Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Type
Type
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
889 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

En af de grundlæggende byggesten til en velfungerende hverdag er god søvn. Det bidrager til en sund og stærk krop og et sundt og stærkt sind. Uden søvn ville vi mennesker ikke være i stand til at udrette særligt meget. For mange mennesker er den gode søvn et evigt mysterium. Hvordan opnår man den? Sandheden er, at det ikke behøver at være særligt kompliceret. Det hele starter med den rigtige seng.

Dét, at vælge en seng, er en meget individuel beslutning. Sengen skal nemlig både understøtte dig fysisk, så du får god søvn, men også tilfredsstille dig æstetisk så du er tilfreds med udseendet.

Kontinentalsenge

En kontinentalseng er en meget klassisk sengetype. Kontinentalsenge er også den sengetype, som man hyppigst finder på hoteller. Det tyder jo lidt på, at kontinentalsengen er en seng af høj kvalitet. Du skal kigge vores udvalg af lækre kontinentalsenge igennem, hvis du går op i et stærkt design, som bygger på omtanke og holdbarhed. Vores udvalg af kontinentalsenge taler nemlig til den kvalitetsbevidste forbruger. En god kontinentalseng er en god investering.

Det særlige ved kontinentalsengen er, at den består af hele to madrasser, som toppes af med en god topmadras. Denne kombination giver høj komfort. Den giver også mulighed for at tilpasse sengen til lige præcis dig. De tre forskellige madrastyper betyder, at du har mulighed for at gøre sengen til din perfekte sovemakker. Rammen, som omringer madrasserne, gør kontinentalsengen til et designmæssigt vidunder, som helt sikkert vil blive til soveværelsets midtpunkt – præcis som den bør være.  Kontinentalsengen er altså det voksne valg, som henvender sig til den kvalitetsbevidste og fremsynede forbruger. Kontinentalsengen er en god fremtidssikring, som bestemt vil være med til at sikre dit mentale og fysiske helbred.

Elevationssenge

En elevationsseng har nok været noget, de fleste har drømt om på et eller andet tidspunkt i deres liv. Muligheden for at styre sin seng på en hvilken som helst måde. Og jo, elevationssengen er da også til dags dato en af de mest komfortable senge. Ingen tvivl om det. Den kompromisløse mulighed for at tilpasse sengens form gør sengen til et oplagt valg for alle – særligt til dem som er særligt glade for at tilbringe meget tid i sengen. Det er en meget luksuriøs seng, som ganske enkelt kan det hele. Den har mange af de fordele, vi også ser hos kontinentalsengen. Og så har den et par ekstra egenskaber, som gør den helt særlig.

Ved hjælp af et klik på en fjernbetjening, eller en app på din telefon, kan du løfte hoved- og fodenden af din seng. På den måde kan sengen indstilles, så den passer præcis til dine præferencer. I vores store gennemgang af de bedste elevationssenge hjælper vi dig med at guide til det bedste valg for dine behov, og oplagt til dig, der søger noget robust men samtidigt designmæssigt gennemført.

Dobbeltsenge

Dobbeltsengen er efterhånden en seng, som mange også foretrækker at sove i, selvom de sover alene. Om det er til teenageren, ægteparret eller gæsteværelset, vil man ofte opleve, at en dobbeltseng er et oplagt valg. Dobbeltsengen kan have mange forskellige udseender, så der vil være rig mulighed for at vælge en seng, som passer perfekt ind i dit rum. Du kan vælge en markant dobbeltseng, der bliver rummets centrum. Eller du kan vælge en rolig og mere anonym dobbeltseng, der blot er en del af rummet. Det vigtige er, at vælge en dobbeltseng som du kommer til at sove fantastisk i. Og komforten er, som altid,  den faktor du bør vægte højest.

Dobbeltsenge findes i forskellige modeller med forskellige opbygninger og med forskellige madrasser. Det er et helt personligt valg, som skal træffes ud fra dine personlige præferencer. Samtidigt giver denne sengetype dig også rig mulighed for at vælge en seng, som passer perfekt ind i det rum den skal være i, fremfor at du skal indrette rummet til, at kunne rumme sengen.

Sovesofaer

Sovesofaen er en klassisk og rigtig smart løsning på en seng. Der kan være mange grunde til at købe en sovesofa. Den er først og fremmest ideel til et rum, hvor der er behov for pladssparende møbler. Den fylder nemlig ikke så meget, men kan alligevel give soveplads til to personer, når den foldes ud. På den måde kan du få en stor seng, som ikke fylder så meget i dagtimerne. Du kan også få en sej sofa i dagtimerne, som kan udnyttes på en alternativ måde i nattetimerne. Sovesofaen er også et perfekt valg til gæsteværelset. Om dine gæster skal sove i stuen, eller på et gæsteværelse, betyder ikke så meget. Sovesofaen er nemlig et oplagt valg i mange situationer. Det kan være en fin idé at have sovesofaen i stuen – så har du nemlig altid mulighed for at trylle nogle ekstra sovepladser frem når behovet opstår.

Weekendsenge

En weekendseng er næsten en nødvendighed, når man får børn. Om ikke andet så er det i hvert fald en fantastisk bekvemmelighed. Den er nem at tranportere, da den hverken vejer eller fylder meget. Samtidigt vil den kunne give barnet masser af tryghed og komfort. Den er derfor et oplagt valg, om I så skal på familietur, weekendtur eller bare til middag hos familie eller venner.

Tremmesenge

En tremmeseng giver sikkerhed til både barn og forældre. Hvis du vil have en glad og sund baby, er det altafgørende, at din baby sover godt. Det er også vigtigt, at du selv kan sove godt. Det kræver både at du kan sove trygt, velvidende at din baby har det godt, men også, at du kan sove behageligt uden en baby i din egen seng. Tremmesengen er et godt valg, da den giver din baby mulighed for at sove godt og tryg. Der er ingen risiko for, at barnet triller ud af sengen, og samtidigt kan barnet se ud og opleve, at der er voksne lige i nærheden. Det betyder, at forudsætningerne for en god nattesøvn for både barn og forældre, er i orden.

Vores store udvalg af kvalitetssenge betyder at alle familiemedlemmer kan få en god nats søvn, og vågne op veludhvilede og klar til at opleve en ny dag. Så tag et kig på de forskellige sengekategorier – der er helt sikkert en seng, som vil passe til dig.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.