Topmadras 180×200 Memoryskum

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest populære memoryskum topmadrasser i størrelsen 180×200 cm blandt brugerne hos udvalgte, anerkendte forhandlere. Læs mere om dit valg nedenfor, og find din favorit, som passer til lige præcis dit behov.

Visco AIR

Visco Air er blandt de mest populære topmadrasser, og får yderst gode anmleldelser af brugerne. Kernen af trykaflastende memory skum sikrer rigtig god komfort. Derudover kommer den med såkaldt åndbart 3D betræk, som sikrer at temperaturen hele tiden er optimal mens du sover.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur Topmadras

Signatur topmadrassen er både antibakteriel, og kommer med et organisk betræk vævet af bambus. Formskummet for giver optimal støtte.

✅ Levering
5-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Älv topmadras

Älv topmadrassen fås enten med memoryskum eller naturlatex. Det er en topmadras med støttende cellestruktur, som giver en mere fredfyldt nattesøvn.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Levering
Gratis

Dreams

En førsteklasses topmadras, som både er designet og udviklet i Danmark. Den fås til yderst fordelagtig pris, så du kan sove godt om natten.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nocturne Sleep Ultimate

Denne topmadras former sig efter kroppen, takket være kernen af memoryskum. Det aftagelige betræk kan vaskes, og giver øget levetid.

✅ Levering
3-10 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Topmadras 180×200 memoryskum

En topmadras på 180×200 cm af memoryskum er nok en af de mest populære typer topmadras på markedet. Dette betyder ikke kun, at udvalget er dejligt stort, men også, at det er meget bredt. I kan højst sandsynligt finde et hav af forskellige topmadrasser på 180×200 cm i memoryskum, men det betyder selvfølgelig også, at I skal vide, hvad I gerne vil have ud af jeres nye memoryskum topmadras, inden I finder kreditkortet frem.

Generelt er en topmadras en god investering, ligegyldigt om det er til en boxmadras, en skummadras eller noget helt tredje. En topmadras virker nemlig til at holde den primære madras mere hygiejnisk, da den danner et beskyttende lag mellem dig og madrassen.

Selvom det kan lyde lidt ulækkert, så er det nemlig meget typisk, at der både falder skæl fra huden og sved ned i madrassen. Dette kan give et dårligere soveklima, hvilket naturligvis fører til dårligere søvn. Med en topmadras imellem dig og din primære madras holder din primære madras længere.

Er en topmadras på 180×200 cm af memoryskum det rette valg til jer?

Først og fremmest skal jeres topmadras selvfølgelig passe til jeres primære madras. Derfor er det vigtigt, at I ved, om I behøver en topmadras på 180×200 cm, en topmadras på 180×210 eller måske endda en topmadras på 140×200 cm.

Der findes også andre størrelser, men dette er de mest almindelige. I kan finde ud af størrelsen på jeres primære madras ved blot at måle den. Længden er typisk 200 cm for en voksenseng, men den kan godt være 210 cm. Bredden kan variere meget mere. Den mindste dobbeltseng er på 140×200, og denne kaldes også i daglig tale for en trekvartseng. Den største, man almindeligvis kan købe, er en madras, der er 200 cm bred.

Når I har sikret jer, at I rent faktisk behøver en topmadras på 180×200 cm, skal I finde ud af, om I specifikt skal have en af memoryskum. Dette gøres bedst ved at finde ud af, hvad jeres behov for en topmadras egentlig er. En topmadras af memoryskum er god til at forme sig efter kroppen, da memoryskum bliver blødere, når det varmes op.

Altså former topmadrassen sig efter din krop, når din kropsvarme varmer topmadrassen op i løbet af natten. Dette betyder, at din krop er bedre støttet, hvilket kan afhjælpe ømhed i led og muskler. Dog kan en memoryskum topmadras også blive meget varm, hvilket kan give søvnbesvær.

Alternativer til topmadras på 180×200 af memoryskum

Hvis en topmadras på 180×200 cm i memoryskum ikke er det ideelle valg til jeres behov, kan I også se efter en latex topmadras på 180×200 cm. Ligesom topmadrasser af memoryskum kommer latex madrasser selvfølgelig også i flere størrelser, så derfor kan I også læse mere om latex topmadrasser generelt, hvis dette behøves.

En topmadras af latex vil ikke varme den sovende person lige så meget op, som en memoryskum topmadras vil gøre det. Latex topmadrasser anses for at være mere faste og hårde end memoryskum madrasser.

Deres kerne gør det desuden muligt for dem at ventilere varmen bedre. Derfor kan en latex topmadras være et godt valg, hvis man har problemer med at blive meget varm og svedig i løbet af natten.