Latex topmadras 90×200

Nedenfor har vi samlet nogle af de mest populære latex topmadrasser hos udvalgte, anerkendte forhandlere. Find din favorit, som passer bedst til din krop. Læs også mere om latex topmadrasser i denne størrelse længere nede.

Nordlys

Lækker topmadras i naturlatex, som giver rigtig god og blød komfort. Oplagt valg hvis du søger en latex topmadras i bedste kvalitet, til en yderst fordelagtig pris. Den er lavet med komfortzoner for maksimal komfort.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Älv

Med topmadrassen Älv fåår du trykaflastende og holdbar støtte, samt et betræk i bløde bomuldsfibre. Den har fået super anmeldelser af brugerne.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur

Med Signatur topmadrassen får du en solid topmadras til en god pris. Den er designet og produceret i Danmark, så den holder i mange år.

✅ Levering
20-35 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Split Latex

Split latex topmadrassen er det oplagte valg, hvis du har en elevationsseng. Her får du en rigtig god latex topmadras, som giver god nattesøvn.

✅ Levering
20-35 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Mayan Pulse

Vi fremhæver Mayan Pulse, fordi den har fået yderst gode anmeldelser af brugerne. Du får derfor en topmadras, med mange fordelagtige egenskaber.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Pulse Rönd

En svanemærket og miljøvenlig topmadras, hvor der er skruet helt op for kvalitet og komfort. Betrækket er åndbart for optimal komfort.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Natur-Latex

Her får du en topmadras i naturlatex, som er produceret i naturlatex, som er et af de mest støttende, behagelige og åndbare materialer.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Deluxe - Latex

Denne topmadras får topkarakter blandt brugerne. Det er derfor et oplagt valg, som tilmed fås til en ydert god pris. Max komfort og bevægelsesfrihed.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Latex topmadras 90×200

Vil du optimere enkeltsengen derhjemme, eller er du på jagt efter en ny? Så skal du kraftigt overveje også at anskaffe dig en ny topmadras. En topmadras kan gøre underværker for både din gamle og din nye seng. Hvis du gerne vil have optimal støtte og gerne vil sove i den perfekte temperatur, er en latex topmadras lige noget for dig. Vi vil her komme nærmere ind på fordelene ved en latex topmadras 90×200.

Hvad er en latex topmadras?

En latex topmadras har en kerne lavet af latex. Latex er udvundet fra gummitræet og er derfor fuldstændig naturligt. Det betyder, at du får en topmadras i høj kvalitet af de bedste materialer. Det naturlige materiale er også med til at give madrassen mange fordele, hvilket vil blive uddybet nedenfor. En latex topmadras er desuden meget fleksibel på grund af sin opbygning med latex. Denne fleksibilitet har mange gode funktioner – især i forhold til støtten af din krop.

Fordelene ved en latex topmadras

Der er som sagt et stort antal fordele ved en latex topmadras. På grund af det naturlige materiale er madrassen allergivenlig. Det betyder, at den kan bruges, selvom du er allergisk.

Latexen er med til at støtte din krop ved at ”holde igen”. En latex topmadras er nemlig en smule fastere end andre topmadrasser. Det gør, at du ikke på samme måde synker ned i madrassen, men at der forbliver en jævn overflade. Selv når du ligger på madrassen. Det betyder også, at din rygsøjle bliver strakt ud – modsat i en blødere madras, hvor du synker for langt ned. Du får derfor den optimale støtte med en latex topmadras.

En af de helt store fordele ved at vælge en latex topmadras er, at den virker nedkølende. Det er især en fordel, hvis du – som mange andre – ofte har det meget varmt om natten. En topmadras med latex-kerne er nemlig meget åndbar og ventilerende, og dette kan være med til at forbedre dit soveklima, og du vil opleve en behagelig temperatur, mens du sover. Den ventilerende effekt gør, at madrassen forbliver automatisk nedkølet, selvom du bliver varmere i løbet af natten. Det er derfor den mest ideelle madras, hvis du sveder, når du sover. Du kan også kombinere madrassen med en latex hovedpude, så du får den bedste effekt.

Hvorfor skal jeg vælge en latex topmadras 90×200?

De mange fordele ved latex topmadrassen er allerede nævnt: det naturlige materiale, den kølende effekt, dens allergivenlige facon og dens gode støtte for ryggen. Det gode ved denne type madras er, at den findes i mange forskellige størrelser og passer perfekt til både enkeltmandssengen på 90×200 centimeter og dobbeltsengen.

Den er især god til dig i enkeltsengen, hvis nu din partner ikke har det varmt om natten, og du har. Med en latex topmadras 90×200 får du altså en topmadras, der kan det hele, og som kan optimere din allerede eksisterende seng eller gøre din nye seng endnu bedre.

Det vigtigste er, at du får en god søvn mange år i fremtiden. Og det er du også garanteret med en latex topmadras. Den er nemlig meget holdbar på grund af sin opbygning og på grund af latexen. Så kan du sove godt og sundt i mange år.