Topmadras 90×200

Find din favorit topmadras i størrelsen 90×200 cm nedenfor, hvor vi har samlet nogle af de mest populære modeller hos udvalgte, anerkendte forhandlere.

Fjäll

Fjäll er et oplagt bud på din næste topmadras. En topmadras med indbygget komfortzoner, som støtter din krop, når du sover. Komfortzonerne tilpasser sig via bløde bambusfibre din krop.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Snö

Den kommer emd en kølende effekt i betrækket og ventilerende ErgoFlex kerne, som giver dig en god komfort. Den har desuden vaskbart betræk.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Luksus

Norhland Luksus Latex er lavet med et naturligt / organisk betræk vævet af bambus. Madrassen er ventilerende for optimal komfort.

✅ Levering
20-36 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Delux

Med denne topmadras er der blevet kælet lidt ekstra om egenskaberne til din fortjeneste. Den består af formskum, som giver god støtte.

✅ Levering
20-36 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Mayan Pulse

Mayan Pulse er lavet af 100 % naturlatex, og du kan derfor være sikker på et slidstærkt produkt, takket være SonoCore-metoden.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Diamant

Denne topmadras er såkaldt Diamond Degree-behandlet, som giver en hurtigere dyb søvn. Fokus på at forbedre den dybe søvn er yderst vigtigt.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bass

Denne topmadras har en tykkelse på 7 cm. Dette giver gode forudsætninger for en god nattesøvn, kombineret med det elastiske velvet touch foam.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Memory Breeze

Memory Breeze har et kølende Breeze cover, hvor kernen bliver holdt nedkølet hele natten. Også selvom din kropstemperatur skulle stige.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Emma

Emma Madras er en unik topmadras bestående af to lag, som giver din krop god støtte. Derfor yder denne topmadras også rigtig god komfort.

✅ Levering
4-8 dage

✅ Returret
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Få inspiration til din nye topmadras 90×200

Vidste du, at en god topmadras 90×200 kan være med til at fuldende sengen og derfor give den ultimative komfort og støtte, som du har brug for i løbet af natten? Derudover vil en topmadras også være med til at give dig den fasthed eller blødhed, som du finder bedst. Det betyder, at du med en topmadras 90×200 kan være med til at øge sengens komfort, hvorfor du vil kunne opnå en bedre nattesøvn.

Komfort er et nøgleord, når det kommer til topmadrasser og senge, hvorfor langt de fleste også har en topmadras til boxmadrassen, kontinentalsengen etc. Det er svært ikke at lægge en god topmadras over sengen, da en topmadras simpelthen er flødeskummen på toppen af kagen.

Hvad kan en topmadras hjælpe dig med?

Uanset om din seng er af ældre dato, eller du lige har været ude at investere i en ny seng, så vil de fleste lægge en topmadras på toppen. En topmadras 90×200 i høj kvalitet har nemlig mange fordele, og vi har listet nogle af dem her:

  • Mulighed for at justere sengens fasthed
  • Komforten øges
  • Bedre vedligeholdelse af sengen
  • Bedre hygiejne
  • Ekstra støtte.

Vi ser ikke nogen ulemper ved en topmadras, da det vil være et godt supplement til din seng. Den eneste faldgrube kan være, hvis du eksempelvis køber en topmadras 90×200 til en seng, der ikke er samme størrelse – eller hvis du finder en topmadras, der ikke passer til din vægt. I så fald vil topmadrassen nemlig ikke yde den ønskede komfort.

Men hvis du sørger for at vælge en topmadras i den rigtige størrelse samt til din vægt, opnår du en øget komfort og støtte i løbet af natten. Derudover får du også en bedre hygiejne, da du nemt og billigt kan udskifte topmadrassen jævnligt – og i samme omgang øger du derfor også vedligeholdelsen af madrassen nedenunder. Sidst, men ikke mindst, får du også mulighed for at justere fastheden af sengen.

Kan du bedst lide en blød seng, eller er du mere til en fast seng? Dette skal du gøre op med dig selv, så du kan finde den topmadras 90×200, som passer til dine præferencer. En seng uden topmadras vil være hård og ikke give den støtte, som en topmadras vil give.

