Topmadras 140×200

Find den topmadrs i størrelsen 140×200 cm, blandt nogle af de bedste til prisen.

Prestige

Med Prestige kan du se frem til at lægge dig i en seng, som giver dig et kærligt puf mod drømmeland. Når du vågner, vil du højest sandsynligt frisk og veludhvilet, for denne topmadras kommer til at spille en vigtig rolle for den gode søvnoplevelse.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Mayan

Mayan er lavet af naturmaterialer, hvor latexen er udvundet 100 % naturligt. Her får du en enestående topmadras, der både er sund og allergivenlig.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norland Eksklusiv

En lækker og blød topmadras med en totalhøjde på 8 cm. Den har både en sommer- og vinterside, således at den kan tilpasses årstiden.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prima

Dette er en eksklusiv latex topmadras produceret af én af Europas førende indenfor produktion og behandling af latex. Et godt valg til prisen.

✅ Levering
1-2 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Pulse by BN

En unik topmadras, som er produceret vha. SonoCore. På den måde sikres det mindste energiaftryk i produktion, samt en unik komfort.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norland Luksus

Denen topmadras kommer i et naturligt / organisk betræk vævet af bambus. Den er antibakteriel og ventilerende for optimal komfort

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Talalay Supreme

Talalay er opbygget af 100 % naturlig talalay latex. Derudover er den betrukket med et luksuriøst cover med både sommer- og vinterside.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Topmadras 140×200

En topmadras er en meget vigtig del af en seng, og det gælder, uanset om du har en boxmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng. En topmadras sikrer nemlig, at du får en ekstra god komfort, og den er samtidig med til at beskytte resten af sengen.

Det betyder, at du med en topmadras både får ekstra komfort samt kan forlænge din sengs levetid. Som udgangspunkt er det i den primære madras, man vælger mellem forskellige fjedre og hårdheder, men med topmadrassen kan du selv være med til at præge sengens hårdhed eller blødhed yderligere. En topmadras er med til at fuldende din seng, og vi kan rent faktisk kun se fordele ved topmadrasser.

Få en god størrelse til din trekvartseng

Topmadrasser i størrelsen 140×200 cm passer perfekt til en trekvartseng i samme størrelse. En trekvartseng er en rigtig god størrelse seng, da den både passer til dig, der sover alene, men den passer altså også til parret, som ikke har så meget plads til rådighed i soveværelset og ikke har noget imod at sove tæt og på samme madras. Det er også en rigtig god størrelse til børne- og teenageværelset, hvilket igen er med til at understrege, at det er en meget alsidig størrelse. Hvis du ønsker at læse mere om forskellige topmadrasmodeller, kan du læse vores topmadrastest her.

Du kan få flere forskellige typer af topmadrasser, og dette valg afhænger meget af, hvilke behov og præferencer du personligt har. Derfor er det svært at anbefale én type topmadras frem for andre, da dette valg er meget individuelt og vil variere fra person til person.

Hvilken type topmadras skal jeg vælge?

Nogle af de mest almindelige typer af topmadrasser er topmadrasser med en kerne af latex, memoryfoam eller komfortskum. Ved flere af vores forhandlere kan du få en topmadras i størrelsen 140×200 cm med disse forskellige typer af indhold.

Latex og memory foam kan godt minde meget om hinanden i forhold til støtte og komfort, men de adskiller sig dog alligevel fra hinanden på flere punkter. Memory foam er et mere blødt materiale, der tilpasser sig efter varme og tryk, og herved vil madrassen omslutte sig din krop og dermed forme sig efter din kropsform. Dette er nogle helt vilde med, mens andre synes, at det kan blive for varmt. Denne varme oplevelse vil du ikke få med latex, som skaber en mere jævn overflade og er dermed mere fast i det.

Memory foam er også kendt som viscoelastisk skum, memory skum og celciusskum. Nogle mener, at celcius er det korrekte navne, men det er altid godt at vide, at denne type madras altså kan have flere forskellige navne. Komfortskum et højelastik materiale, der er med til at give en mere hård og fast støtte end madrasser med memory foam.

Samtidig med dette optager komfortskum ikke kropsvarme i lige så høj grad, og omslutter sig ikke lige så meget omkring dig. Det skaber en mere jævn og fast overflade, når du ligger på madrassen. Vi har flere forskellige forhandlere, der har en topmadras i størrelsen 140×200 cm, og disse inkluderer:

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk