalg af prisvenlige senge. Du kan finde anonyme senge, som vil passe ind i et hvilket som helst soveværelse. Men du kan også finde senge, som er noget ganske særligt designmæssigt. Hvilken seng du skal vælge, kommer an på mange ting. Du kan også læse forskellige tests, som klæder dig godt på til køb af din næste seng. På den måde kan du nemmere vurdere, hvad der er vigtigst for dig, når du skal købe en ny seng:

Hvis sengen skal stå i et lille rum, hvor der allerede er mange møbler, så kan det være fornuftigt at vælge en af vores mere simple sengemodeller. Det kunne eksempelvis være en boksmadras. Her behøver du ikke et sengestel, men kan faktisk købe en seng, som simpelthen består af en madras og nogle ben. Det er en simpel løsning, som kan fungere rigtig godt. Samtidigt kan du også bruge pladsen under sengen til opbevaring, hvilket kan være særligt smart i små rum.

Derimod kan du godt gå efter en mere markant seng, hvis du ikke har så meget andet til at fylde rummet. Her er det også fedt at lade sengen være rummets hovedfokus.

Sengen til gæsteværelset og teenageværelset

Hvis du er på jagt efter en god seng til gæsteværelset, så er en billig seng også et rigtig godt bud. Det giver meget lidt mening at gå ud og bruge mange penge på en seng, som alligevel kommer til at stå uberørt det meste af tiden. Derfor er en billig seng det oplagte valg til dit gæsteværelse. Den kan give god komfort til dine gæster, og du behøver ikke at bekymre dig om holdbarheden, da kvaliteten bestemt vil kunne følge med brugen af sengen. En gæsteseng er jo ikke i konstant brug, og derfor holder de også gerne lidt længere, end de senge vi sover i hver nat.

En billig seng er også oplagt til teenageværelset. Her vil sengen blive brugt væsentligt mere end den vil på gæsteværelset, men det vil højest sandsynligt ikke blive forventet, at den holder resten af teenagerens liv. Samtidigt er det også en god mulighed for at købe en stor seng til teenageren, som kan være et hyggeligt opholdssted. Det er også smart at have en seng med plads til to, når man skal have en ven til at overnatte.

Få præcis den seng du har brug for

Når du skal kigge efter en ny seng, så er det en god idé at have fastlagt, hvad du har behov for på forhånd. Find ud af hvilken slags seng du skal have, hvor stor en seng du vil have, og hvilken madras du sover bedst på. Så kan du også være sikker på, at den seng, du ender med, er helt fantastisk. Det er vigtigt, at du ender op med en seng, som lever op til alle dine krav.

Kig vores sengekategori igennem – vi har en masse forskelligt at byde på. Vi har valgt at sætte nogle fornuftige priser på vores udvalg af senge, da vi ved hvor vigtig, den gode søvn er. Derfor skal alle have mulighed for at købe en lækker og komfortabel seng, ligegyldigt hvordan budgettet ser ud.