Topmadras 180x200

3D Memory K60 topmadras 180x200

Denne flotte topmadras har en 6 centimeter Memory Foam Kerne, som giver en dyb komfort. Udstyret med et 3D betræk, der sikrer bedre åndbarhed og ventilation. Desuden har denne topmadras den egenskab at den bruger din kropsvarme til at forme sig efter din krop. Super kvalitet med aftageligt og vaskbart betræk.

Levering:
1-2 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Freshgel Visco topmadras

Her får man en flot og trykaflastende Visco topmadras med kølende gel. Udstyret med Thermogel cover, der giver en kølig overfalde.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Basic topmadras 180x200

Komfortabel og billig topmadras med 25 mm polyetherskum. Er desuden udstyret med et aftageligt og vaskbart betræk i polyester og bomuld.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Memory Dreams (7 cm) topmadras

Flot og super komfortabel topmadras, der er designet og udviklet i Danmark. 4 cm. trykaflastende kerne bestående af 100 % memory skum.

Levering: 2-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sleepzone topmadras celsius

Denne topmadras er i særdeles god kvalitet og kan anskaffes til en fornuftig pris. 60 mm tyk med en kerne af 40 mm memory varmefølsomt skum.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Topmadrasser i 180x200 cm

Leder du efter en topmadras til din dobbeltseng? Så vil en topmadras i størrelsen 180×200 cm være det perfekte valg, hvis din dobbeltseng også har disse mål vel at mærke. Det er altid en god idé at få en topmadras til din seng. Det er det af flere forskellige grunde, men primært fordi det er med til at sikre dig ekstra god komfort og en behagelig søvnoplevelse samtidig med, at en topmadras er med til at beskytte resten af sengen og øge holdbarheden.

Fordelene ved en topmadras i størrelsen 180×200 cm

En topmadras i denne størrelser passer som før nævnt rigtig godt til en dobbeltseng. En dobbeltseng er det oplagte valg for parret, der har plads til en stor seng i soveværelset. Det er naturligvis også et godt valg for dig, der bare godt kan lide at have en masse plads at sprede sig på, når du sover. Når du køber en topmadras i størrelsen 180×200 cm, får du den fordel, at du slipper for den der irriterende revne, som man normalt vil opleve er i midten.

Hos nogle forhandlere kan man også en topmadras i denne størrelse med et H-split, hvor der er en mindre revne ved hovedenden og fodenden, men ikke i midten. Denne type topmadras passer til en elevationsseng, og det er et oplagt valg hertil, da du stadig har mulighed for at justere din egen side individuelt og samtidig undgå den irriterende revne i midten. Der er flere af vores forhandlere, der tilbyder en topmadras i denne størrelse, og disse inkluderer:

Få forskellige typer af topmadrasser

Du kan få en topmadras med latex kerne, og denne type topmadras er med til at sikre dig en god, åndbar og ventilerende topmadras. Denne type vil være et rigtig godt valg til dig, der har en tendens til at få det varmt om natten. Det vil alt i alt være med til at forbedre søvnklimaet i dit soveværelse, og dette kan være med til at forbedre din nattesøvn. En anden type topmadras er en med memory foam, som også bliver kaldt en celcius topmadras. Denne type topmadras yder også rigtig god støtte, men en memory foam topmadras er mere blød i det, og en sådan madras reagerer meget på din kropsvarme og på tryk.

Det betyder, at det kan føles som om, at madrassen omslutter sig din krop. Det er netop dette, der gør, at nogle får det varmt og hellere vil have en latex topmadras. Dog er det langt fra alle, der har det sådan, og rigtig mange kan også godt lide en topmadras med memory skum, der former sig efter deres krop. Flere af vores forhandlere tilbyder forskellige typer af topmadrasser, som du kan få i størrelsen 180×200 cm. Hvis du ønsker at læse mere om forskellige topmadrasser, kan du læse vores topmadrastest her.

Hvis du føler, at din seng er ved at være slidt, skal du måske vente med at købe en helt ny seng og overveje, om det ikke bare er din nuværende topmadras, der er ved at være slidt. Ved at købe en ny topmadras kan du justere hårdheden af din seng ved enten at anskaffe dig en blødere eller hårdere topmadras. Du kan selvfølgelig også købe en af samme type, som du allerede har. Dette valg er helt op til dig selv.

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk