Møbler på afbetaling

Møbler på afbetaling

Skrevet af Nikolaj Østergaard den 13. Oktober 2020

Mange møbelforhandlere tilbyder finansiering af dit køb. Vi har her samlet et udvalg af nogle anerkendte forhandlere. Du kan læse mere vi linket til deres hjemmeside:

Det er som noget forholdsvis nyt muligt at købe møbler på afbetaling hos de fleste møbelforhandlere rundt omkring i landet såvel som på nettet – og det gør sig gældende for alt lige fra spiseborde og stole til sofaer og tæpper. Det er en utrolig nem måde at afbetale sine nye møbler på, og det er da netop også derfor, at flere og flere danske forbrugere er begyndt at anvende denne metode.

Hos Bedre Nætter kan du f.eks. købe kvalitetssenge til gode priser. De tilbyder gratis finansiering.

Vi kender vel alle til, at man står og har lyst til at pifte sit hjem lidt op med nogle flotte, nye møbler såsom en ny lampe, et nyt stuebord eller en ny lænestol, men man har simpelthen bare ikke har råd til alle disse ting her og nu – men i stedet for at skulle gå rundt og vente på at få sparet penge op, kan du nu blot indgå en aftale om betaling via afdragsordning med den pågældende møbelforhandler, som du køber hos, hvad end det er hos en fysisk forretning eller en online butik.

Sengetid tilbyder også rentefri finansiering på deres senge.

Det er uden tvivl også en kæmpe fordel for forhandleren, eftersom han på den måde vil kunne få solgt flere produkter til sine kunder med det samme.

Så lad være med at vente på at få indrettet din drømmebolig, og vælg i stedet at investere i dine møbler med afbetaling, så du kan få købt alle de ting, du har gået og drømt om, lige med det samme.

Møbler på afbetaling trods RKI

Der vil uden tvivl opstå mange situationer i dit liv, hvor du af den ene eller anden årsag blot har brug for at investere i nye møbler, selvom du står registreret i RKI som værende dårlig betaler.

Det kan eksempelvis være, at dit spisebord går i stykker, eller måske du kommer til at spilde noget udover din sofa, som du bare ikke kan få vasket væk igen.

Møbler som disse er ikke til at undvære i hverdagen, og man er derfor nødsaget til at gå ud og investere i nogle nye – ligegyldigt om man har pengene til det eller ej. Det kan også være, at du ender i den forfærdelige situation, hvor du får vandskade i hjemmet, eller måske der opstår en brand, og alle dine nuværende møbler bliver ødelagt.

Det skal dog i forbindelse med dette nævnes, at det er utroligt svært at investere i nye møbler på afbetaling, når du står registreret i RKI-registreret. Det skyldes, at de forhandlere, der giver dig denne mulighed, kan gå ind og tjekke dette register, hvilket gør, at det stort set er umuligt at blive godkendt til denne type betaling.

Såfremt du står angivet i RKI-registreret, og du desperat har brug for at købe nye møbler, bør du således gøre et grundigt stykke forarbejde forinden, så du kan finde ud af, hvilke forhandlere der vil være villige til at tilbyde dig at købe møbler på afbetaling, til trods for at du står angivet her.

Det handler dog her om at gå ind og vurdere, om det reelt set vil kunne betale sig i det lange løb, eftersom du højst sandsynligt vil skulle betale et langt højere beløb for at kunne betale på denne måde, end hvis du ikke havde været RKI-registreret.

Gør købet af dit nye spisebord meget mere overskueligt

Det er ikke kun møbler, som det er muligt at købe på afbetaling i dag. Det er nemlig også muligt at købe alt lige fra rejser og biler på afbetaling. Som danskere er det ganske normalt, at vi altid ønsker at forny vores tilværelse med nye ting eller oplevelser, som gør vores tilværelse bedre for os, men det er dog ikke altid, at vi har råd til at købe alle disse ting.

Men ved at vælge at købe på afbetaling slipper du for at gå og vente på, at du har penge nok på din bankkonto, og der er heldigvis rigtig mange store danske forhandlere, der tilbyder unikke finansieringsordninger til deres kunder, så du kan få dine drømme opfyldt med det samme.

På den måde bliver købet af dit nye spisebord eller din nye sovesofa meget mere overskueligt, og det er da netop også derfor, at denne betalingsmåde nærmest er gået hen og blevet standarden for de fleste danskere i dag.

Har du således brug for penge til nye møbler her og nu, men du har simpelthen bare ikke råd til den sofa eller den lænestol, som du så længe har gået og drømt om, kan du blot vælge at købe dem nu og så betale for det senere – og hos visse møbelforretninger vil det endda være muligt for dig at anvende denne finansieringsmetode med 0% i både gebyrer og renter, hvilket altså er en rigtig god deal for dig.

Indret dit drømmehjem allerede i dag

Når du vælger at købe dine nye møbler på afbetaling, er dette en rigtig god løsning, eftersom du kan skaffe dig det drømmemøbel, du altid har ønsket dig, selvom du ikke har pengene til det på nuværende tidspunkt.

Det er desuden utroligt vigtigt, når man køber møbler, at man ikke bare køber noget gammelt skrammel, men at man i stedet sørger for at gå efter høj kvalitet. Det er selvfølgelig noget, der kan ses på prisen, men det er altså vigtigt, såfremt du ønsker et møbel, der vil kunne holde i mange år fremover.

På den måde kan du også vide dig sikker på, at du ikke behøver at investere i et nyt møbel allerede året efter, fordi det allerede er gået i stykker. Køb i stedet et møbel i høj kvalitet, som kan holde i adskillige år fremover, og betal for det via afbetaling.

Uanset hvilken situation du står i økonomisk set, vil det således altid kunne være en god idé at investere i møbler på afbetaling, og du bør således ikke gå ud og købe slidte møbler på et loppemarked. Vælg i stedet denne smarte og nemme finansieringsmulighed, som ikke vælter din økonomi.

Få hjælp her

Tryk på billedet og få hjælp af en søvn ekspert

Nyeste indlæg