Oppustelig hovedpude

Nedenfor har vi samlet et bredt udvalg af forskellige oppustelige hovedpuder. Du kan derfor nemt og hurtigt danne dig et overblik, og finde den bedste og billigste til lige præcis dit behov.

Highlander - Selvoppustelig pude

En super smart og anvendelig hovedpude, der tager få sekunder at puste op, hvorefter du er klar til at sove. Den måler 40x20x5 cm, kan rulles og spændes sammen og puttes ned i rejseetuiet, så den fylder minimalt i rygsækken.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Dreamboat Ergo

En yderst komfortabel hovedåude trods at den er oppustelig. Den har en ergonomisk form, som sikrer komforten. Den er lavet af 100 % polyester.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
365 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Explorer

Kvalitets selvoppustelig pude, som måler udpakket 51x32x12 cm, og vejer blot 350 g. Der medfølger reparations-kit, hvis uheldet skulle være ude.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Aeros

En komfortabel oppustelig pude i en god størrelse. Perfekt til backpackeren, som har brug for at sove optimalt uden den fylder for meget i tasken.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes ikke

Conqueror

Conqueror er udstyret med en indvendig luftblære til justering af pudens højde og hårdhed. Den er perfekt til både camping og rejser.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Oppustelig hovedpude

En hovedpude er en essentiel del af din nattesøvn, og det gælder selvfølgelig også, mens du er på farten. En oppustelig hovedpude er typisk noget, man kun ser i rygsække og soveposer, når man skal ud at rejse. Modsat en almindelig hovedpude fylder en oppustelig hovedpude ikke meget i bagagen, hvilket selvfølgelig er en kæmpe fordel, hvis man også skal have en masse andet med på sin rejse.

Derfor er der mange, som ofte ligger i telt eller går på vandreture, som holder af at have en oppustelig hovedpude med sig. Der er indtil flere fordele ved at have en oppustelig hovedpude.

Fordele ved en oppustelig hovedpude

Hvis du derhjemme sover med en hovedpude af memoryskum eller en latex hovedpude, så er det højst sandsynligt, fordi du har brug for en del støtte til nakke og hoved, når du sover. Her er det en kæmpe fordel at investere i en oppustelig hovedpude, da du meget nemt kan få den nødvendige nakkestøtte, selvom du er ude at ligge i telt eller lignende.

En oppustelig hovedpude gør det også nemmere for dig at have en behagelig tur, da man jo typisk får bevæget sig en del, når man er ude at ligge i telt eller ude på en længere vandretur. Med ordentlig støtte til nakken opnår du en bedre nattesøvn, som vil gøre hele turen langt mere behagelig og hyggelig, og du vil derfor også komme hjem langt mere veludhvilet og klar til hverdagen igen.

Oppustelig hovedpude er en af de mest populære rejsepuder

Selvom det selvfølgelig er helt i orden blot at pakke sin egen hovedpude med sig, når man skal ud på telttur, kan en oppustelig hovedpude virkelig afhjælpe en tætpakket taske. Derfor er den oppustelige hovedpude en af de mest populære rejsepuder – altså en type pude, der specifikt er udviklet til at bruges, mens man er på farten.

En oppustelig hovedpude har selvfølgelig ingen kerne, og derfor kan man ikke som sådan snakke om en decideret liggekomfort, når man snakker om oppustelige hovedpuder. Mange af dem vil dog stadig have et beskyttende lag og en blød overflade, så det ikke blot føles, som om man ligger på en flad ballon. Det kan derfor også altid betale sig lige at se, hvilken type oppustelig hovedpude det er, man er ved at købe, inden man finder sit kreditkort frem.

Alternativer til oppustelig hovedpude

Selvom en oppustelig hovedpude kan være rigtig praktisk at have med, hvis man er ude at ligge i telt eller lignende, så er det altid bedst at have en ordentlig hovedpude derhjemme. En oppustelig hovedpude kan være en god investering til dem, der holder af at vandre og ligge i telt ofte, men det erstatter ikke en kvalitetshovedpude derhjemme.

Hvis du leder efter en helt almindelig hovedpude, kan du finde en del forskellige online forhandlere her hos os. Vi henviser til forhandlere, der sælger memoryskum hovedpuder, latex hovedpuder, naturfyld hovedpuder og fiberfyld hovedpuder. Du kan selvfølgelig finde hovedpuder i indtil flere størrelser og former, således du får præcis den hovedpude, som du ønsker dig. Du kan altid læse vores hovedpude test for at finde ud af, præcis hvilken type hovedpude der er bedst til netop dine behov.