Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
16 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Hovedpuder

Den helt rette hovedpude er uden tvivl noget af det vigtigste, når det kommer til at sove godt om natten. Det er dog meget forskelligt fra person til person, hvad man karakteriserer som en god hovedpude, og der er således nogle mennesker, der foretrækker en hård og fast model, mens andre ønsker en blød hovedpude, som man kan synke helt ned i. Uanset hvad du er til, har vi uden tvivl lige akkurat den hovedpude, du er på udkig efter her på siden.

Find et stort udvalg af hovedpuder her på siden

Såfremt du ikke har den helt rigtige hovedpude, der passer til dig, kan det være med til at forringe din søvnkvalitet markant samt forvolde dig store smerter i nakken og ende ud i hovedpine.

Det er derfor utroligt vigtigt, at du sørger for at finde den hovedpude, der passer perfekt til dig, og det kan vi være dig behjælpelig med. Gå på jagt her på siden og lad dig inspirere af de mange forskellige modeller og varianter, så du med garanti vil kunne finde den helt rigtige hovedpude for dig.

Et skridt nærmere en god nattesøvn

Med den helt rette hovedpude kommer du et skridt tættere på den optimale nattesøvn, som er utrolig vigtig, såfremt du ønsker at føle dig frisk og veludhvilet hver eneste morgen. Grunden til at den rigtige hovedpude er så vigtig er, at den er med til at støtte din nakke og hoved, når du sover, så du undgår at få hold i nakken.

Der er rigtig mange danskere, der har en tendens til kun at fokusere på madrassen, men puden er altså mindst lige så vigtig, og du bør således altid fokusere på at finde den helt rette for dig, hvad end du ligger på en springmadras eller boxmadras. Her på siden finder du et bredt udvalg af hovedpuder i høj kvalitet til yderst fordelagtige priser, som med garanti vil kunne give dig den støtte, som du har brug for, når du sover.

Få et bredt udvalg af hovedpuder med naturfyld eller skum

Hos os finder du bl.a. hovedpuder med naturfyld samt puder med skum, alt efter hvad dine personlige præferencer end måtte være. En pude med naturfyld er især det oplagte valg for dig, der har en tendens til at sove mest på maven om natten, mens en pude med skum er bedre, såfremt du ligger på siden eller på ryggen, når du sover.

En skumpude vil nemlig kunne forme sig efter din nakke og dit hoved, da det er en relativ hård pude. Denne type pude vil desuden være det mest oplagte valg for dig, der foretrækker at ligge med hovedet en smule hævet, når du sover, da den ikke bliver presset flad, når du ligger dit hoved på den.

Det er således en rigtig god idé at tage udgangspunkt i din yndlingssoveposition, når du skal ud at vælge en ny hovedpude, da denne spiller en afgørende rolle ift., hvilken model du bør vælge. Se vores spændende og brede udvalg af kvalitetshovedpuder fra anerkendte online forhandlere lige her på siden, eller kontakt os så vi kan guide dig frem til, hvilken type hovedpude du bør vælge.

Er du i tvivl om dit valg af hovedpude? Så blive klogere på dit valg i vores hovedpude test.

Her kan du finde et bredt udvalg af forskellige hovedpuder, og du kan samtidig få gode råd med på vejen angående køb af din næste hovedpude. Så er du sikker på, at du får købt den rigtige hovedpude i første omgang. En hovedpude er nemlig et meget individuelt køb, da der kan være stor forskel på, hvor blød eller fast man foretrækker sin hovedpude.

Hos os finder du ikke blot et væld af forskellige typer hovedpuder – du kan også finde alle fordelene ved hver enkelt type samt anbefalinger til gode forhandlere. Vi håber derfor, at vi kan hjælpe dig med at finde en god hovedpude, som nok skal holde i lang tid.

Valg af hovedpude

Hvordan vælger man så en hovedpude? Der er mange måder, hvorpå du kan gå til et valg af hovedpude. Hvis du gerne vil skifte din hovedpude ud, fordi du har problemer med den, du allerede har, kan det hjælpe at finde ud af, hvorfor du har de givne problemer.

Døjer du eksempelvis med hovedpine og ømme nakkemuskler, kan det være, fordi din hovedpude er for høj, hvilket bøjer din nakke unaturligt. Hvis du hele tiden forsøger at samle din hovedpude under hovedet for at opnå mere støtte og blødhed, er din hovedpude nok for tynd og flad. Ved at finde ud af hvad du savner i din nuværende hovedpude, bliver det nemmere at vælge en ny hovedpude.

