Topmadras 160×200

Vi har samlet nogle af de bedste topmadrasser i størrelsen 160×200 cm ud fra brugerbedømmelser hos udvalgte, anerkendte forhandlere. Find din favorit, som passer til dit behov og prisleje.

Fjäll

Fjäll er et oplagt bud på din næste topmadras. En topmadras med indbygget komfortzoner, som støtter din krop, når du sover. Komfortzonerne tilpasser sig via bløde bambusfibre din krop.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Snö

Den kommer emd en kølende effekt i betrækket og ventilerende ErgoFlex kerne, som giver dig en god komfort. Den har desuden vaskbart betræk.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Luksus

Norhland Luksus Latex er lavet med et naturligt / organisk betræk vævet af bambus. Madrassen er ventilerende for optimal komfort.

✅ Levering
20-36 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Delux - Split

Med denne topmadras er der blevet kælet lidt ekstra om egenskaberne til din fortjeneste. Den består af formskum, som giver god støtte.

✅ Levering
20-36 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Mayan Pulse

Mayan Pulse er lavet af 100 % naturlatex, og du kan derfor være sikker på et slidstærkt produkt, takket være SonoCore-metoden.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Diamant

Denne topmadras er såkaldt Diamond Degree-behandlet, som giver en hurtigere dyb søvn. Fokus på at forbedre den dybe søvn er yderst vigtigt.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bass

Denne topmadras har en tykkelse på 7 cm. Dette giver gode forudsætninger for en god nattesøvn, kombineret med det elastiske velvet touch foam.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Memory Breeze

Memory Breeze har et kølende Breeze cover, hvor kernen bliver holdt nedkølet hele natten. Også selvom din kropstemperatur skulle stige.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Emma

Emma Madras er en unik topmadras bestående af to lag, som giver din krop god støtte. Derfor yder denne topmadras også rigtig god komfort.

✅ Levering
4-8 dage

✅ Returret
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Topmadras 160×200

Topmadrassen kan gøre en verden til forskel for din liggekomfort, når du skal sove. Faktisk anbefaler mange eksperter, at man anskaffer sig en solid topmadras ligegyldigt hvad. En topmadras kan nemlig både hjælpe din komfort, madrassens støtte og derudover hele sengens levetid.

En madras vil selvfølgelig blive slidt, når den bliver benyttet hver nat, men med en topmadras ovenpå, kan dette slid mindskes en del. En topmadras er altså ikke blot en fornuftig investering i din nattesøvn og komfort, men også i din seng.

En topmadras på 160×200 cm vil selvfølgelig passe til en madras på 160×200 cm. En madras på 160×200 cm anses for en dobbeltseng, men det er selvfølgelig også muligt at sove alene i denne størrelse seng. Topmadrasser er typisk meget tyndere end en almindelig madras, hvilket også gør den en del mere smidig. Derfor kan en topmadras lægges oven på stort set enhver type madras, ligegyldigt om det er en boxmadras, springmadras, kontinentalseng, elevationsseng eller endda en sovesofa.

Den almindelige madras kan selvfølgelig ikke udskiftes med en topmadras alene, da der i den almindelige madras findes de nødvendige fjedre og elementer, der giver støtte til kroppen. I stedet bør man benytte en topmadras til ganske enkelt at hjælpe den primære madras til at støtte kroppen. Topmadrasser kan også opbevares specifikt til gæster, hvis man ofte har folk, der overnatter. Her kan en blød topmadras gøre underværker på en udslået sovesofa, da sovesofaer kan være rimelig faste at ligge på.

Topmadrassen kan også købes i en størrelse af 160×200 til at lægge oven på to primære madrasser, der begge er 80×200 cm. Der købes typisk to forskellige madrasser, hvis et par har vidt forskellige behov for støtte og komfort fra deres primære madras. Den enkelte topmadras lægges altså blot ovenpå.

Således kan man komme af med den ubehagelige kløft mellem de to madrasser. Den anden vej rundt kan man selvfølgelig også anskaffe sig to topmadrasser á 80×200 cm til en enkelt, primær madras på 160×200, men det gøres typisk den anden vej rundt.

Hvilken type topmadras skal jeg vælge?

