Graviditetspude

Graviditetspuder fra Mamamilla.dk

Mamamilla giver dig et stort udvalg af de bedste amme- og graviditetspuder. Du finder noget til enhver smag, og i enhver priskategori, og derfor med stor sandsynlighed en løsning deer passer til dit behov.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Graviditetspuder fra Babyshower

Babyshower.dk er en stor forhandler indenfor babyudstyr, og udstyr til gravide. Se deres udvalg af graviditetspuder og find et produkt der passer til dig.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Retur
14 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Graviditetspuder fra COOP

Som en af de største kæder herhjemme, har COOP naturligvis også et væld af muligheder når det gælder graviditetspuder. Se deres store udvalg.

✅ Levering 1-3 dage

✅ Retur 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Graviditetspuder fra Babysam

Se Babysams udvalg af graviditetspuder. De har alle produkter indenfor graviditet og babyudstyr, med produkter i aller højeste kvalitet.

✅ Levering 1-3 dage

✅ Retur
365 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Graviditetspuder fra Mammashop

Mammashop.dk er en webshop med produkter indenfor babyudstyr og graviditetsudstyr. Du er garanteret kvalitet for pengene, og der er ofte gode tilbud at hente.

✅ Levering 1-3 dage

✅ Retur
999 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Graviditeten er en hård prøve for kroppen, og derfor kan det være rart med en omgang god støtte. Når kroppen er belastet grundet de ekstra kilo, som du skal bære rundt på, er en graviditetspude en lækker sag at have ved hånden.

Din krop bliver udsat for meget mere, end den er vant til under graviditeten, hvilket kan føre til diverse smerter. I denne forbindelse vil en graviditetspude være en af dine bedste venner under hele graviditeten. Denne specielle pude aflaster din krop, så du kan få den bedste nattesøvn, når din lille baby fylder godt inde i maven.

Pude til gravide

Måske har du tit undret dig over, hvorfor kvinder, før du blev gravid, dog gad at købe en såkaldt graviditetspude. Er en hovedpude ikke nok? Svaret på dette spørgsmål er et tydeligt nej, taget mange gravide kvinders holdninger i betragtning. Din gode og bløde hovedpude giver dit hoved og din nakke den nødvendige støtte om natten, men når graviditeten banker på døren, er dette ikke nok.

Adskillige kvinder har ligeledes prøvet at lave deres egen, hjemmelavede graviditetspude ved hjælp af en dyne, men denne skaber ikke de samme gode resultater som en virkelig graviditetspude. Ønsker du derfor at aflaste kroppen, især i løbet af de sidste par hårde måneder af graviditeten, vil en graviditetspude netop kunne hjælpe med dette formål.

Sovepude gravid

Idet din krop bliver udsat for et meget større pres end normalt under graviditeten, er der ofte behov for noget ekstra støtte. I denne forbindelse vil en god graviditetspude, som minder om en ammepude i XL-format, hjælpe dig med at gøre hverdagen lidt mere behagelig som gravid.

Under graviditeten er det ufattelig vigtigt, at du sørger for at give kroppen rigeligt med hviletid. På denne måde kan din krop restituere og opbygge ny energi, så babyen inde i maven kan få de helt rette vilkår. Graviditetspuder er specielt udviklet til at aflaste kroppen, så du kan få den komfort og den hvile, som du har brug for. Med en pølsepude til gravide vil du kunne slappe meget bedre af i sengen om natten, men også på sofaen, når du trænger til en lur om eftermiddagen.

Støtter flere steder på kroppen

Graviditetspuden vil ikke blot kunne hjælpe med smerter under maven eller i knæled. Takket være pudens udformning, kan du få løst diverse ledsmerter flere forskellige steder på kroppen.

En stor og ergonomisk graviditetspude støtter din hårdt belastede krop i både knæled, lænd, under maven, bag ryggen, under nakken og langs hele kroppen. Hermed vil din krop takke dig mange gange for købet, uanset hvorhenne på kroppen smerterne befinder sig.

Derfor slipper du helt for blandt andet at sige ”Av min hofte” eller ”Min lænd gør så ondt!” flere gange om dagen. Den store og lækre graviditetspude kommer desuden i flere forskellige størrelser, hvorfor det er en super idé at overveje, hvilken pude din krop netop har brug for.

Graviditetspudens størrelse – tænk på dine specifikke behov

Når du skal finde den helt rette graviditetspude, er der flere ting at overveje, men størrelsen spiller en stor rolle. Her skal du tænke på netop dine behov og lade være med at blive fristet af de mange anmeldelser rundt omkring på nettet. Døjer du for eksempel med smerter i ben og ryg, vil en aflang og smal pude være optimal.