En topmadras 90×200 til enkeltmandssengen

Der er mange, som bruger en enkeltmandsseng, da mange foretrækker at have sin egen seng. Det er derfor ikke kun børn, der er vokset ud af juniorsengen, som har brug for en topmadras 90×200. Det er også voksne, der sover alene, eller som for eksempel har slået to enkeltmandssenge sammen til en dobbeltseng.

Når man har slået to enkeltmandssenge sammen til en dobbeltseng, har det den fordel, at I vil kunne have to forskellige slags topmadrasser. Der findes nemlig mange typer af topmadrasser, og det kan jo være, at I foretrækker to forskellige, eller I har forskellige behov til, hvad en topmadras skal kunne.

I nedenstående afsnit gennemgår vi kort, hvilke topmadrasser du kan vælge.

En topmadras i memoryskum til enkeltmandssengen

Oplever du, at du er øm, når du vågner, eller har du problemer med ryggen, så vil vi anbefale, at du finder en topmadras i memoryskum. Den har nemlig den fordel, at den vil forme sig efter din krop og dine bevægelser i løbet af natten. Det vil sige, at du får en topmadras, som påvirkes af vægtens fordeling på madrassen.

Når du køber en topmadras 90×200 i memoryskum, er det vigtigt at vælge en topmadras, som passer til din vægt – ellers vil du ikke opleve den fulde komfort. Det vil typisk stå beskrevet på de forskellige madrasser, hvilken vægtklasse de er beregnet til.

Latex topmadras

Oplever du derimod, at du har det varmt om natten, så kan du overveje, om en latex topmadras 90×200 ikke er noget for dig. Grundet dens lag af latex vil den nemlig være åndbar, i og med latex er et naturprodukt. Du vil derfor opleve, at sengen ikke vil føles klam og fugtig, da madrassen også kan være med til at ånde.

Derudover laves mange latex topmadrasser i dag, så de også vil kunne give rygsøjlen en god støtte i løbet af natten, hvorfor memoryskum og latex topmadrasser er meget sammenlignelige.

En billig topmadras med skum

Finder du en billig topmadras 90×200, vil den typisk være lavet af skum, da dette er det billigste materiale. Mange vælger en topmadras af skum, hvilket der ikke er noget i vejen med – men har du problemer med ømhed i kroppen, nattesved eller andet, vil vi anbefale, at du kaster lidt ekstra penge efter topmadrassen.  

Skal du eksempelvis have nogle billige topmadrasser til sommerhuset, vil en topmadras 90×200 i skum dog være ganske fin.

Topmadras 90×200 på tilbud

Der er stor mulighed for at finde både billige og dyrere modeller af topmadrasser på tilbud, da producenterne hele tiden videreudvikler deres produkter, så alle vil kunne opnå en god nattesøvn. Slå derfor til, hvis du ser en topmadras på tilbud, da der typisk er mange penge at spare. Du kan derfor være heldig at finde en latex topmadras eller en topmadras i memoryskum til billige penge trods den høje kvalitet.

Vedligeholdelse af topmadrassen

Selvom topmadrassen er med til at beskytte din seng, så er det også vigtigt, at du passer på din topmadras. En topmadras har også en levetid, som du kan øge ved eksempelvis at rengøre din topmadras for bakterier og døde hudceller jævnligt.

Luft altid godt ud i dit soveværelse. I den forbindelse kan det også være en fordel at vente med at rede sengen, så varmen under dynen kan få lov til at fordufte. Derudover anbefaler vi, at du støvsuger sengen jævnligt, så døde hudceller bliver fjernet.

Levetiden er cirka mellem 3-7 år for en topmadras, hvorfor det kan betale sig at bruge lidt tid på rengøringen, så den kan holde alle år. Levetiden er selvfølgelig også meget afhængig af kvaliteten.

Sov-bedre.dk giver dig et overblik over, hvilken topmadras du skal vælge

Som du kan se, så er der mange modeller og typer inden for topmadrasser, hvilket skyldes, at alle ikke har samme behov. Vi har derfor samlet nogle af de bedste topmadrasser 90×200 ud fra brugerbedømmelser, eksperttests mv. her på siden, så du nemt og overskueligt kan læse om de forskellige produkter.

Vi sender dig videre til forhandlere, der udøver stor professionalisme inden for salg af topmadrasser.