Topmadras 140×200

Find en topmadras i størrelsen 140×200 cm, som er blandt nogle af de bedste til prisen, og mest populære hos anerkendte online forhandlere.

Fjäll

Fjäll er et oplagt bud på din næste topmadras. En topmadras med indbygget komfortzoner, som støtter din krop, når du sover. Komfortzonerne tilpasser sig via bløde bambusfibre din krop.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Snö

Den kommer emd en kølende effekt i betrækket og ventilerende ErgoFlex kerne, som giver dig en god komfort. Den har desuden vaskbart betræk.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Luksus

Norhland Luksus Latex er lavet med et naturligt / organisk betræk vævet af bambus. Madrassen er ventilerende for optimal komfort.

✅ Levering
20-36 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norhland Delux - Split

Med denne topmadras er der blevet kælet lidt ekstra om egenskaberne til din fortjeneste. Den består af formskum, som giver god støtte.

✅ Levering
20-36 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Mayan Pulse

Mayan Pulse er lavet af 100 % naturlatex, og du kan derfor være sikker på et slidstærkt produkt, takket være SonoCore-metoden.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Diamant

Denne topmadras er såkaldt Diamond Degree-behandlet, som giver en hurtigere dyb søvn. Fokus på at forbedre den dybe søvn er yderst vigtigt.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Bass

Denne topmadras har en tykkelse på 7 cm. Dette giver gode forudsætninger for en god nattesøvn, kombineret med det elastiske velvet touch foam.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Memory Breeze

Memory Breeze har et kølende Breeze cover, hvor kernen bliver holdt nedkølet hele natten. Også selvom din kropstemperatur skulle stige.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Emma

Emma Madras er en unik topmadras bestående af to lag, som giver din krop god støtte. Derfor yder denne topmadras også rigtig god komfort.

✅ Levering
4-8 dage

✅ Returret
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Topmadras 140×200

En topmadras er en meget vigtig del af en seng, og det gælder, uanset om du har en boxmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng. En topmadras sikrer nemlig, at du får en ekstra god komfort, og den er samtidig med til at beskytte resten af sengen.

Det betyder, at du med en topmadras både får ekstra komfort samt kan forlænge din sengs levetid. Som udgangspunkt er det i den primære madras, man vælger mellem forskellige fjedre og hårdheder, men med topmadrassen kan du selv være med til at præge sengens hårdhed eller blødhed yderligere. En topmadras er med til at fuldende din seng, og vi kan rent faktisk kun se fordele ved topmadrasser.

Få en god størrelse til din trekvartseng

Topmadrasser i størrelsen 140×200 cm passer perfekt til en trekvartseng i samme størrelse. En trekvartseng er en rigtig god størrelse seng, da den både passer til dig, der sover alene, men den passer altså også til parret, som ikke har så meget plads til rådighed i soveværelset og ikke har noget imod at sove tæt og på samme madras. Det er også en rigtig god størrelse til børne- og teenageværelset, hvilket igen er med til at understrege, at det er en meget alsidig størrelse. Hvis du ønsker at læse mere om forskellige topmadrasmodeller, kan du læse vores topmadrastest her.

Du kan få flere forskellige typer af topmadrasser, og dette valg afhænger meget af, hvilke behov og præferencer du personligt har. Derfor er det svært at anbefale én type topmadras frem for andre, da dette valg er meget individuelt og vil variere fra person til person.

Hvilken type topmadras skal jeg vælge?

Nogle af de mest almindelige typer af topmadrasser er topmadrasser med en kerne af latex, memoryfoam eller komfortskum. Ved flere af vores forhandlere kan du få en topmadras i størrelsen 140×200 cm med disse forskellige typer af indhold.

Latex og memory foam kan godt minde meget om hinanden i forhold til støtte og komfort, men de adskiller sig dog alligevel fra hinanden på flere punkter. Memory foam er et mere blødt materiale, der tilpasser sig efter varme og tryk, og herved vil madrassen omslutte sig din krop og dermed forme sig efter din kropsform. Dette er nogle helt vilde med, mens andre synes, at det kan blive for varmt. Denne varme oplevelse vil du ikke få med latex, som skaber en mere jævn overflade og er dermed mere fast i det.

Memory foam er også kendt som viscoelastisk skum, memory skum og celciusskum. Nogle mener, at celcius er det korrekte navne, men det er altid godt at vide, at denne type madras altså kan have flere forskellige navne. Komfortskum et højelastik materiale, der er med til at give en mere hård og fast støtte end madrasser med memory foam.

Samtidig med dette optager komfortskum ikke kropsvarme i lige så høj grad, og omslutter sig ikke lige så meget omkring dig. Det skaber en mere jævn og fast overflade, når du ligger på madrassen.

Fuldend sengens liggekomfort med en topmadras

Mange eksperter på området vil anbefale dig, at du investerer i en god topmadras, da man som oftest ikke opnår en fuldendt liggekomfort alene med en boxmadras, springmadras eller lignende. Topmadrassen arbejder nemlig sammen med selve madrassen for at give både støtte og komfort.

Som oftest fungerer det således, at selve madrassen giver den primære støtte, da der her er plads til ordentlig fjedring. Den almindelige madras kan derfor ikke udskiftes af en topmadras alene. Oven på den almindelige madras skal topmadrassen i stedet lægges, og topmadrassens primære arbejde er så at yde komfort og hjælpe madrassen med at støtte kroppen.  

