Latex topmadras 160×200

Find den bedste topmadras i størrelsen 160×200 cm til dit behov blandt nogle af de bedste og mest populære hos udvalgte anerkendte forhandlere.

Nordlys

Lækker topmadras i naturlatex, som giver rigtig god og blød komfort. Oplagt valg hvis du søger en latex topmadras i bedste kvalitet, til en yderst fordelagtig pris. Den er lavet med komfortzoner for maksimal komfort.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Älv

Med topmadrassen Älv fåår du trykaflastende og holdbar støtte, samt et betræk i bløde bomuldsfibre. Den har fået super anmeldelser af brugerne.

✅ Levering
15-20 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Signatur

Med Signatur topmadrassen får du en solid topmadras til en god pris. Den er designet og produceret i Danmark, så den holder i mange år.

✅ Levering
20-35 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Split Latex

Split latex topmadrassen er det oplagte valg, hvis du har en elevationsseng. Her får du en rigtig god latex topmadras, som giver god nattesøvn.

✅ Levering
20-35 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Mayan Pulse

Vi fremhæver Mayan Pulse, fordi den har fået yderst gode anmeldelser af brugerne. Du får derfor en topmadras, med mange fordelagtige egenskaber.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Pulse Rönd

En svanemærket og miljøvenlig topmadras, hvor der er skruet helt op for kvalitet og komfort. Betrækket er åndbart for optimal komfort.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Natur-Latex

Her får du en topmadras i naturlatex, som er produceret i naturlatex, som er et af de mest støttende, behagelige og åndbare materialer.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Deluxe - Latex

Denne topmadras får topkarakter blandt brugerne. Det er derfor et oplagt valg, som tilmed fås til en ydert god pris. Max komfort og bevægelsesfrihed.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Latex topmadras 160×200

Når man i dag skal finde en ny seng, så vil der typisk være mange valg, der skal tages. I dag køber man nemlig ikke bare en seng, hvor alt er inkluderet; i dag bliver sengen lavet i mange lag, som man selv kan have stor indflydelse på. Specielt kan du have indflydelse på topmadrassen, hvor du her hos Sov-bedre.dk finder inspiration til din nye latex topmadras 160×200.

Hvad er en latex topmadras?

Kan man ikke bare nøjes med en helt almindelig topmadras, når man har købt en god seng i en ordentlig kvalitet? De fleste vil måske spare lidt på topmadrassen, men vi anbefaler, at du finder en latex topmadras, idet denne vil sørge for at følge din krops rygsøjle og dens bevægelser, mens du sover.

En latex topmadras består nemlig af et lag i topmadrassen, der er i latex. Latex er et naturmateriale, som vil give dig en høj komfort igennem hele natten. Laget af latex tager form som skum, hvilket giver støtte til rygsøjlen og derfor øger kvaliteten i din søvn.

I og med latex er et naturmateriale, vil du opleve, at sengen også bliver åndbar. Dette betyder, at du ikke vil opleve, at sengen bliver klam eller fugtig, hvis du har tendens til at have det varmt om natten. Hvis du har tendens til at svede om natten, er det vigtigt, at du går efter en latex topmadras 160×200 i høj kvalitet, da det betyder, at der er mere naturmateriale i den, end hvis den er billig og derfor i en ringere kvalitet.

Latex topmadras 160×200 på tilbud

Pris og kvalitet går oftest hånd i hånd, hvilket også er tilfældet her. Latex kan bestå af mere eller mindre naturgummi, og vælger du en billig latex topmadras 160×200, så må det også forventes, at der er mindre naturgummi i madrassen end de dyrere modeller.

Du kan være heldig at finde en latex topmadras 160×200 på tilbud hos en af vores samarbejdspartnere – og finder du en på tilbud, anbefaler vi, at du slår til, da der kan være mange penge at spare.

En god topmadras til dobbeltsengen

Latex topmadras 160×200 er en topmadras i høj kvalitet, og det passer perfekt til jer, der ikke vil have to separate topmadrasser. På denne måde slipper I nemlig for revnen i midten, hvilket giver lidt mere frihed. Derudover vil topmadrassen grundet latexlaget øge komforten, og I vil opnå en god og lang nattesøvn uden forstyrrelser.

Det kan være meget fordelagtigt at vælge en latex topmadras til dobbeltsengen, da I vil opleve, at den former sig efter begge jeres kroppe. Der bliver derfor ikke indgået et kompromis, da I begge får en god komfort igennem hele natten.

Udskiftning af topmadras

En seng kan holde i mange flere år end topmadrassen, hvorfor du bør udskifte din topmadras cirka hvert femte år. Nogle topmadrasser i høj kvalitet vil kunne holde i længere tid, mens topmadrasser i en ringere kvalitet bør udskiftes tidligere.

Er der derfor gået mere end fem år, siden du købte din topmadras, så kan du udskifte den med en latex topmadras 160×200 allerede i dag.