Topmadras 140x200

Sleepzone topmadras celsius 140 x 200 cm

Helt og aldeles lækker og komfortabel topmadras fra mærket Sleepzone. Aftageligt og vaskbart betræk i polyester og bomuld, quiltet med fibervat. Med en kerne af 40 mm trykaflastende Memoryskum/Celsius.

Levering:
1-3 uger

Returret:
365 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

FloatGel topmadras 140x200

Denne topmadras har en forrygende kernekvalitet (densitet) på hele 65 kg./m3. Kølende gel-perler, der sikrer et behageligt soveklima.

Levering: 1-3 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Budget topmadras 140 x 200

Her får man en ganske lækker topmadras til en uovertruffen god pris. Kernen har 25 mm latex og er udstyret med et aftageligt og vaskbart betræk.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

CPH Lurex topmadras

5-stjernet topmadras til spot-pris. Udstyret med komfortskum og støtte, som tilpasser sig efter din vægt. 5 års garanti og designet i Danmark.

Levering: 1-2 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Mayan Green Cloud

Denne flotte topmadras er den eneste certificerede kollektion af organiske latexmadrasser, der findes. Den er fuldstændig naturlig.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Topmadras 140x200

En topmadras er en meget vigtig del af en seng, og det gælder, uanset om du har en boxmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng. En topmadras sikrer nemlig, at du får en ekstra god komfort, og den er samtidig med til at beskytte resten af sengen. Det betyder, at du med en topmadras både får ekstra komfort samt kan forlænge din sengs levetid. Som udgangspunkt er det i den primære madras, man vælger mellem forskellige fjedre og hårdheder, men med topmadrassen kan du selv være med til at præge sengens hårdhed eller blødhed yderligere. En topmadras er med til at fuldende din seng, og vi kan rent faktisk kun se fordele ved topmadrasser.

Få en god størrelse til din trekvartseng

Topmadrasser i størrelsen 140×200 cm passer perfekt til en trekvartseng i samme størrelse. En trekvartseng er en rigtig god størrelse seng, da den både passer til dig, der sover alene, men den passer altså også til parret, som ikke har så meget plads til rådighed i soveværelset og ikke har noget imod at sove tæt og på samme madras. Det er også en rigtig god størrelse til børne- og teenageværelset, hvilket igen er med til at understrege, at det er en meget alsidig størrelse. Hvis du ønsker at læse mere om forskellige topmadrasmodeller, kan du læse vores topmadrastest her.

Du kan få flere forskellige typer af topmadrasser, og dette valg afhænger meget af, hvilke behov og præferencer du personligt har. Derfor er det svært at anbefale én type topmadras frem for andre, da dette valg er meget individuelt og vil variere fra person til person.

Hvilken type topmadras skal jeg vælge?

Nogle af de mest almindelige typer af topmadrasser er topmadrasser med en kerne af latex, memory foam eller komfortskum. Ved flere af vores forhandlere kan du få en topmadras i størrelsen 140×200 cm med disse forskellige typer af indhold. Latex og memory foam kan godt minde meget om hinanden i forhold til støtte og komfort, men de adskiller sig dog alligevel fra hinanden på flere punkter. Memory foam er et mere blødt materiale, der tilpasser sig efter varme og tryk, og herved vil madrassen omslutte sig din krop og dermed forme sig efter din kropsform. Dette er nogle helt vilde med, mens andre synes, at det kan blive for varmt. Denne varme oplevelse vil du ikke få med latex, som skaber en mere jævn overflade og er dermed mere fast i det.

Memory foam er også kendt som viscoelastisk skum, memory skum og celciusskum. Nogle mener, at celcius er det korrekte navne, men det er altid godt at vide, at denne type madras altså kan have flere forskellige navne. Komfortskum et højelastik materiale, der er med til at give en mere hård og fast støtte end madrasser med memory foam. Samtidig med dette optager komfortskum ikke kropsvarme i lige så høj grad, og omslutter sig ikke lige så meget omkring dig. Det skaber en mere jævn og fast overflade, når du ligger på madrassen. Vi har flere forskellige forhandlere, der har en topmadras i størrelsen 140×200 cm, og disse inkluderer:

Omtalt i: SN.dkAvisen.dkDagens.dkSøndagsavisen.dk