Memory skum hovedpude

Nedenfor finder du et bredt udvalg af forskellige hovedpuder med memoryskum, som er blandt favoritterne hos forskellige forhandlere. FInd din favorit blandt de bedst og billigste af slagse, og læs mere om memory skum hovedpuder nedenfor.

Jarla

Denne smart hovedpude i memoryskum er justérbar i højden, således du kan tilpasse den præcist efter din sovestilling. Dit hoved får derfor den rigtige ligge-stilling, uanset om du ligger på siden eller ryggen. Alt i alt et godt valg til prisen.

✅ Levering
3-8 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Visco Queen

Denne trykaflastende pude er yderst populær blandt brugerne. Pudens ergonomiske form sørger for optimal støtte og komfort.

✅ Levering
2-5 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Malin

Med Malin er du sikret en yderst behagelig sovekomfort. Puden former sig efter dit hoved, så du ligger optimalt gennem hele natten.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Memory skum hovedpude

Der findes mange gode hovedpuder, og en af disse typer hovedpuder har en kerne af memoryskum. Memoryskum finder man som oftest i madrasser, især i topmadrasser, da det smarte memoryskum fungerer ved at forme sig efter ens krop. En hovedpude af memoryskum kan altså give rigtig god komfort, hvilket gør hovedpuden ekstra blød og dejlig, uden ens hoved synker helt ned i puden.

Fordele ved en memory skum hovedpude

Memory foam er den engelske betegnelse for denne særlige type skum. Skummet kan selvfølgelig ikke decideret huske dig og din krop, men det kan føles sådan, når du lægger dig til rette på en pude af memory skum. En hovedpude af memoryskum er nemlig fantastisk til at forme sig efter dit hoved og give dig mild støtte med ekstrahøj komfort.

Memoryskum bliver nemlig blødere, når det bliver varmet op. Når du derfor lægger dit hoved på en hovedpude af memoryskum, vil dit hoved ganske stille synke ned i puden, og memoryskummet vil altså lægge sig rundt om dit hoved. Når du vender hovedet, vil memoryskummet derfor forme sig igen efter den nye position.

Generelt er hovedpuder med skumkerne anbefalet til dem, der ønsker rigtig god støtte til nakke og hoved. En memoryskum hovedpude afbalancerer denne støtte med rigtig dejlig komfort, og derfor er den også ideel til dig, der sover på maven, men stadig gerne vil have god støtte til hoved og nakke.

Hvor kan jeg finde memoryskum hovedpuder?

Her på siden har vi masser af henvisninger til gode forhandlere, som sikkert har det, du leder efter. Vi henviser kun til forhandlere af madrasser, senge og tilbehør til soveværelset, som sælger produkter af ordentlig kvalitet. Vi gennemgår desuden løbende, hvilke fordele der er ved specifikke hovedpuder og andet til soveværelset, så du kan træffe en informeret beslutning, inden du hiver kreditkortet frem fra tegnebogen.

Det kan altid betale sig at læse lidt på lektien, inden man gør klar til at gøre et køb. Ved at kigge rundt blandt flere forhandlere, kan det eksempelvis være, at du finder et godt tilbud på en memoryskum hovedpude. Du kan også være heldig at finde en billigere model, der kan det samme som en dyrere model, hos en anden forhandler.

Alternativer til hovedpude af memory skum

Hvis du efter at have læst mere op på hovedpuder af memoryskum ikke længere føler, at en memory foam pude egentlig er noget for dig, kan du altid se lidt mere rundt på vores hjemmeside efter andre typer hovedpuder. Vi har masser af forskellige hovedpuder at byde på, og du kan finde rigeligt information på hver enkelt type.

Hvis du for eksempel gerne vil have en hovedpude med en mere fast kerne for god støtte til nakken, kan du læse op på latex hovedpuder. Hvis du foretrækker klassiske, bløde hovedpuder, kan du også læse nærmere om hovedpuder af naturfyld. Disse hovedpuder er typisk fyldt med fjer eller dun, som gør dem dejligt bløde. For en kølig hovedpude kan du enten finde en hovedpude med en kerne af latex eller fiber.

Du kan desuden tage vores hovedpude test, hvis du gerne vil være helt sikker på, at du får købt den bedste hovedpude til dine behov i første omgang.