Springmadras 90×200 cm

Mest populære springmadrasser i størrelsen 90×200 cm

Venus

Venus er fremstillet med speciale inden for produktudvikling, hvorfor der ikke er gået på kompromis med selv den mindste detalje. Når du ligger i denne populære springmadras, vil du formentlig hurtig mærke den velkendte komfort, som gør Venus særligt eftertragtet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Springmadras ekstra fast

Hvis du har behov for en madras med masser af styrke i, kan denne ekstra faste model være det oplagte valg for dig.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

BN Latex

Hvis du er på udkig efter en springmadras, der giver en suveræn søvnoplevelse, kan du med fordel kigge efter denne anmelderroste model - BN Latex.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Denne madras er fremstillet med udgangspunkt i nordiske designtraditioner, hvor funktionalitet og godt håndværk er prioriteret højt.

✅ Levering
20-40 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Cha-Cha

Er du på udkig efter en god springmadras i den lidt billigere ende, kan denne Cha-Cha pocketmadras være et rigtig godt bud.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Nordkap

Nordkap er en komfortabel madras, som er opbygget med zoneinddelte pocket-fjedre. Den findes i forskellige fastheder, så du kan tilpasse komforten.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Tromsø

Her får du en madras af høj, dansk kvalitet i moderne møbeltekstil. Vælg mellem forskellige farver, som matcher din personlige indretning.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Springmadras 90×200 cm

Hvis du ikke har brug for en kontinentalseng eller en elevationsseng, vil en springmadras være et rigtig godt valg som alternativ. Med en springmadras vil du opnå en rigtig god og komfortabel nattesøvn. Du kan endvidere finde springmadrasser til rigtig fornuftige priser, der ofte vil være billigere end andre sengetyper, så som kontinentalsenge og elevationssenge.

I forhold til prisen kan det også være en god idé at holde lidt øje med de forskellige forhandleres hjemmesider, da de nogle gange har tilbud på deres varer eller udsalg. På denne måde kan du muligvis være heldig at finde en springmadras på tilbud og dermed spare endnu flere penge. Især forhandleren Bedre Nætter er kendte for at tilbyde nogle af de billigste senge og tilbehør hertil på markedet. Du kan se deres udvalg af springmadrasser her.

Hvem passer en springmadras 90×200 cm til?

Lige som med så mange andre senge og madrasser kan du få springmadrasser i mange forskellige størrelser, men også i forskellige farver. Derfor burde det være muligt for dig at finde en madras, der passer perfekt til dig og dine behov.

Hvis du kun har brug for en enkeltmandsseng, vil en springmadras 90×200 cm være et rigtig godt valg. Den er lige lidt bredere end den smalleste, der er 80×200 cm, og det er der mange, der foretrækker. Du kan også investere i to springmadrasser af størrelsen 90×200 cm og sætte dem sammen til en stor dobbeltseng. Dette vil være optimalt for parret, der har plads nok og ønsker at sove ved siden af hinanden uden at ligge på samme madras.

Ved ikke at ligge på samme madras forstyrrer man ikke hinanden om natten, hvis man vender og drejer sig. Hvis du bare skal bruge en enkelt springmadras i denne størrelse, vil det være et oplagt valg til børneværelset, gæsteværelset eller et andet værelse, hvor du ikke har særlig meget plads til rådighed.

Kræver sengeramme

En boxmadras kan stå selv på de medfølgende ben, men det samme gør sig desværre ikke gældende for springmadrasser. Her er du nødt til selv at tilkøbe en sengeramme, som madrassen kan være i, da den ikke selv kan stå. Det kan også være, at du allerede har en passende sengeramme og ganske enkelt bare mangler en god madras. I dette tilfælde vil en god springmadras være et oplagt valg.

Selvom en springmadras kræver en ramme, er dette ikke en dårlig ting. En sådan ramme er nemlig med til at skabe en solid platform for madrassen, og selve madrassen vil stadig være fleksibel og støtte din krop rigtig godt. En sengeramme er også med til at beskytte selve madrassen og dermed med til at sørge for, at den kan holde i mange år.

Når du skal vælge en ny springmadras, vil du ofte komme til at skulle vælge mellem to forskellige typer af fjedre, nemlig pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Valget af disse fjedre afhænger af den samlede vægt, der skal ligge på madrassen, og det er derfor individuelt fra person til person, hvad man skal vælge.