Topmadras 180×200

Find din favorit topmadras blandt nogle af de mest populære topmadrasser i størrelsen 180×200 cm hos forhandlerne

Prestige

Prestige er en af de absolutte favoritter blandt brugerne, hvor den får mellem 4 og 5 stjerner i anmeldelserne. Her roses den får komforten. Med dene topmadras kan du lægge dig til rette, og nyde din nattesøvn.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Mayan

Med Mayan får du en god balance mellem blødhed og fasthed. Således vil du ikke ligge for blødt, men derimod i en optimal sovestilling. 100 % naturlatex.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norland Luksus

Her får du en lækker topmadras med et naturligt bambus betræk. Madrassen er antibakteriel, hvilket mindsker mængden af bakterier.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Pulse by BN

Pulse er et oplagt valg, til dig der gerne vil have en solid topmadras til en god pris. Her får du det mest nødvendige til en god nattesøvn.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Deluxe - Latex

5-stjernet latex topmadras, som får gode brugeranmeldelser. Det er eb yderst komfortabel, støttende, åndbar og allergivenlig topmadras.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Memory Foam Topmadras

En lækker topmadras med memory foam kerne. Det betyder at madrassen former sig efter din krop, og giver derfor rigtig god komfort.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nexus Cool

Topmadras med latexkerne og CoolPlus-betræk. Dette bevirker at madrassen giver en dejlig kølende fornemmelse, og dermed bedre nattesøvn.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Talalay Supreme

Talalay Supreme er en eksklusiv topmadras med naturlig talalay latex. Den er desuden betrukket med et cover som både har en sommer- og vinterside.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Cloud

En yderst luksuriøs topmadras med en memory foam kerne. Her får du altså en rigtig god støtte til din krop, med denne trykaflastende topmadras.

✅ Levering
10-14 dage

✅ Returret
90 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Topmadrasser i 180×200 cm

Leder du efter en topmadras til din dobbeltseng? Så vil en topmadras i størrelsen 180×200 cm være det perfekte valg, hvis din dobbeltseng også har disse mål vel at mærke. Det er altid en god idé at få en topmadras til din seng. Det er det af flere forskellige grunde, men primært fordi det er med til at sikre dig ekstra god komfort og en behagelig søvnoplevelse samtidig med, at en topmadras er med til at beskytte resten af sengen og øge holdbarheden.

Fordelene ved en topmadras i størrelsen 180×200 cm

En topmadras i denne størrelser passer som før nævnt rigtig godt til en dobbeltseng. En dobbeltseng er det oplagte valg for parret, der har plads til en stor seng i soveværelset.

Det er naturligvis også et godt valg for dig, der bare godt kan lide at have en masse plads at sprede sig på, når du sover. Når du køber en topmadras i størrelsen 180×200 cm, får du den fordel, at du slipper for den der irriterende revne, som man normalt vil opleve er i midten.

Hos nogle forhandlere kan man også en topmadras i denne størrelse med et H-split, hvor der er en mindre revne ved hovedenden og fodenden, men ikke i midten. Denne type topmadras passer til en elevationsseng, og det er et oplagt valg hertil, da du stadig har mulighed for at justere din egen side individuelt og samtidig undgå den irriterende revne i midten. Der er flere af vores forhandlere, der tilbyder en topmadras i denne størrelse, og disse inkluderer:

Få forskellige typer af topmadrasser

Du kan få en topmadras med latex kerne, og denne type topmadras er med til at sikre dig en god, åndbar og ventilerende topmadras. Denne type vil være et rigtig godt valg til dig, der har en tendens til at få det varmt om natten.

Det vil alt i alt være med til at forbedre søvnklimaet i dit soveværelse, og dette kan være med til at forbedre din nattesøvn. En anden type topmadras er en med memory foam, som også bliver kaldt en celcius topmadras. Denne type topmadras yder også rigtig god støtte, men en memory foam topmadras er mere blød i det, og en sådan madras reagerer meget på din kropsvarme og på tryk.

Det betyder, at det kan føles som om, at madrassen omslutter sig din krop. Det er netop dette, der gør, at nogle får det varmt og hellere vil have en latex topmadras.

Dog er det langt fra alle, der har det sådan, og rigtig mange kan også godt lide en topmadras med memory skum, der former sig efter deres krop. Flere af vores forhandlere tilbyder forskellige typer af topmadrasser, som du kan få i størrelsen 180×200 cm. Hvis du ønsker at læse mere om forskellige topmadrasser, kan du læse vores topmadrastest her.

Hvis du føler, at din seng er ved at være slidt, skal du måske vente med at købe en helt ny seng og overveje, om det ikke bare er din nuværende topmadras, der er ved at være slidt. Ved at købe en ny topmadras kan du justere hårdheden af din seng ved enten at anskaffe dig en blødere eller hårdere topmadras. Du kan selvfølgelig også købe en af samme type, som du allerede har. Dette valg er helt op til dig selv.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk