Memoryskum topmadrasser 140x200

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Topmadras 140×200 Memoryskum

Heldigvis er madrasser på 140×200 cm en rimelig normal størrelse madras. Derfor er udvalget af topmadrasser i 140×200 cm ofte meget bredt. Derfor kan du typisk finde mange forskellige memoryskum topmadrasser at vælge imellem, hvis du er på udkig efter en topmadras i denne størrelse.

De to mest almindelige typer topmadrasser er en topmadras med en kerne af memoryskum eller en med en kerne af latex. Memoryskum kaldes også nu og da for memory foam, som blot er den engelske betegnelse. Der er fordele og ulemper ved begge topmadrasser, så derfor kan det altid betale sig at læse op på, hvad de hver især kan tilbyde.

Generelt anbefales det altid, at du anskaffer dig en topmadras, selv hvis du sover behageligt direkte på din primære madras. Hvis du eksempelvis sover på en boxmadras (naturligvis med lagen på), kan din sved nemmere trænge ind i madrassen i løbet af natten.

Dette kan både føre til et uhygiejnisk sovemiljø og en forværring af madrassens kvalitet. Ved at benytte en topmadras får du altså et renere sovemiljø, og samtidig kan din primære madras holde længere.

Fordele ved en topmadras på 140×200 af memoryskum

En topmadras af memoryskum har indtil flere fordele. En af de største fordele er, at den aflaster ømme led, fordi den ganske enkelt er god og blød. Hvis du lægger en memoryskum topmadras oven på en relativt fast madras, ofrer du ingen støtte for at opnå denne komfort.

Overvejende ser man, at den primære madras udøver støtte, og at topmadrassen lægges oven på for at højne komforten. Her er en memoryskum topmadras virkelig i sit es, da denne former sig efter din krop i løbet af natten.

Memoryskum bliver nemlig blødere, jo varmere det bliver. Så når din krop varmer memoryskummet op i løbet af natten, former memoryskummet sig rundt om din krop, hvilket er dejligt aflastende for en øm ryg, nakke, lænd eller hofte. En topmadras af memoryskum vil også typisk holde dig varmere end en topmadras af eksempelvis latex, der typisk holder dig køligere om natten. Derfor kan en memoryskum topmadras være ideel til dig, der fryser meget om natten.

Er en memoryskum topmadras 140×200 ikke for dig? Så se her

Hvis du ikke er sikker på, om en topmadras på 140×200 cm i memoryskum er noget for dig, kan du læse mere om vores topmadrasser generelt. Hvis du specifikt leder efter en topmadras på 140×200 cm, kan du også læse mere om disse.

Hvis du i stedet leder efter en større topmadras, kan du også læse mere om topmadrasser på 180×200 cm. Vi har desuden fundet masser af billige topmadrasser, hvis du gerne vil spare lidt penge på din næste topmadras.

Det typiske alternativ til en topmadras af memoryskum er en topmadras af latex. En latex topmadras er typisk en del mere fast og hård i kernen end en memoryskum topmadras. Derfor kan en topmadras af latex give bedre støtte til ryg, nakke, lænd og hofter, end en topmadras af memoryskum typisk kan.

Hvis du ikke føler, at din primære madras giver dig nok støtte, kan en topmadras af memoryskum faktisk gøre hele situationen værre. Her vil det i stedet anbefales, at du anskaffer dig en topmadras af latex.

Forfatter