Latex topmadrasser

FloatGel (7 cm) - Latex topmadras

Med denne latex topmadras får du en kølende og komfortabel oplevelse. Designet og udviklet af danske Scandinavian Sleep Lab. Støtten tilpasses efter dine naturlige trykpunkter og denne topmadras besidder gel-perler, der sørger for et særdeles behabeligt soveklima. Desuden er der 5 års garanti.

Levering:
1-2 dage

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Latex topmadras med H-Split

Dansk-produceret latex topmadras med intet mindre end 40 mm latexkerne. Passer til alle elevationssenge og fås i flere størrelser. 5 års garanti gives.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Latex Prestige topmadras

Dette er en allergivenlig og langtidsholdbar latex topmadras. Densiteten er på 70kg/m3 og er væsentlig over hvad man ellers ser på markedet.

Levering: 3-4 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

PULSE Latex topmadras

Her får man en latex topmadras med det mest åndbare materiale, nemlig Pulse. Den er ligeledes den mest antibakterielle topmadras.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Latex Single topmadras

Komfortabel og elastisk latex topmadras til en ganske fornuftig pris. Her får man virkelig noget for pengene. Findes i flere forskellige størrelser.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Topmadras med latex

Når du skal finde en ny topmadras, vil du opdage, at der er mange forskellige modeller på markedet. Du kan også få topmadrasser med forskellige kerner, og en af disse er en latex topmadras. En latex topmadras er ved at blive et meget populært valg blandt danskerne, og denne type topmadras kan du læse mere om her.

Få en latex topmadras hos forskellige forhandlere

En topmadras med latex kerne er yderst åndbar og ventilerende, og dette kan være med til at forbedre dit soveklima, og du vil opleve en behagelig temperatur, mens du sover. Dette kan være med til at forbedre din søvnoplevelse, så du forhåbentligt kan vågne frisk og veludhvilet op hver eneste morgen. Latex bevirker endvidere, at madrassen vil være noget fastere end eksempelvis en topmadras med memory foam.

Latex er som før nævnt meget åndbart, og dette er det på grund af den naturlige udvinding fra gummitræer. Denne åndbarhed er en stor fordel for dig, der har en tendens til at få det varmt om natten. Hos flere af vores forhandlere kan du få en latex topmadras. Du kan få dem i flere forskellige størrelser, af flere forskellige mærker og i flere forskellige prisklasser. Der findes altså mange forskellige, og derfor er der gode chancer for at finde en topmadras, der passer perfekt til dine behov og din seng. Du kan få en latex topmadras hos følgende af vores forhandlere:

Find den rigtige latex topmadras

Når du skal finde den rigtig topmadras, er det nødvendigt at kigge efter kvaliteten. Den bedste måde at gøre dette på ved en topmadras med latex er ved at kigge på kernens densitet. Her bliver det anbefalet at vælge en topmadras med en densitet på 60 kg/m3 eller derover. Nogle har en densitet på helt op til 70 kg/m3, og det vidner om, at madrasser med denne densitet er af høj kvalitet. Det er også en god idé at tjekke, om madrassen er produceret inden for EU. Der bliver ikke udvundet særlig meget latex i Europa, så det, man skal kigge efter, er, om madrassen er sammensat i EU eller i Asien. Produkter fra EU har en tendens til at være af højere kvalitet.

Selvom der er nogle retningslinjer for, hvordan du kan finde den rigtige topmadras, er der stadig mange aspekter, der afhænger af dine personlige præferencer og behov. Du skal blandt andet gøre op med dig selv, om du ønsker en blød, medium eller fast topmadras. Latex er som før nævnt mere fast i det end den blødere type med memory foam. Det er også værd at overveje, hvor varmt du har det om natten, og hvis du overvejer en latex topmadras, er det naturligvis altafgørende, at du ikke har allergi over for latex.

Sidst, men ikke mindst, er det en god idé at overveje, hvor meget du ønsker at betale for din nye topmadras. Du kan få madrasser i flere forskellige prisklasser, så at tage stilling til hvor meget du vil betale, kan være med til at afgrænse din søgning og på denne måde gøre det lidt lettere at vælge.

Omtalt i: Avisen.dkDagens.dk