Om Sov Bedre

Sov-bedre.dk er et online magasin og sammenligningssite, dedikeret til bedre søvn. Vi har en stor interesse for søvn og muligheden for at forbedre den. Vi laver løbende artikler og indhold med gode råd, tips og tricks så du kan få den bedst mulige søvn.

Vi samarbejder derudover også med en række dedikerede sengeforhandlere, hvor du kan sammenligne udvalg, specifikationer, priser osv. indenfor de forskellige kategorier.Ganske enkelt så gør vi det utroligt nemt, at anskaffe en ny seng, madras, sovesofa eller noget helt tredje, som er aktuelt i forhold til dit soveværelse og din søvn.

Hos Sov-bedre har vi lavet et leksikon, hvor man kan finde alle de fagbegreber der kan virke forvirrende i forbindelse med køb af ny seng. Du kan bl.a. finde forklaringer på hvad bæreevne, fasthed, komfortzoner og meget andet betyder.Find vores leksikon her: Leksioner

Sov-bedre er reklamefinansieret

Hos Sov-bedre har vi lavet en samarbejdsaftale med forskellige forhandlere, som er nøje udvalgt. Vi får en vis procentdel af salget, hvis vores henvisning fører til et salg. Det er helt uden meromkostninger for dig. De tjente penge vil gå til omkostninger af vedligeholdelse og markedføring af sov-bedre.dk

Vi vælger 100 % selv, hvem vi samarbejder med, hvad vi skriver og hvad der linkes til. Derfor forsøger vi også kontant at finde nye forhandlere, så du kan finde den mest optimale løsning til lige præcis det du står og mangler.

Teamet bag Sov-bedre

Sov-bedre.dk ejes og drives af Adlab ApS (CVR: 38429604), som også står bag flere sammenligningssider indenfor mange forskellige brancher. Herunder kan nævnes:

Daniel Østergaard

Daniel

Før Sov-bedre.dk stod jeg selv i en situation, hvor jeg skulle have ny seng. Jeg manglede et sted, hvor jeg kunne danne mig et overblik af de forskellige sengetyper, og hvilke ting man skal være opmærksom på i forhold til at finde den rigtige seng.

Starten af min egen research lagde fundamentet for indholdet på Sov-bedre.dk. Der er efterhånden kommet flere skribenter til, og indholdet er blevet bedre og vi har fået endnu flere gode samarbejdspartnere med siden da. Missionen med Sov-bedre.dk har været klar fra starten – vi vil hjælpe folk med at sove bedre.

Morten

Morten

En god nattesøvn er altafgørende for at kunne fungere optimalt i hverdagen. Netop derfor er det også vigtigt at man vælger en seng, som passer til ens kropsbygning.

Hos Sov-bedre forsøger vi at skabe det bedste overblik over senge-markedet, for at du kan træffe det mest optimale valg for dig. Jeg havde selv stor gavn af, at kunne sammenligne senge inden jeg skulle vælge en ny. Det gav mig de rette forudsætninger, og jeg er meget tilfreds med mit valg, som endte med en kontinentalseng.

Forbehold

Vi gør en stor indsats for hele tiden at holde alle oplysninger om produkterne ajourførte, så du trygt kan skabe dig et overblik over udvalget. Vores overblik bygger på lang research og kvalitetssikring. Der kan dog opstå fejl, så vi anbefaler at du altid dobbelttjekker alle data hos den givne forhandler og evt. hos selve leverandæren af produktet.

Skulle du støde på nogle oplysninger, som ikke er korrekte, vil vi naturligvis meget gerne høre fra dig, så vi kan få rettet fejlen.

Kontakt os også gerne, hvis du har en god idé eller et nyt tiltag, der kunne gavne vores hjemmeside og ikke mindst vores læsere.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andet, så tag endelig kontakt til os via følgende oplysninger:

Adlab ApS
Vestergade 48H, 2.
8000 Aarhus C
CVR: 38429604
Mail: info@sov-bedre.dk