Der er indtil flere grunde til at anskaffe sig en topmadras. Måske du er blevet anbefalet en topmadras sammen med en specifik, ny madras. Her kan den ønskede komfort og støtte selvfølgelig bedst opnås med begge parter. Det kan også være, at du har bemærket, at din egen madras ikke giver den nødvendige komfort.

En ukomfortabel madras kan føre til dårlig søvn, smerter og ubehag i kroppen samt hovedpine, så det er vigtigt, at du sørger for at finde den rigtig balance mellem fast og blødt liggeunderlag.

En topmadras er selvfølgelig yderst individuel. Nogle mennesker foretrækker en seng, der er så blød, at man synker ned i den, hvorimod andre foretrækker solid støtte og en mere fast soveplads. I visse tilfælde vil en læge eller anden ekspert kunne anbefale dig en specifik type madras, og her er det også vigtigt at sørge for, at topmadrassen passer til lægens anbefalinger. En topmadras på 140×200 cm af høj kvalitet behøver dog ikke koste en formue; faktisk kan man finde rigtig mange til en fornuftig pris. Du skal være velkommen til at se vores særligt udvalgte produkter, som vi har samlet fra kvalitetsforhandlere.

Billig topmadras 140×200

Hvis du er på markedet efter en billig topmadras på 140×200 cm, så er det vigtigt, at du holder øje med indhold og kvalitet, inden du køber dig en topmadras, som du måske vil fortryde at have investeret i. En topmadras kan så absolut godt være billig uden at være dårlig, men ved at læse lidt på lektien forinden, kan du sikre dig, at du ikke kommer ud for en topmadras på 140×200 cm, der gør mere skade end gavn.

En billig topmadras kan potentielt spare dig penge, men den kan også forværre din nattesøvn, hvilket selvfølgelig er det præcis modsatte af, hvad den bør gøre. Her får du derfor nogle tips til, hvad du skal holde øje med, når du vil købe en billig topmadras.

Sørg for, at du finder en topmadras, der dækker dine ønsker og behov, inden du hiver kreditkortet frem. Ellers kan du jo enten risikere dårlig nattesøvn, hvilket nedsætter din generelle livskvalitet og kan være en sundhedsfare, eller du kan risikere at måtte hive tegnebogen frem igen for at købe dig en dyrere og bedre topmadras. Den ideelle topmadras til dig er nemlig ikke nødvendigvis den ideelle topmadras til alle andre.

Hvis du lige nu sover på en seng, der ikke giver dig god nok støtte, bør du ikke investere i en topmadras, der er lavet af memoryskum. Memoryskum-topmadrasser anses nemlig for at være de blødere topmadrasser. Du bør i stedet for lede efter en billig topmadras af latex.

En billig latex topmadras har en jævn og stabil overflade, som vil give fornemmelsen af, at du ligger oven på den. En billig memoryskum topmadras vil derimod give dig følelsen af, at du synker ned i madrassen. Men hvis du sover på en seng, som er alt for hård, bør du til gengæld finde en god, blød memoryskum topmadras.

Der findes indtil flere memoryskum topmadrasser på 140×200 cm og latex topmadrasser på 140×200 cm, så du bør nemt kunne finde en, der ligger inden for dit budget og kan afhjælpe dine specifikke problemer. Hvis du deler seng med en, der trænger til en hårdere topmadras, men du trænger til en blødere, kan I eventuelt kigge efter to 70×200 topmadrasser. Så kan I begge få den optimale liggekomfort.

Topmadras 140×200 tilbud

Hvis du ikke er klar på at gå på kompromis med prisen for kvalitetens skyld, så kan du også holde øje med tilbud på topmadrasser på 140×200 cm. Der er indtil flere fordele ved at se, om ikke du kan finde en topmadras 140×200 på tilbud.

Et godt tilbud på en topmadras på 140×200 cm kan betyde, at du kan få langt højere kvalitet for pengene, hvilket jo er svært at brokke sig over. Madrasser og topmadrasser kan faktisk komme ned på ret solide tilbud, så det kan altid betale sig at holde øjne og ører åbne.

Det kan også være dejligt at finde et tilbud på en topmadras, hvis du allerede har investeret mange penge i en almindelig madras, men denne med tiden er blevet lidt ubehagelig. Dette er desværre en realitet med madrasser; de bliver selvfølgelig slidte, når vi bruger dem hver dag.

Nogle madrasser kan holde lidt længere, fordi de er vendbare, men generelt vil det altid anbefales, at du anskaffer dig en topmadras, da disse ikke kun kan forbedre din liggekomfort, men også forlænge den enkelte madras’ levetid. En madras bør typisk skiftes ud hver femte til tiende år, men med en topmadras oven på din almindelige madras kan den holde lidt længere, og du vil til gengæld også sove bedre på den i denne tid.

Topmadrasser på 140×200 kommer jævnligt på tilbud. Dette er især, fordi 140×200 topmadrasser er en relativt normal størrelse. Det kan være sværere at finde topmadrasser på tilbud, jo sjældnere deres givne størrelse er. Den bedste måde, hvorpå du kan finde et godt tilbud på en topmadras 140×200 cm, er ved at holde øjne og ører åbne og selvfølgelig håbe, at lige netop den, du behøver, snart kommer på tilbud.

Siden der er så mange online butikker, der forhandler topmadrasser 140×200, er det altid en god idé at kigge jævnligt hos de forskellige udbydere.