Hvad er Sov-bedre.dk?

Sov-bedre.dk er et online magasin, dedikeret til bedre søvn. Vi har en stor interesse for søvn og muligheden for at forbedre den. Vi poster løbende artikler med gode råd, tips og tricks hvorpå du kan opnå den bedst mulige søvn. Ligeledes henviser vi til diverse senge og madrasser, som gør det mere bekvemt at sove.

Løbende vil der komme sammenligninger af populære senge, hvor vi sammenligner både prisen, leveringstiden og meget mere. Ganske enkelt så gør vi det utroligt nemt for dig, at anskaffe dig en ny sovesofa, seng eller noget helt tredje, som er aktuel i forhold til dit soveværelse og din søvn.

Sov-bedre.dk samarbejder med forskellige forhandlere og vi opdaterer derfor konstant priserne, samt udvalget af senge, sovesofaer og tilbehør dertil. Sov-bedre.dk er fuldstændig gratis, for dig som forbruger at benytte, og alt indhold på siden er frit tilgængeligt. Det kan blandt andet lade sig gøre fordi der vil forekomme reklamer på siden. Vi får en provision, hvis vores henvisninger fører til et salg hos nogle af forhandlerne. Disse reklamer finansierer blandt andet omkostninger til vedligeholdelse og markedføring. Vi søger konstant nye forhandlere af diverse senge, og derfor får du også altid den bedste pris og det bedste produkt til dine og din familiens behov.

Ny seng eller sovesofa?

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den seng, sovesofa eller madras, som passer bedst til dine behov. Vi guider dig til at gøre din beslutning om et nyt køb nemmere og mere overskueligt. Vi hjælper hver eneste måned flere hundrede brugere med, at finde den bedste kontinentalseng, elevationsseng eller sovesofa, som næsten er skræddersyet til lige præcis deres behov. Vi vil selvfølgelig også meget gerne hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg!

Vi gør opmærksom på, at vi samarbejder med de forhandlere, som fremgår på vores sammenligningssider. Vi viser et bredt udvalg af de online forhandlere, som findes i Danmark, men samarbejder ikke med samtlige på markedet på nuværende tidspunkt.


Bag Sov-bedre.dk

Hos Sov-bedre.dk er vi finansieret gennem affiliate marketing, hvilket har den betydning for dig, at vores hjemmeside er komplet gratis at benytte. Det skyldes at hver gang en kunde bliver formidlet videre til en af vores samarbejdspartnere og foretager et køb, får vi et mindre beløb i kommission. Dette gør det muligt for os at stille denne hjemmeside til rådighed for dig, så du stille og roligt kan få et overblik over de forskellige senge på det danske marked. Vi arbejder helt uafhængigt af forhandlere, og bestemmer selv hvem vi samarbejder med, og hvad vi skriver om.

Vi gør en stor indsats for hele tiden at holde alle oplysninger om sengene ajourførte, så du trygt kan skabe dig et troværdigt overblik over udvalget. Skulle det hænde at du støder på nogen oplysninger, som ikke er korrekte, vil vi naturligvis meget gerne høre fra dig. Kontakt os også gerne, hvis du har en god idé eller nyt tiltag, der kunne gavne vores website.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andet, så tag endelig kontakt til os på info@sov-bedre.dk.
Sov bedre

Vi støtter:

Miljøvenligpakningcsr-maerket logoStop Papirspild mærket