Natborde

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Er du på udkig efter det perfekte natbord til dit soveværelse, så er du landet det helt rigtige sted. Her finder du den komplette guide til at vælge dit nye natbord, så du slipper for at lave et fejlkøb i første omgang. Her finder du gode råd til, hvad du skal kigge efter i dit kommende natbord, hvad der trender lige nu, og hvad du bør være ekstra opmærksom på. Det er nemlig ikke altid lige let at finde det perfekte natbord til soveværelset blandt de mange muligheder, som vi har i dag.

Der findes et væld af forskellige typer af natborde, og du kan få dem i et hav af størrelser, i forskellige prisklasser og forskellige designs, og derfor kan det være lidt af en jungle at begive sig ud i. Natbordet er et sikkert valg til soveværelset, da det ligesom sengen er et møbel, der ofte kan være svært at undvære. Natbordet kan have en række af forskellige funktioner, alt efter hvad dine ønsker og behov er. Men som tiden går, så skifter trenden inden for natborde selvfølgelig også, hvis du altså gerne vil være helt med på den nyeste mode inden for bolig.

Inden du går ud for at finde dig et nyt natbord, så skal du gerne have gjort dig et par overvejelser. Først og fremmest er det vigtigt, at du er helt klar over, hvilke behov dit natbord skal kunne opfylde. Vil du have et sengebord, hvori du kan opbevare for eksempel din bog eller dine briller, skal det have et helt bestemt look, eller skal det være et af de mest tøjteknologiske på markedet. Du finder nemlig sengeborde med både indbygget lys, ladestation til telefon og tablet samt meget andet.

Samtidig er det vigtigt, at du har helt styr på, hvor meget plads du har til rådighed. Dette gælder både bredden og dybden på dit natbord, så du får købt et, der passer ind i størrelsen. Og så er dit budget afgørende for, hvilke muligheder du har. For design og kvalitet koster penge, og derfor kan dit budget være med til at afgøre, hvad der er muligt for dig.

Hvorfor et sengebord?

Nu nævner vi, at et natbord er et møbel, der for mange er uundværligt i et soveværelse, men hvorfor er det egentlig det? Der er flere grunde til, at det altid er godt at have sig et lille natbord, både når det gælder det visuelle look i boligen, men også for at gøre hverdagen lidt lettere for dig. Sengebordet kan bruges til et væld af forskellige ting, og ofte kan det også bruges som et sidebord i eksempelvis en stue eller spisestue.

Bruger du det som natbord, så er det særligt godt, fordi du har et sted at lægge dine ting på og sætte tallerkenen fra morgenmaden samt kaffekoppen væk på. Det er nemlig meget bekvemt at have et natbord ved siden af sengen, så du altid nemt kan lægge dine ting til side uden at skulle op og stå. I forlængelse med dette kan et natbord også sørge for, at du altid ved, hvor du har dine ting til at ligge.

Vælger du et natbord med opbevaring, så kan du altid bruge skuffen, til lige det du har lyst til. Her er det passende at opbevare ting, som du ved, du ofte står og mangler i løbet af natten eller om morgenen. Og så kan et sengebord også være rart til at stille dit vækkeur, telefon eller en sengelampe på. For lys ved sengen er især rart, hvis du gerne vil slippe for at skulle rejse dig inden sengetid.

Rent visuelt tager et natbord sig også særligt godt ud på dit soveværelse. Natbordet er med til at give soveværelset en helhed, og du kan med fordel placere et natbord på hver side af sengen.

Har du sengelamper, går de godt i spænd med natbordet. Og hvis ikke, kan du passende gøre det, som vi har nævnt lige ovenfor. Sengebordet har altså flere funktioner og fordele, og derfor er det et møbel i soveværelset, som for de fleste er uundværligt for at skabe et soveværelse, der emmer af hygge, og som har alle de rigtige funktioner.

Vi vil nedenfor fortælle lidt om, hvilke forskellige muligheder der er for dig, der skal have et nyt natbord til dit soveværelse. Der er nemlig ikke bare én type af natborde. De kommer med forskellige funktioner, og du kan helt selv vælge, hvilke der passer bedst til dig og dit soveværelse.

Natbord med skuffe

Natborde med forskellige funktioner er et møbel, der er kommet mange varianter af på markedet de senere år, men det absolut bedste valg for dig er et natbord med skuffe. Her får du ikke bare et natbord, hvorpå du kan sætte dit vækkeur og din kaffekop om morgenen.

I skuffen har du mulighed for at gemme alt det, du ikke ved, hvor skal ligge, eller som ikke ser pænt og indbydende ud. Det kan være din læbepomade, din næsespray, dine briller eller noget helt fjerde. Et sengebord med en skuffe er det helt ideelle valg, hvis du gerne vil have to funktioner i ét og samme møbel.

Der findes mange forskellige modeller af natbordet med en skuffe i, og igen er det dit budget og dine ønsker, der er afgørende for dit valg.

I dag er det meget moderne med enkle og slanke sengeborde med en diskret skuffe, og her har du flere muligheder. Du kan finde et lille sengebord på nogle slanke ben, som giver et let og stilrent look, eller også kan du være en af dem, der gerne vil slippe helt for natbordets ben.

Dette er nemlig muligt med de mange væghængte natborde med skuffer, som har flere fordele. Først og fremmest slipper du for bordben, der kan stå i vejen, når du gør rent, og så kan du have mulighed for at pladsoptimere endnu mere i din bolig, da du kan udnytte pladsen under dit natbord.

