Latex topmadras

Find den bedste latex topmadras blandt de mest populære hos anerkendte online forhandlere.

Prestige

Prestige er ét af de valg, du ikke fortryder. Denne topmadras giver dig rigtigt god komfort, således at du kan vågne op frisk og veludhvilet til en ny dag. Latexkernen sørger for optimal støtte på tværs af alle vægtklasser, kropsbygninger og sovestillinger.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norland Luksus

Norland Luksus er en ventilerende topmadras, som er antibakteriel, og dermed mindsker mængden af bakterier. Et godt valg til en god pris.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Float Gel

Med denne latex topmadras får du en kølende og komfortabel oplevelse. Den indeholder såkaldte gel-perler, der sørger for god nattesøvn.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Temprakon Advance

En helt speciel topmadras med en 40 mm kerne af højkvalitets latex-skum. Materialet giver behagelig og sund temperatur hele natten.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Prima

En rigtig god topmadras til en god pris. Prima består af perforeret latex, hvilket er med til at øge åndbarhed og ventilation.

✅ Levering
1-3 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nexus Cool

Nexus Cool er et godt bud på en topmadras af højeste kvalitet. Den 5 cm høje latexkerne og CoolPlus-betræk giver en kølende fornemmelse.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Wave

Med Wave kan du være ganske sikker på en opgradering af din seng. Her vil du uden tvivl få en øget komfort, og en bedre nattesøvn.

✅ Levering
10-14 dage

✅ Returret
90 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Topmadras med latex

Når du skal finde en ny topmadras, vil du opdage, at der er mange forskellige modeller på markedet. Du kan også få topmadrasser med forskellige kerner, og en af disse er en latex topmadras. En latex topmadras er ved at blive et meget populært valg blandt danskerne, og denne type topmadras kan du læse mere om her.

Find latex topmadrasser hos forskellige forhandlere

En topmadras med latex kerne er yderst åndbar og ventilerende, og dette kan være med til at forbedre dit soveklima, og du vil opleve en behagelig temperatur, mens du sover. Dette kan være med til at forbedre din søvnoplevelse, så du forhåbentligt kan vågne frisk og veludhvilet op hver eneste morgen. Latex bevirker endvidere, at madrassen vil være noget fastere end eksempelvis en topmadras med memory foam.

Latex er som før nævnt meget åndbart, og dette er det på grund af den naturlige udvinding fra gummitræer. Denne åndbarhed er en stor fordel for dig, der har en tendens til at få det varmt om natten. Hos flere af vores forhandlere kan du få en latex topmadras. Du kan få dem i flere forskellige størrelser, af flere forskellige mærker og i flere forskellige prisklasser. Der findes altså mange forskellige, og derfor er der gode chancer for at finde en topmadras, der passer perfekt til dine behov og din seng.

Find den helt rigtige latex topmadras

Når du skal finde den rigtig topmadras, er det nødvendigt at kigge efter kvaliteten. Den bedste måde at gøre dette på ved en topmadras med latex er ved at kigge på kernens densitet. Her bliver det anbefalet at vælge en topmadras med en densitet på 60 kg/m3 eller derover.

Nogle har en densitet på helt op til 70 kg/m3, og det vidner om, at madrasser med denne densitet er af høj kvalitet. Det er også en god idé at tjekke, om madrassen er produceret inden for EU. Der bliver ikke udvundet særlig meget latex i Europa, så det, man skal kigge efter, er, om madrassen er sammensat i EU eller i Asien. Produkter fra EU har en tendens til at være af højere kvalitet.

Selvom der er nogle retningslinjer for, hvordan du kan finde den rigtige topmadras, er der stadig mange aspekter, der afhænger af dine personlige præferencer og behov. Du skal blandt andet gøre op med dig selv, om du ønsker en blød, medium eller fast topmadras. Latex er som før nævnt mere fast i det end den blødere type med memory foam. Det er også værd at overveje, hvor varmt du har det om natten, og hvis du overvejer en latex topmadras, er det naturligvis altafgørende, at du ikke har allergi over for latex.

Sidst, men ikke mindst, er det en god idé at overveje, hvor meget du ønsker at betale for din nye topmadras. Du kan få madrasser i flere forskellige prisklasser, så at tage stilling til hvor meget du vil betale, kan være med til at afgrænse din søgning og på denne måde gøre det lidt lettere at vælge.

Sommerudsalg hos Emma Madras. Få op til 50 % rabat med koden: Sovbedre5Se udsalget her »