Høj hovedpude

En høj hovedpude er god til dig, der foretrækker meget støtte. Hvis du oplever mest komfort og ro i kroppen, når din nakke og dit hoved er en smule hævet, mens du ligger ned, så kan eksempelvis en skumpude være en god måde at få den nødvendige støtte.

En høj hovedpude vil dog ikke være en særlig god idé, hvis du har tendens til at sove på maven eller siden. Hvis man sover på maven eller siden, ligger man jo typisk med ansigtet ned i hovedpuden. Dette kan føre til vejrtrækningsbesvær, når du sover, hvis din hovedpude er høj.

Flad hovedpude

En flad hovedpude kan være god til dig, der ikke så nemt kan falde i søvn, når dit hoved er hævet. En flad hovedpude er også en god idé, hvis du har tendens til at bevæge dig meget i løbet af natten. Med en hovedpude, der er mere flad end høj, kan du nemlig nemmere bevæge dig rundt.

Gode flade hovedpuder kommer som regel med naturfyld eller fiberfyld. Som hovedregel er de bedste flade hovedpuder lavet med naturfyld, da naturfyld typisk kan trykkes fladere af dit hoved, end fiberfyld kan. En flad hovedpude anbefales desuden, hvis du sover meget på maven, da du ikke har brug for den samme faste nakkestøtte som en person, der sover mest på ryggen, har brug for.

Stor hovedpude

En stor hovedpude kan føles dejligt luksuriøs at lægge sit hoved på hver nat. Store hovedpuder er dog ikke blot luksus – de kan også være meget praktiske. Hvis du holder af at have hovedet hævet fra sengen, men døjer med smerter og ubehag i nakken, kan en stor hovedpude give god støtte helt ned til skuldrene, så du på naturlig vis får hele overkroppen løftet.

Hvis du sover bedst med en mindre hovedpude, men stadig ønsker udseendet af en stor pude på sengen, kan du eventuelt læse mere om store puder ved at klikke på linket. Større puder sælges typisk også med mere spændende betræk, som nok skal give et lille pift af farve til dit soveværelse.

Aflang hovedpude

Der findes hovedpuder i et væld af former og størrelser, og derfor er det selvfølgelig også muligt at finde mere aflange hovedpuder. De kan dog være sværere at finde, da langt størstedelen af hovedpuder enten er helt rektangulære eller kun en smule bredere, end de er høje.

Hvis du ikke som sådan leder efter en aflang hovedpude, men blot en aflang pude, kan du læse mere om både gavlpuder og graviditetspuder ved at klikke på linksene. En gavlpude er ganske enkelt en pude, der kan være aflang, som typisk lægges ved gavlen af sengen. En graviditetspude er en meget stor pude, som giver god støtte til hele kroppen, når man er gravid.

Hovedpude 50×60

Den mest almindelige størrelse hovedpude er 60×70 cm, så en hovedpude på 50×60 cm er altså noget mindre end den mest gængse størrelse hovedpude. Da de forhandlere, som vi henviser til, altid har gode udvalg af dynermadrasser og hovedpuder, kan du dog sikkert stadig finde en god hovedpude på 50×60 cm, hvis du er på udkig efter sådan en.

Dunlopillo hovedpude

Dunlopillo er et af de mest populære mærker, når det kommer til kvalitetshovedpuder. Derfor har mange af de forhandlere, vi henviser til, selvfølgelig et godt udvalg af hovedpuder fra Dunlopillo. Dunlopillo har som udgangspunkt 6 modeller, nemlig Premium, Square, Contour, Ergo II, Travel og Original.

Dunlopillo er et dansk mærke, som blev startet tilbage i 1929, så de har altså rigeligt med erfaring med hovedpuder og senge og generelt med at få befolkningen til at sove godt og dybt hver nat. En investering i en hovedpude fra Dunlopillo er altså en investering i både din livskvalitet og dit helbred.

Ergonomisk hovedpude

Når vi snakker om ergonomiske hovedpuder, snakker vi typisk om hovedpuder med fyld af forskelligt skum. Skum er nemlig særdeles godt til at støtte uden at være for fast i formen. Ergonomiske hovedpuder kan derfor eksempelvis være lavet af memoryskum. Langt de fleste ergonomiske hovedpuder er dog lavet af mere almindeligt og anvendeligt skum, da memoryskum godt kan blive rimelig blødt.