Dit valg af topmadras afhænger selvfølgelig af et par faktorer. Vigtigst af alt er, hvad du selv synes, du mangler fra din nuværende madras. Hvis du synes, at din madras generelt er for hård eller fast til at være komfortabel, vil en memoryskum (også kaldet memory foam) topmadras gøre underværker. Memoryskum bliver blødere, når det varmes op, hvilket vil sige, at din krop langsomt vil synke ned i din memoryskum topmadras, når du er ved at falde i søvn.

En anden populær type topmadras er latex topmadrassen. En topmadras af latex er noget hårdere end en topmadras af memoryskum. Latex giver din topmadras en mere fast og jævn overflade, som ikke lige så nemt trykkes sammen. Derfor vil den give lidt bedre støtte end en topmadras af memoryskum, men til gengæld er den ikke lige så blød.

Hvis du har en madras, som er lidt for hård til din smag, kan du med fordel vælge en memoryskum topmadras på 160×200 cm. Så kan du opnå den ønskede liggekomfort, som nok skal give dig en god nats søvn – hver nat. En hård madras fører ofte til lettere søvn og besvær med at falde i (og forblive i) dyb søvn, hvilket er et nødvendigt stadie for virkelig at hvile hjernen. Derfor er det vigtigt, at du anskaffer dig en god, blød topmadras, hvis du døjer med søvnbesvær som følge af en madras, der er for hård.

Er din madras derimod lidt for blød, kan en latex topmadras typisk hjælpe en del. En madras vil typisk bløde lidt op efter noget brug, hvilket kan føre til, at man synker mere ned i sin madras nogle måneder efter, at man har fået den, end man gjorde, lige da man købte den. En latex topmadras vil genoprette den nødvendige støtte, som gør det muligt for dine led og muskler at slappe helt af i løbet af natten. En madras, der er for blød, kan føre til øm ryg og nakke samt ømme hofteled, da kroppen ikke kan strække ordentligt ud på en madras, hvor den synker i på sine tungeste steder.

Hvis du nu er klar på at finde din næste topmadras, har vi heldigvis nogle produkter, som vi gerne vil anbefale. Du kan se en masse forskellige topmadrasser blandt vores udvalgte forhandlere. De forhandlere, som vi henviser til, sælger kvalitet til fornuftige priser.

Topmadras 160×200 tilbud

Ligegyldig hvor god prisen på en given topmadras er, kan den jo altid blive bedre. Derfor er der ingen skam i at lede efter en topmadras på 160×200 cm på tilbud. Et godt tilbud på en topmadras kan betyde mange penge sparet, uden at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten. En topmadras på 160×200 cm vil typisk koste mindre end en primær madras i samme størrelse, men topmadrasser af ekstra høj kvalitet kan stadig godt blive relativt dyre.

For nogle er dette ganske enkelt ikke en pris, som de er villige til at betale, da en topmadras også typisk kan skiftes ud oftere end en primær madras. Topmadrassen anskaffes nemlig typisk efter, at man allerede har investeret en del penge i sin primære madras, så det kan virke som en ubehagelig efterudgift for nogle. Mange holder også af at have ekstra topmadrasser liggende med forskellige kerner, så de har til eksempelvis overnattende gæster på sovesofaer, eller til hvis deres egne behov skulle ændre sig.

En topmadras på 160×200 cm kan desuden være svær at finde i første omgang, da madrasser generelt kan være svære at finde i denne størrelse. Den mere normale størrelse er en topmadras på 140×200 cm eller en topmadras på 180×200 cm. Det kan selvfølgelig altid betale sig bedst, hvis man er villig til at holde øje med forskellige forhandlere og udbydere af topmadrasser, så man kan få en fornemmelse for, hvad der er at vælge imellem derude, men også så man kan sammenligne priser og udvalg.

Det gør ligeledes heller ikke noget, hvis man gerne vil lede efter en billig topmadras på 160×200 cm. Det anbefales dog, at man sikrer sig, at den givne topmadras er af ordentlig kvalitet, så den ikke ender med at måtte skiftes ud hurtigere end ønsket og håbet. Derfor er det altid en god idé, hvis man først læser lidt op på topmadrasser, så man kan finde ud af, hvilken støtte og komfort man er ude efter, samt hvor den gennemsnitlige pris ligger.