Er det omvendt hofterne, lænden og knæene, der skaber problemer, gælder det om at kigge nærmere på en længere, men samtidig smal graviditetspude. Denne pude vil kunne bruges som støtte under både mave, ben og fødder, mens den samtidig hæver og aflaster de dele af kroppen, som trænger til et ekstra hvil.

Vær opmærksom på, at prisen selvfølgelig stiger, jo flere behov der skal opfyldes. Her er det dog vigtigt, at du tænker på, hvor meget puden vil hjælpe dig, så pengene derfor bliver brugt til noget, som du bestemt ikke vil komme til at fortryde.

Graviditetspude – med eller uden ryg?

I forbindelse med tankerne omkring størrelsen af den nye graviditetspude, vil du også komme til at overveje behovet for ryg eller ej. Den såkaldte U-graviditetspude er, som navnet påpeger, formet som et U og giver derfor en fremragende støtte til kroppen.

Denne pude henvender sig til dig, som ønsker støtte til hele kroppen, og som har diverse problemer med kropssmerter om natten. Vær opmærksom på, at denne pude fylder godt i sengen, så din partner måske skal rykke sig lidt mere ud i siden for at give plads til den nye, skønne pude. U-puden giver desuden ekstra støtte til nakken, mellem benene, i ryggen samt under maven og opfylder derfor dit behov om støtte til mange steder på kroppen.

Bliver din partner utilfreds med ikke at kunne holde om dig om natten, eller har I en forholdsvis lille seng, kan du omvendt overveje at anskaffe dig en I-graviditetspude.

Denne pude er aflang og perfekt til at have mellem benene samt under maven. Puden er optimal, hvis du ikke har behov for støtte til ryggen, og hvis du blot ønsker lidt ekstra komfort i sengen, imens din partner stadig kan holde om dig.

Komfort på alle døgnets tidspunkter

Uanset om du ønsker en super behagelig nattesøvn eller at ligge mere komfortabelt på sofaen om eftermiddagen, vil graviditetspuden komme dig til undsætning. Denne pude er ikke blot en ammepude, men kan bruges i alle situationer, hvor du har behov for en god omgang aflastning og støtte til kroppen. Denne aflastning er virkelig rar at have, når du lægger dig i sengen om aftenen, men også bare generelt set, når du har lyst til at ligge i en mere behagelig stilling.

Selvom kroppen ændrer sig hastigt i de sidste par måneder af graviditeten, kan du hermed skabe bedre betingelser for din krop. Pølsepuden til gravide er ligeledes oplagt at tage med i bagagerummet, hvis dig og din partner skal i sommerhus eller på weekendophold.

Under disse omstændigheder er der nemlig en risiko for, at sengen ikke nærmer sig den komfort, som I har derhjemme. Derfor vil graviditetspuden kunne give dig den ekstra komfort og støtte til forskellige steder på kroppen, så ikke kun din partner, men også du kan nyde weekenden eller opholdet.

Brug puden efter graviditeten

Graviditetspuder fås i mange forskellige prisklasser, hvilket du selvfølgelig også skal overveje, når købet skal foregå. Hvis du er i tvivl, om du skal vælge den lidt dyrere graviditetspude, som du mest har lyst til, men som budgettet måske ikke bryder sig om, kan du tænke på pudens andre formål. Efter graviditeten vil du nemlig få brug for en rigtig god ammepude, og i denne forbindelse vil graviditetspuden sagtens kunne bruges.

Puden fungerer som en skøn ammepude, men vær opmærksom på at vælge en pude i en fornuftig størrelse. På denne måde undgår du at skulle bikse med en større graviditetspude, og du kan skabe en rar situation for både din baby og dig selv under amningen.

Graviditetspudens fyld

Inden købet af graviditetspuden er det en god idé at kigge på flere forskellige graviditetspuder med fokus på at finde den bedste kvalitet. Kvaliteten kommer selvfølgelig til at afhænge af dit valgte budget. Dog er der fine muligheder for at finde en graviditetspude i en rigtig god kvalitet, som ikke sprænger budgettet.

De fleste graviditetspuder fås med polyesterfyld, som giver en god pude. Nogle puders fyld består de såkaldte Fossflakes, som er lavet af 100 procent extenderede polyethylen polymerer, og som også er naturligt allergivenlige. Døjer du med astma eller er sensitiv overfor bestemte materialer, er dette dermed et godt fyldmateriale til din graviditetspude. Et fyld bestående af Fossflakes og polyesterkuglefibre findes endvidere på markedet. Dette fyld gør puden dejligt blød og behagelig, men ligeledes spændstig, så du får en pude med en rigtig god og langvarende støtteevne.

