Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
14 produkter
NordicDream logo
Älv 180×200

180x200 cm.

Topmadras

0.0
(0)
Sort
Original price was: 7.495 kr..Current price is: 3.995 kr..
-47%
Indlæser flere produkter

Indholdsfortegnelse

Topmadras 180×200 cm

Leder du efter en topmadras til din dobbeltseng? Så vil en topmadras i størrelsen 180×200 cm være det perfekte valg, hvis din dobbeltseng også har disse mål vel at mærke. Det er altid en god idé at få en topmadras til din seng. Det er det af flere forskellige grunde, men primært fordi det er med til at sikre dig ekstra god komfort og en behagelig søvnoplevelse samtidig med, at en topmadras er med til at beskytte resten af sengen og øge holdbarheden.

Fordelene ved en topmadras i størrelsen 180×200 cm

En topmadras i denne størrelser passer som før nævnt rigtig godt til en dobbeltseng. En dobbeltseng er det oplagte valg for parret, der har plads til en stor seng i soveværelset.

Det er naturligvis også et godt valg for dig, der bare godt kan lide at have en masse plads at sprede sig på, når du sover. Når du køber en topmadras i størrelsen 180×200 cm, får du den fordel, at du slipper for den der irriterende revne, som man normalt vil opleve er i midten.

Hos nogle forhandlere kan man også en topmadras i denne størrelse med et H-split, hvor der er en mindre revne ved hovedenden og fodenden, men ikke i midten. Denne type topmadras passer til en elevationsseng, og det er et oplagt valg hertil, da du stadig har mulighed for at justere din egen side individuelt og samtidig undgå den irriterende revne i midten. Der er flere af vores forhandlere, der tilbyder en topmadras i denne størrelse, og disse inkluderer:

Få forskellige typer af topmadrasser

Du kan få en topmadras med latex kerne, og denne type topmadras er med til at sikre dig en god, åndbar og ventilerende topmadras. Denne type vil være et rigtig godt valg til dig, der har en tendens til at få det varmt om natten.

Det vil alt i alt være med til at forbedre søvnklimaet i dit soveværelse, og dette kan være med til at forbedre din nattesøvn. En anden type topmadras er en med memory foam, som også bliver kaldt en celcius topmadras. Denne type topmadras yder også rigtig god støtte, men en memory foam topmadras er mere blød i det, og en sådan madras reagerer meget på din kropsvarme og på tryk.

Det betyder, at det kan føles som om, at madrassen omslutter sig din krop. Det er netop dette, der gør, at nogle får det varmt og hellere vil have en latex topmadras.

Dog er det langt fra alle, der har det sådan, og rigtig mange kan også godt lide en topmadras med memory skum, der former sig efter deres krop. Flere af vores forhandlere tilbyder forskellige typer af topmadrasser, som du kan få i størrelsen 180×200 cm. Hvis du ønsker at læse mere om forskellige topmadrasser, kan du læse vores topmadrastest her.

Hvis du føler, at din seng er ved at være slidt, skal du måske vente med at købe en helt ny seng og overveje, om det ikke bare er din nuværende topmadras, der er ved at være slidt. Ved at købe en ny topmadras kan du justere hårdheden af din seng ved enten at anskaffe dig en blødere eller hårdere topmadras. Du kan selvfølgelig også købe en af samme type, som du allerede har. Dette valg er helt op til dig selv.

Topmadrasser i størrelsen 180×200 cm

Ved at benytte en topmadras til din primære madras kan du typisk opnå et bedre sovemiljø. Som du sover i din seng, vil der nemlig falde hudceller og løbe sved af din krop. Dette trænger ind i madrassen, som så gør sovemiljøet og -klimaet værre. En topmadras kan altså på denne måde virke, ligesom en bordskåner gør for et bord; den skåner din primære madras fra almindeligt slid.

En topmadras på 180×200 cm er selvfølgelig den ideelle størrelse til en primær madras på 180×200 cm. 180×200 cm er den mest normale størrelse for dobbeltsenge, selvom 140×200 topmadrasser også kan være meget populære, da der lige præcis kan være to mennesker på sådan en størrelse. Til din madras på 180×200 cm er det selvfølgelig også altid en god idé at anskaffe sig en sengeramme på 180×200 cm, som du kan læse mere om ved at klikke på linket.

Når det kommer til valg af jeres nye topmadras på 180×200 cm, så er det også vigtigt, at I ser på, hvilken type primær madras I har at skulle lægge topmadrassen oven på. I kan eksempelvis have en boxmadras, en kontinentalseng eller en skummadras. Alt efter fastheden og naturen af jeres primære madras kan forskellige topmadrasser hjælpe til at give bedre støtte og liggekomfort.

I skal selvfølgelig også tage hensyn til jeres egne, individuelle behov, når I vælger topmadras til jeres 180×200 cm madras. Liggekomfort kan variere meget fra individ til individ, og nogle faktorer, der kan have indflydelse, er eksempelvist kropsvægt, højde og arbejde.