Ergonomiske hovedpuder er særligt gode, hvis man sover meget på ryggen eller siden, men de kan skabe problemer, hvis man sover meget på maven, da de kan presse ubehageligt på halsrøret. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvordan du sover, inden du køber en ergonomisk hovedpude.

God hovedpude

Hvad gør egentlig en hovedpude til en god hovedpude? Jo, det kommer selvfølgelig først og fremmest an på, hvad du behøver den til, og hvordan du foretrækker at sove. Hvis du sover meget på ryggen, men vågner hver morgen med nakkesmerter og/eller hovedpine, så er en ergonomisk hovedpude af skum en god investering. Hvis du derimod sover meget på maven, så vil en god hovedpude nok nærmere være en fladere hovedpude af naturfyld.

Generelt vil en god hovedpude være en hovedpude, som giver optimal støtte til netop dine behov. Den er åndbar, så den nemt kan køle ned, og så er den selvfølgelig blød at lægge hovedet på, så du ikke får hovedpine eller problemer med at sove.

God hovedpude til nakkeproblemer

Mange danskere har desværre smerter, stivhed eller lignende ubehag i nakken, men heldigvis kan det afhjælpes af en fornuftig hovedpude med god støtte til nakken. En god hovedpude til nakkeproblemer er typisk en hovedpude, som er mere fast eller ergonomisk i formen. Man bør derfor skifte sin bløde hovedpude med naturfyld ud med en hovedpude af skum, hvis man døjer meget med nakkeproblemer.

Det kan også hjælpe, at man er bevidst om, hvordan man sover. Nakkeproblemer afhjælpes også typisk ved at sove på ryggen på en god hovedpude. Dog kræver dette selvfølgelig noget tilvænning, hvis man eksempelvis foretrækker at sove på maven.

Kølende hovedpude

Et problem, som kan irritere mange, når de sover, er, at de bliver varme om hovedet i løbet af natten. Deraf kommer tanken med at vende hovedpuden, så man kan nyde den kølige side af puden. Dog kan man få meget bedre nattesøvn ved blot at investere i en hovedpude, som naturligt ventilerer varmen.

Der findes flere forskellige materialer, som gør sig godt i kølende hovedpuder. Latex og naturlatex er fantastisk til at aflede varmen, som din krop afgiver, så hvis du har problemer med et varmt hoved, hovedpine og ubehag på grund af varme, kan en hovedpude af latex sandsynligvis hjælpe til at køle dit hoved ned.

Hovedpude tilbud

En hovedpude af ordentlig kvalitet, som passer til netop dine behov, kan selvfølgelig godt være noget af en dyr investering. Derfor vil det altid hjælpe, hvis man kan finde sin næste hovedpude på tilbud. Vi henviser jævnligt til forhandlere, når de har gode tilbud, så det kan altid betale sig at holde øje med vores hjemmeside, hvis man er på udkig efter en ny, god hovedpude.

Dog er det selvfølgelig vigtigt, at man ikke går på kompromis med kvaliteten af ens hovedpude blot for at spare nogle penge. En god, blød og støttende hovedpude kan gøre en kæmpe forskel for ens livskvalitet og helbred, så man bør helst ikke gå ned på kvaliteten, selvom det kan betyde nogle kroner sparet. Hold derfor hellere øje med gode tilbud på kvalitetshovedpuder end at købe en billig hovedpude, som ikke nødvendigvis yder den støtte og komfort, som den skal.

Hvor finder jeg hovedpuder på tilbud?

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man er på udkig efter en ny hovedpude. Dog kan det altid betale sig at holde øje med nogle af de bedste forhandlere på markedet. Ved at læse vores hjemmeside igennem, kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvor de bedste forhandlere er, og hvad de har at byde på.

Vi anbefaler derfor, at du jævnligt tjekker udbuddet af hovedpuder, hvis du håber på at nyde godt af et tilbud på hovedpuder. Det er vores erfaring, at forhandlere relativt ofte sætter visse typer hovedpuder på tilbud, så det er selvfølgelig også vigtigt, at du ved, hvilken specifik type hovedpude det er, du gerne vil have.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.