Latex hovedpude

Nedenfor har vi samlet et bredt udvalg af forskellige, populære latex hovedpuder hos udvalgte og anerkendte forhandlere. Find din favorit og læs meget mere om latex hovedpuder længere nede.

Mayan Latex

Som navnet antyder består denne hovedpude af en latexkerne. Med dette fyld får du optimal støtte og komfort til din nakke. Samtidig er det en bæredygtig hovedpude, som både er elastisk og åndbar. Den roses desuden også af brugerne, og derfor er dette alt i alt et godt valg til en god pris.

✅ Levering
2-5 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Auping Comfort

Denne pude er først og fremmest velegnet til personer, der sover på ryggen eller siden. Puden er lavet med ventilationskanaler.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes ikke

Unikka Retreat

Denne hovedpude kommer med latexkerne og har et kølende betræk med silke. Den er både allergivenlig og ventilerende og holder formen hele natten.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Salo Latex

Denne latex hovedpude er både åndbar, og kommer med et vaskbart betræk. En smart og holdbar løsning som holder mange år frem.

✅ Levering
8-21 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Latex hovedpude

Der findes indtil flere forskellige typer hovedpude, og latex hovedpuder anses for at være de mest faste af disse. En hovedpude med en kerne af latex vil typisk kunne holde dit hoved højere oppe fra sengens flade, end en hovedpude af fiberfyld eller naturfyld kan. Derfor kan en latex hovedpude som regel give bedre støtte, men til gengæld kan de føles lidt hårdere at ligge på end eksempelvis en hovedpude af naturfyld.

En hovedpude af latex er en perfekt investering til dig, der døjer med smerter, stivhed eller generelt ubehag i nakken. Her på siden kan du finde en del forskellige forhandlere, som kan byde på nogle gode kvalitetshovedpuder med latexkerne. Vi henviser kun til forhandlere og hjemmesider, som vi selv føler, at vi kan stå inden for, så du kan trygt læse mere om latexhovedpuder hos os.

Fordele ved en hovedpude af latex

Hvis du er på markedet efter en ny hovedpude, er en latex hovedpude måske lige, hvad du mangler. Mange døjer nemlig med ømhed i nakken og endda hovedpine, fordi deres hovedpude ikke giver nok støtte til nakken. Desuden er en latex hovedpude dejligt kølig, da latex er et materiale, der naturligt ventilerer varme væk fra kroppen. Altså kan man sove med god støtte og behagelig temperatur, hvis man sover på en hovedpude af latex.

Det skal her bemærkes, at dit valg af hovedpude er meget afhængigt af, hvordan du som regel sover om natten. Hvis du sover på maven, kan en latex hovedpude godt volde problemer, da den faste kerne kan bøje din nakke for meget og trykke på dit halsrør. I dette tilfælde vil man ikke typisk anbefale en hovedpude af latex. En latex hovedpude er bedst til dig, der hovedsageligt sover på ryggen og siden.

Latex hovedpude tilbud

Som de fleste andre hovedpuder af god kvalitet, kan en latex hovedpude selvfølgelig godt blive lidt dyr. Her skal man huske at se sin hovedpude som en investering. Hvis man hver morgen vågner træt og uoplagt eller med smerter og stivhed i kroppen, vil en ny hovedpude eller madras gøre underværker for ens livskvalitet. Derfor behøver det jo ikke koste en formue at få fat i en ny hovedpude.

Den bedste måde at finde gode tilbud på latex hovedpuder er ganske enkelt at holde øje med udbuddet. Vi henviser til en del forskellige forhandlere, som du kan tjekke jævnligt for at finde latex hovedpude tilbud. De online forhandlere, som vi henviser til, har desuden typisk brede udvalg, så du kan også være heldig at finde en billig latex hovedpude, som er lige så god som en dyrere model.

Alternativer til en hovedpude af latex

Hvis du nu har læst mere om hovedpuder af latex, og er nået frem til konklusionen, at en latex hovedpude egentlig ikke er noget for dig, er der heldigvis nogle gode alternativer til disse puder. Udover latex er den mest almindelige type kerne til hovedpuder lavet af naturfyld eller fiberfyld.

Hvis din største bekymring med at anskaffe en hovedpude af latex er, at du som oftest sover på maven, er der også et specifikt alternativ, som måske er noget for dig. En hovedpude af memoryskum giver stadig god nakkestøtte, men den er til gengæld blød og dejlig at sove på, og da den stadig er lavet af skum, ventilerer den også godt.