Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
2 produkter
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Topmadras med memoryskum

Det er altid en god ide at investere i en topmadras, da det vil øge komforten og støtten og dermed sikre dig en bedre nattesøvn. Når du skal vælge en topmadras, så er der rigtig mange at vælge imellem. Dog vil en topmadras med memoryskum være et rigtig godt valg, da en sådan madras kan sikre dig en god søvnoplevelse.

Der er mange fordele ved memoryskum. Dette er ikke ensbetydende med, at der ikke er mange fordele ved latex, for det er der. Der er mange fordele ved begge typer, så det er op til dig selv at vurdere, hvad der passer bedst til dine behov. Memeoryskum har som sagt mange fordele, blandt andet at man ligger rigtig godt og blødt på en madras med memoryskum. Herudover kan madrassen også tilpasse sig efter din kropsvægt samt din kropsvarme. Sidst men ikke mindst så kan en topmadras være med til at forlænge hele sengens levetid, så den er med til at beskytte sengen.

Denne artikel vil i de følgende afsnit tage dig igennem og forklare 4 forskellige topmadrasser med memoryskum, så du kan få en bedre idé om, hvad de indebærer, og hvilke fordele de har.

Pulse by BN

→ Gå til madrassen

freshgelDenne model er 180 cm x 200 cm og har rigtig mange fordele. Målene passer til en dobbeltseng, hvor man helt sikkert kan få glæde af en topmadras med memoryskum. Madrassen her er en af de bedste på markedet, hvorfor du kan være sikker på at få en madras af høj kvalitet.

Nogle madrasser med memoryskum kan have svært ved at regulere varme, men dette gør sig ikke gældende ved denne model. Madrassen har nemlig et Thermogel Cover, og netop dette er med til at sikre dig, at du vil opleve en behagelig temperatur. Herudover er Pulse by BN både allergivenligt og antibakterielt, hvilket er nogle rigtig gode funktioner ved en topmadras.

Diamant

→ Gå til madrassen

3d_memory_foam_topmadras

Denne model har et meget højt komfortniveau, hvilket helt klart er madrassens største fordel. Madrassens kerne består af memoryskum, der er hele 6 centimer tyk. Dette sikrer dig en rigtig god komfort samt støtte, når du ligger i din seng.

Memoryskummet gør endvidere, at madrassen vil udnytte varmen fra din krop helt optimalt. Betrækket på madrassen er udviklet således, at det giver en rigtig god ventilation. Dette er også værd at tage med i sine overvejelser, når du skal investere i en ny topmadras, da det er vigtigt for din søvnoplevelse. Alt i alt er dette en rigtig god topmadras til en rigtig god pris.

3D Memory K40

3d_memory_foam_2Denne model er også en 3D model, hvorfor du kan være sikker på, at kvaliteten er helt i top. Især helt formidabel komfort er kendetegnet for denne model. Memoryskummet i denne model har en højde på hele 7 cm, hvoraf kernen er 4 cm. Madrassen består 100 procent af memoryskum. Dette gør, at madrassen er i stand til at forme sig efter din krop, så du vil opleve optimal støtte og en rigtig god søvnoplevelse.

Ventilationen i denne model er også rigtig god, og gør madrassen i stand til at skabe cirkulation. Dette er en stor fordel, så der ikke kommer fugt i sengen. På denne måde er dette med til at forlænge sengens levetid.

Mayan Pulse Split

→ Gå til madrassen

latex_split_top_1_1_1Den sidste model i denne artikel er Mayan Pulse Split, som også er en model af høj kvalitet. Madrassen passer helt perfekt til en elevationsseng, da dens mål er 180 cm x 200 cm. Det gør den lidt mindre end andre modeller.

Denne model har mange fordele, blandt andet er den meget trykaflastende og komfortabel, hvilket giver en rigtig god støtte til din krop, når du ligger oven på madrassen. Madrassen her bliver produceret i Danmark, hvorfor du kan være sikker på, at den er blevet lavet af kvalitetsmaterialer. Madrassen er i alt 9 cm, hvoraf madrassens kerne er 6 cm.

Topmadrassers mange fordele

Der kan være mange grunde til at investere i en topmadras, men det er især en god idé at gøre, fordi det er med til at øge komforten og dermed give dig en bedre nattesøvn. Du vil komme til at ligge bedre i sengen, og herudover er en topmadras også med til at beskytte og dermed øge din sengs holdbarhed.

En god madras er altså vigtig, hvis du gerne vil have en optimal nattesøvn. Hvis du får en optimal nattesøvn, så kan det være med til at gøre dig mere frisk og veludhvilet hver dag, og du kan dermed yde dit bedste i løbet af dagen, både på jobbet og i din fritid.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.