Samtidig giver det et meget rent look, hvilket gør det mere diskret og elegant at se på. Det kan være oplagt at male sengebordet i samme farve som væggen, hvis du gerne vil gøre det så usynligt som muligt.

Sengebord i træ

Når du skal vælge dit sengebord, har materialet også noget at sige. Både i forhold til helhedsbilledet i rummet, men også i forhold til pris og kvalitet. Et af de materialer, som er særdeles stilrent og holdbart, er sengeborde i træ, og her får du ofte nogle bløde overflader og et enkelt look. Der findes et væld af forskellige træsorter, og alt afhængigt af ønsker og budget finder du mange flotte sengeborde i træ her på siden.

Hvis du gerne vil have et sengebord i den bedste kvalitet, og som samtidig ser lækkert og luksuriøst ud i din bolig, så skal du gå efter et sengebord i egetræ eller valnøddetræ. Disse to træsorter har en særdeles smuk struktur, og så er de ofte særligt bløde at røre ved.

Fordelen ved at købe et sengebord i træ er, at de er meget tidløse, og derfor kan de nemt blive i dit soveværelse i mange år. De er tilmed meget slidstærke, og så kan de nemt pudses ned og males, hvis du trænger til lidt forandring. Træborde kommer både med ben og som væghængte sengeborde, og derfor behøver du ikke at gå på kompromis med dine ønsker om et væghængt sengebord i træ.

Smalt sengebord

Når du kigger efter dit nye natbord, så er det vigtigt, at du kender målene på det stykke plads, du har til rådighed til dit nye natbord. Et godt råd er, at du altid sørger for at have lidt plads omkring dit natbord, så det ikke står helt op ad sengen. Dette vil både få det hele til at se klemt ud, og så kan det også være besværligt at få bordet på plads.

Har du god plads til dit sengebord, så er det stadigvæk værd at overveje, om du skal bruge al pladsen. For køber du et smalt sengebord, så kan du nemt rykke rundt på det, hvis du vælger at flytte sengen.

Med brede sengeborde vil du ofte opleve, at du er nødt til at skille dig af med dem og købe et nyt, hvis du rykker rundt eller skal flytte. Heldigvis bliver langt de fleste natborde produceret i et simpelt design, som ofte er tilpasset små områder, hvor de skal stå.

Derfor finder du mange flotte sengeborde, der ikke er særligt brede, og derved bliver din mulighed for at have lidt luft omkring bordet rigtig stor. Derved kan du nemt beholde dit gamle sengebord, selvom du rykker rundt, og du kan samtidig bruge pladsen ved siden af til for eksempel at sætte dine bøger eller noget andet.

Hvidt sengebord

Vil du gerne sikre dig et natbord, der aldrig går af mode? Så skal du have fat i et hvidt sengebord, der passer til enhver bolig og ind i ethvert soveværelse. Hvide sengeborde har altid været det sikre valg, og det er det med god grund.

For med et natbord i hvid, vil du få et enkelt bord, der ofte falder i med den hvide vægfarve i soveværelset. Du finder hvide sengeborde i mange forskellige størrelser og modeller, og du behøver derfor ikke at gå på kompromis med dine andre ønsker.

Hvis du vil have et sikkert natbord, der kan holde i mange år, bør du gå efter et hvidt og væghængt sengebord, der samtidig ikke er alt for stort. Her får du et natbord, der er enkelt at se på, samtidig med at det fylder så lidt som muligt i rummet. Du behøver ikke at tænke over, hvilken træsort eller andet materiale bordet er produceret i, da den hvide farve giver materialet et smukt og glat look.

Nyt design

Så er der selvfølgelig også de natborde, der tager sig særligt godt ud i soveværelset. Du finder nemlig også natborde i mystiske former, materialer og farver, som kan skabe liv og skarp stil i soveværelset. Disse sengeborde vil ofte kræve en smule mere plads i soveværelset, og derfor er de bedst til de større rum af slagsen. Du finder dog mange skulpturelle sengeborde, der også er forholdsvis små, men vil du have de helt vilde, så kræver de lidt ekstra plads.

Her koster design ofte lidt mere, da de store designbrands inden for branchen ofte er de førende på markedet med de nytænkende natborde. Her får du til gengæld et natbord, der lever op til tidens trend og derved er perfekt til dig, der ønsker et stilrent og moderne soveværelse.

Dette sengebord kan dog også nemt ske at gå hurtigere af mode end de ovenstående. Men til gengæld får du et natbord, som du nok aldrig bliver træt af at se på, og dette kan i sidste ende vise sig at være alle pengene værd.

Dette skal du være opmærksom på

Inden du køber dit natbord, så er der et par ting, som du bør overveje nøje. Det er altid vigtigt, at du har helt styr på, hvilken væg dit nye natbord skal hænge på, hvis du vil have et væghængt af slagsen. Det er nemlig afgørende for bordets stabilitet, at du finder en væg, hvor det kan hænge godt, sikkert og stabilt.

Samtidig skal du vurdere, om bordet kan komme i karambolage med forskellige ting, som kan give det mærker. Er dette tilfældet, så bør du overveje det hvide bord en ekstra gang, da der nemmere kommer mærker på dette.

Og så er farvesammensætning heller ikke noget, som du må glemme, når du køber dit nye natbord. Husk på, hvilke farver der er i centrum i dit soveværelse og find et sengebord på baggrund af dette.

Vi, hos Sov-bedre.dk, har fundet sengeborde fra forhandlere til enhver smag, og derfor behøver du ikke at gå på kompromis med noget som helst. På den måde kan du spare både tid og måske penge, hvis du finder det rigtige sengebord med det samme.

Forfatter