Hvis man har et fysisk krævende arbejde, vil man typisk nyde godt af en blød topmadras, der kan afhjælpe ømme muskler. Har man derimod et mere stillesiddende arbejde, kan en fastere topmadras gøre underværker. Det hele afhænger altså af, hvad man selv mener, at man har brug for.

Topmadras 180×200 tilbud

Blandt de forhandlere, som vi anbefaler, vil du typisk være heldig at finde en topmadras på 180×200 cm på tilbud. Topmadrasser kommer, ligesom madrasser, hovedpuderdyner og så videre, jævnligt på tilbud. Det kan derfor altid betale sig at holde godt øje med både online og fysiske forhandlere, så du kan sikre dig, at du får det rigtige produkt med hjem.

Ved at nyde godt af tilbud på en topmadras på 180×200 kan du få bedre kvalitet med hjem for mindre penge. Dog gælder det stadig om at købe den rigtige topmadras til dine behov. Hvis du mangler bedre ventilation, når du sover, skal du ikke købe en memoryskum topmadras, blot fordi den er på tilbud.

Du bør hellere kigge efter en god latex topmadras på tilbud, da denne bedre kan dække dine behov. Ønsker du derimod bedre komfort og aflastning til en øm krop, er et godt tilbud på en topmadras på 180×200 cm i memoryskum altid pengene værd.

Vi anbefaler altid, at du først og fremmest får afklaret, hvilken type topmadras du behøver, inden du går på tilbudsjagt. På denne måde kan du også finde ud af, hvad der egentlig er på markedet. Selvom det selvfølgelig er tillokkende at købe den dyreste model, nu hvor den er på tilbud, betyder det ikke, at den dyreste er den bedste til netop dine behov.

Billig topmadras 180×200

Kan det betale sig at spare på en topmadras? Dette spørgsmål er desværre ikke så let at svare på. Nogle vil behøve meget lidt fra deres topmadras. Måske har de problemer med at varme for meget op i løbet af natten, og så kan en billig latex topmadras hurtigt hjælpe med at aflede varmen. Andre behøver både en rimelig dyr primær madras og topmadras for at opnå en komfortabel nats søvn.

Inden I blot køber det første og det billigste, I kan finde, kan det derfor godt svare sig lige at stoppe op og sætte nogle spørgsmålstegn. I bør først og fremmest finde ud af, hvilken type topmadras I gerne vil have.

Nogle ender med blot at købe en rullemadras, fordi disse typisk er billigere end en egentlig topmadras. Dette er der selvfølgelig ikke noget galt i, medmindre man behøver ekstra støtte eller komfort fra sin topmadras, som en rullemadras ganske sjældent kan tilbyde.

Hvis I tilsammen har en primær madras på 180×200 cm, men I har hver jeres topmadras, så kan I også behøve at skifte jeres individuelle topmadrasser ud lidt skævt af hinanden. Her kan I finde gode topmadrasser, der er 90×200 cm, hvor I hver især kan vælge den mest komfortable og støttende topmadras til netop jeres behov. Vi kan selvfølgelig også tilbyde rigeligt med information og anbefalinger af topmadras på 90×200 cm.

Tyk topmadras på 180×200

Mange anser tykkelsen af topmadrassen for at være en indikator for kvaliteten af topmadras, og det er sådan set ikke helt ved siden af. En tykkere topmadras giver også fornemmelsen af, at denne topmadras vil være blødere at ligge på, hvilket selvfølgelig også er meget logisk. Dog er tykkere topmadrasser som oftest kun bløde, hvis de er memoryskum topmadrasser. Du kan læse mere om vores topmadrasser af memoryskum ved at klikke på linket.

En tyk topmadras på 180×200 cm kan være en rigtig god investering, da tykkelsen som oftest betyder, at både pris og kvalitet skyder i vejret. Dog er en dyr, tyk topmadras på 180×200 cm selvfølgelig kun en god investering, hvis du rent faktisk får købt den rigtige slags til dine behov.

Der kan også nu og da være forvirring om, hvorvidt der er tale om en rullemadras eller en topmadras, især når det kommer til tykkelsen på madrassen. Som hovedregel er de tykkere madrasser topmadrasser, hvor de tyndere, som nemmere kan rulles sammen, selvfølgelig er rullemadrasser.

Generelt giver rullemadrasser hverken meget støtte eller komfort i forhold til topmadrasser, så det kan derfor typisk bedre betale sig at købe en ordentlig, tyk topmadras, især hvis man behøver den til en madras på 180×200 cm.

En rullemadras kan genkendes på, at den mere eller mindre ligner et stort tæppe. Den er typisk quiltet i terner, og den kan koste meget lidt i forhold til en topmadras. Rullemadrassens første og største opgave er at gøre søvnen mere hygiejnisk, da den fungerer som et lag mellem dig og din primære madras. Man kan altså godt købe en rullemadras, som kan komme oven på ens topmadras for eksempel. En topmadras, derimod, er noget tykkere. Nogle topmadrasser kan stadig godt rulles sammen, men de vil stadig af natur ligne en madras, blot lidt tyndere.

Forfatter

Picture of Troels Kammer
Troels Kammer
Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du søger hjælp eller vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på: info@sov-bedre.dk – Vi står altid klar til at assistere dig.