En fordel ved mange af markedets graviditetspuder er desuden, at pudernes betræk kan tages af og vaskes. Hermed kan du vaske betrækket lige så tit som dit andet sengetøj, og når du bruger puden under amning, kan du hurtigt og nemt gøre betrækket rent.

Sørg for at finde en graviditetspude med netop det fyld, som gør, at du kan sove bedst muligt om natten. Tag dig derfor god tid til at finde en graviditetspude, som har den perfekte størrelse til dine behov samt det rette fyld, der kan give dig den nødvendige støtte under nattesøvnen.

Priser på graviditetspuder

Idet graviditetspuderne kommer i forskellige prisklasser, afhængigt af kvaliteten, mærket, størrelsen og materialet, gælder det om at overveje, hvor mange penge du har lyst til at bruge på formålet. Priserne på puderne ligger fra alt mellem 500 kroner og op til 1600 kroner, så der er god grund til at researche markedet ordentligt, inden beslutningen tages.

Iblandt markedets billigste graviditetspuder finder du muligvis en pude, som du sagtens kan bruge rundt omkring i huset, og som opfylder dine behov, hvad angår støtte og komfort. Det er dog samtidig vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten med hensyn til blandt andet fyldet, hvis du ønsker en graviditetspude, som giver en god og behagelig nattesøvn.

Hvis du blot er på udkig efter en lang graviditetspude til benene, behøver du ikke at grave ganske langt ned i pungen. Har du omvendt lyst til at anskaffe en U-pude med fantastisk støtte, og som aflaster hele kroppen, må du forvente at komme af med et større bundt penge.

Overvej ligeledes vigtigheden i at købe en pude, der er Oeko-tex-mærket og allergivenlig. Disse egenskaber kan nemlig skabe den rette tryghed, hvis du ønsker at bruge puden i forbindelse med amning efter graviditeten.

Graviditetspude udsalg

Har du ikke lyst til at gå på kompromis med kvaliteten, men findes der på nuværende tidspunkt ikke et stort nok budget til den ønskede pude, er det en god idé at vente til udsalgstiderne.

På store udsalgsdage såsom Black Friday, under januarudsalget og sommerudsalget er det muligt at få rigtig gode rabatter. Her kan du være så heldig at finde graviditetspuder med op til 50 procent rabat eller mere.

Dermed sparer du en stor portion penge, og du har mulighed for at finde den perfekte pude med fokus på netop dine behov og ønsker. Graviditetspuder er dog ligeledes ofte på udsalg inde på nettet, uanset hvilken sæson vi befinder os i.

Rabatterne er nødvendigvis ikke lige så store som ved årets største tilbudssæsoner, men du kan nemt finde graviditetspuder med op mod 10-20 procent rabat.

Brug af graviditetspude

Selvom det måske virker åbenlyst, hvordan du bruger pølsepuden til gravide bedst muligt, er dette ikke sandheden. Jordemødre anbefaler generelt, at alle gravide kvinder ligger på siden om natten, og helst den venstre side.

Dette gør, at dit blod kommer ordentligt rundt i kroppen, samt at din mave ikke trykker på de forskellige indre organer. Graviditetspuden vil hjælpe dig med at skabe de bedste betingelser for kroppen under nattesøvnen. Puden gør det både lettere at sove på siden, giver bedre blodcirkulation og sørger for at mindske hævede ben og ømme led.

Cirka 20 uger inde i din graviditet, vil der ligeledes opstå et behov for ekstra støtte under maven, hvis du ønsker at få en ordentlig nattesøvn. Her vil maven nemlig begynde at veje så meget, at den trækker i både muskler og sener i bækkenet og ryggen, hvilket kommer til at føles som rygsmerter i din lænd.

Mange gravide kvinder er i disse situationer fristede til at lægge sig på ryggen for på denne måde at lindre smerterne. Dette frarådes dog, og graviditetspuden vil her hjælpe med at aflaste den ekstra vægt under maven.

For at forebygge skuldersmerter og smerter i resten af brystområdet, kan du kramme graviditetspuden under nattesøvnen. Dette sørger nemlig for at holde dine skulderled åbne, så der ikke kommer tryk på nerver og blodårer.

Sover du ofte med armen under hovedet, er denne nye stilling især vigtig at overholde. Skal smerter i benene holdes af vejen, gælder det desuden om at lægge graviditetspuden godt mellem benene. På denne måde bliver der skabt aflastning til bækkenet og lænden, mens du samtidig får lindring i uro i benene samt ømme muskler og led.