Latex topmadrasser 180x200

Pris
Pris - slider
Pris - inputs
Størrelse
Størrelse
Vis alle
Lagerstatus
Lagerstatus
Farve
Farve
Vis alle
Forhandler
Forhandler
Vis alle
0 produkter
Vi kunne ikke finde nogle produkter, der matcher din filtrering

Indholdsfortegnelse

Latex topmadras 180×200

En topmadras skal udskiftes oftere end selve sengen, men mange tror, at topmadrassen har samme levetid som ens seng. Har du derfor ikke udskiftet topmadrassen i de seneste fem år (plus/minus alt efter kvaliteten), så kan du her finde information samt inspiration til din nye latex topmadras 180×200.

Typisk vil man vælge at lægge en topmadras over sengen, hvis sengen eksempelvis består af en boxmadras. De færreste vil sove direkte på en boxmadras, hvorfor en topmadras kan være med til at øge komforten og være med til at påvirke fastheden.

Hvad er en latex topmadras?

I dag kan du finde mange forskellige topmadrasser, hvoraf nogle vil være lavet med et lag af latex, mens andre er lavet af skum, der ikke er fremstillet naturligt. Latex har nemlig den store fordel, at det bliver lavet ud af gummi, som er et naturligt materiale.

Gummi kommer nemlig fra træerne, hvorefter det bliver omdannet til latex igennem nogle naturlige processer. Når en topmadras er af latex, betyder det, at madrassens midte består af en latex-madras. Selve madrassen er som regel betrukket med bomuld, men dette er varierende. Det kan være meget fordelagtigt at finde en latex topmadras 180×200, som er betrukket med et naturmateriale som eksempelvis bomuld, da dette er med til at øge åndbarheden.

Topmadrasser: Hvorfor skal man vælge en latex topmadras?

Når det handler om en topmadras, er det vigtigt at huske på, at du skal ligge på madrassen i mange timer hver nat. Det betyder, at det er værd at kaste lidt flere penge efter en topmadras i høj kvalitet fremfor at vælge en billig.

Latex, som naturmateriale, gør nemlig, at madrassen ånder sammen med dig. En latex topmadras 180×200 er nemlig en åndbar madras, hvilket giver en bedre og mere uforstyrret nattesøvn. Du vil opleve, at din søvnoplevelse bliver bedre, idet du ikke længere vågner op i en fugtig seng.

Derudover er der også forskel på en almindelig topmadras fremfor en latex topmadras, i og med ergonomien intensiveres. Du vil opleve, at madrassen omslutter din krop, da topmadrassen vil forme sig efter din rygsøjle. Vågner du derfor og er ør om morgenen, så kan det også være en idé at vælge en latex topmadras 180×200.

Kvalitet: Åndbarhed og ergonomi

Lige såvel som pris og kvalitet går hånd i hånd, så går ergonomi samt åndbarhed også hånd i hånd med kvaliteten. En billig latex topmadras vil ikke have samme ergonomi som en latex topmadras i det høje prisleje.

Det er vigtigt at gå efter kvalitet, da en alt for billig latex topmadras i dårlig kvalitet simpelthen ikke vil kunne opretholde sin form efter lidt tid. Hav derfor kvaliteten for øje, når du skal ud og købe en ny latex topmadras 180×200.

Med en latex topmadras fra Talalay får du en topmadras i høj kvalitet, hvor mange detaljer samt hensyn er blevet taget. Topmadrasserne er blandt andet allergivenlige, bakterieafvisende, åndbare, og de er endda også blevet betrukket med øko-tex.

Latex topmadras 180×200 på tilbud

Prisen er meget varierende, da den, som sagt, afhænger af madrassens kvalitet. Dog vil du kunne finde en god latex topmadras 180×200 på tilbud, hvor der vil være mange penge at spare. Der kommer hele tiden nye udviklinger fra de forskellige mærker og producenter, hvorfor nogle modeller af latex topmadrasser også vil ende på tilbud.

En latex topmadras’ fasthed

Som vi indledte med, kan en topmadras også være med til at afgøre, om sengen skal være fast, og derfor hård, eller om du hellere vil ligge blødt. Det er svært at vurdere, hvorvidt en latex topmadras er fast eller blød, da dette kommer meget an på både kvalitet, model og mærke.

En latex topmadras vil forme sig efter din krop, hvorfor den for nogle vil virke blød – det skal dog siges, at du også sagtens kan finde en latex topmadras, som er mere fast og stadig vil kunne forme sig efter kroppen.

Det, mange falder for ved en latex topmadras, er nemlig, at den former sig efter kroppen og ikke mindst rygsøjlen. Det betyder, at din ryg og krop hele tiden får støtte igennem natten, og du vil ikke være ør og øm dagen efter.

Har I derfor mange diskussioner derhjemme, om dobbeltsengen skal være fast eller blød, så kan det være meget fordelagtigt at finde en latex topmadras 180×200, da denne vil støtte og omslutte jeres kroppe ud fra jeres forskellige bygninger og dermed behov.

Topmadrassens størrelse

Når du køber en topmadras til din seng, skal den have samme mål som sengen. Hvis den enten er kortere eller bredere, vil du ikke få samme skarpe linje, som du får, når madrassen passer. Ved et køb af en ny seng er det altid oplyst, hvad sengens mål og derfor også madrassens mål er.

Du kan også finde information om en latex topmadras på 160×200 cm, hvis din seng ikke er 180 cm bred.

Det er en god idé at købe én topmadras til hele dobbeltsengen, således der ikke bliver skabt en revne i midten, hvis sengen består af to enkeltmandssenge. Dette vil øge komforten, idet madrassen ikke vil kunne glide fra hinanden – derudover er der ingen ulemper ved det, når I vælger en latex topmadras 180×200, i og med madrassen vil forme sig individuelt til begges rygsøjler og derfor også give en differentierende støtte.

Sov-bedre.dk hjælper dig med at finde din nye latex topmadras

Det kan være svært at finde den helt rigtige topmadras til sengen, idet valget også i høj grad bliver påvirket af selve sengens lag og kvalitet. Hvis du har en billig seng, så kan den oftest reddes med en god topmadras, som har en høj kvalitet.

Vores bedste råd er, at man aldrig skal spare eller tage den billigste løsning, når det kommer til ens seng. Har man derfor mulighed for at lave en investering i en god seng samt topmadras, så vil vi til hver en tid altid anbefale dette. Investeringen lønner sig, da du vil få en bedre søvn – og en bedre og mere ensartet søvn vil give dig en mere velfungerende hverdag i dagtimerne.

Forfatter