Springmadras 90x200

Springdreams springmadras 90x200 cm

Ekstraordinær springmadras med hele 7 komfortzoner og udstyret med imponerende 513 multipocket fjedre pr. m2. Dette giver ekstra støtte til både skulder og nakke. Utrolig behagelig overflade med kuvertsyning og et ganske eksklusivt møbelstof. Både komforten, kvaliteten og designet har denne springmadras, og så kan den anskaffes for en helt fornuftig pris.

Levering:
3-4 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Sleepzone springmadras - Medium

Rigtig god springmadras i sort, som kan anvendes til almindelige senge, både til størrelsen 90x200 og 180x200, men også til elevationssenge.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Athena springmadras

Her får man en god og komfortabel enkeltmands springmadras i strålende dansk kvalitet. 5 komfortzoner og hele 15 års garanti på fjedrebrud.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Airpur Senses springmadras

Her får man en solid og komfortabel dansk springmadras, med 300 individuelle Pocket-fjedre pr. m2 og 5 komfortzoner. Vaskbart betræk medfølger.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Ophelia springmadras

Enkel og ganske populær springmadras, som har en fast madrashårdhed. Cooltex polstring, der giver en kølende, fugtabsorberende og ventilerende effekt.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Springmadras 90x200

Hvis du ikke har brug for en kontinentalseng eller en elevationsseng, vil en springmadras være et rigtig godt valg som alternativ. Med en springmadras vil du opnå en rigtig god og komfortabel nattesøvn. Du kan endvidere finde springmadrasser til rigtig fornuftige priser, der ofte vil være billigere end andre sengetyper, så som kontinentalsenge og elevationssenge. I forhold til prisen kan det også være en god idé at holde lidt øje med de forskellige forhandleres hjemmesider, da de nogle gange har tilbud på deres varer eller udsalg. På denne måde kan du muligvis være heldig at finde en springmadras på tilbud og dermed spare endnu flere penge. Især forhandleren Bedre Nætter er kendte for at tilbyde nogle af de billigste senge og tilbehør hertil på markedet. Du kan se deres udvalg af springmadrasser her.

Hvem passer en springmadras 90×200 cm til?
Lige som med så mange andre senge og madrasser kan du få springmadrasser i mange forskellige størrelser, men også i forskellige farver. Derfor burde det være muligt for dig at finde en madras, der passer perfekt til dig og dine behov. Hvis du kun har brug for en enkeltmandsseng, vil en springmadras 90×200 cm være et rigtig godt valg. Den er lige lidt bredere end den smalleste, der er 80×200 cm, og det er der mange, der foretrækker. Du kan også investere i to springmadrasser af størrelsen 90×200 cm og sætte dem sammen til en stor dobbeltseng. Dette vil være optimalt for parret, der har plads nok og ønsker at sove ved siden af hinanden uden at ligge på samme madras. Ved ikke at ligge på samme madras forstyrrer man ikke hinanden om natten, hvis man vender og drejer sig. Hvis du bare skal bruge en enkelt springmadras i denne størrelse, vil det være et oplagt valg til børneværelset, gæsteværelset eller et andet værelse, hvor du ikke har særlig meget plads til rådighed. Af vores forhandlere kan du finde springmadrasser i størrelsen 90×200 hos Bedre Nætter, Boboonline, Unoliving og Sengefabriksudsalg.

Kræver sengeramme
En boxmadras kan stå selv på de medfølgende ben, men det samme gør sig desværre ikke gældende for springmadrasser. Her er du nødt til selv at tilkøbe en sengeramme, som madrassen kan være i, da den ikke selv kan stå. Det kan også være, at du allerede har en passende sengeramme og ganske enkelt bare mangler en god madras. I dette tilfælde vil en god springmadras være et oplagt valg. Selvom en springmadras kræver en ramme, er dette ikke en dårlig ting. En sådan ramme er nemlig med til at skabe en solid platform for madrassen, og selve madrassen vil stadig være fleksibel og støtte din krop rigtig godt. En sengeramme er også med til at beskytte selve madrassen og dermed med til at sørge for, at den kan holde i mange år.

Når du skal vælge en ny springmadras, vil du ofte komme til at skulle vælge mellem to forskellige typer af fjedre, nemlig pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Valget af disse fjedre afhænger af den samlede vægt, der skal ligge på madrassen, og det er derfor individuelt fra person til person, hvad man skal vælge.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »