Springmadras 80×200 cm

Mest populære springmadrasser i størrelsen 80×200 cm

Venus

Venus er fremstillet med speciale inden for produktudvikling, hvorfor der ikke er gået på kompromis med selv den mindste detalje. Når du ligger i denne populære springmadras, vil du formentlig hurtig mærke den velkendte komfort, som gør Venus særligt eftertragtet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Springmadras ekstra fast

Hvis du har behov for en madras med masser af styrke i, kan denne ekstra faste model være det oplagte valg for dig.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

BN Latex

Hvis du er på udkig efter en springmadras, der giver en suveræn søvnoplevelse, kan du med fordel kigge efter denne anmelderroste model - BN Latex.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Denne madras er fremstillet med udgangspunkt i nordiske designtraditioner, hvor funktionalitet og godt håndværk er prioriteret højt.

✅ Levering
20-40 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Cha-Cha

Er du på udkig efter en god springmadras i den lidt billigere ende, kan denne Cha-Cha pocketmadras være et rigtig godt bud.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Nordkap

Nordkap er en komfortabel madras, som er opbygget med zoneinddelte pocket-fjedre. Den findes i forskellige fastheder, så du kan tilpasse komforten.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Tromsø

Her får du en madras af høj, dansk kvalitet i moderne møbeltekstil. Vælg mellem forskellige farver, som matcher din personlige indretning.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Springmadras 80×200

En springmadras 80×200 cm kan bruges til en enkeltseng, selvom den mere almindelige størrelse for enkeltsenge er 90×200 cm. Dog er det ved springmadrassen størrelsen 80×200 cm, der er den mest normale ved enkeltsenge. En springmadras i denne størrelse vil være et oplagt valg for dig, der sover alene og ikke har brug for særlig meget plads. Hvis du køber to springmadrasser af denne størrelse, kan de sættes sammen til en dobbeltseng, og derfor vil denne størrelse også passe perfekt til et par eller til dig, der bare godt kan lide at have rigtig meget plads.

Hvis du investerer i to springmadrasser i denne størrelse, kræver det naturligvis, at du har mere plads til rådighed i dit soveværelse, end hvis du kun skal bruge en enkelt seng i denne størrelse. Hvis du sætter to af disse springmadrasser sammen, vil målene være 160×200 cm.

Hvis du allerede har en sengeramme stående, så vil en springmadras være et oplagt valg. Hvis du vil læse mere om nogle af de forskellige modeller på markedet, kan du læse vores springmadras test her.

Springmadrassens komfort 

En af de helt store fordele ved en springmadras er dens komfort. Med en springmadras vil du få et meget højt komfortniveau. En springmadras kan dog ikke stå alene på ben, ligesom en boxmadras eksempelvis kan, og derfor er det nødvendigt at have en sengeramme sammen med springmadrassen. En sådan sengeramme er meget vigtig, da den er med til at sikre, at springmadrassen står solidt og giver dig den helt optimale komfort. Sengerammen er også med til at beskytte madrassen og dermed forlænge dens levetid. Dette er også en meget stor fordel, da det er vigtigt at købe en god seng, der kan holde i mange år. 

Springmadrassens opbygning

Rigtig mange springmadrasser består af pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Disse typer af fjedre er af høj kvalitet, og det er netop disse, der er med til at sikre den høje komfort. Den ene type af fjedre er nødvendigvis ikke bedre end den anden. Valg af fjedre er meget individuelt og kommer helt an på din kropsvægt og præferencer. Multipocket-fjedre gør, at madrassen er mere fast i det, og det vil være et rigtig godt valg, hvis man ligger to personer på madrassen. Helt konkret bliver denne type anbefalet, hvis din eller den samlede vægt på madrassen overstiger 95 kg. Hvis vægten ikke gør det, bliver det anbefalet at vælge de mere almindelige pocket-fjedre.

En springmadras er herudover meget simpel i sin opbygning og består som udgangspunkt kun af selve springmadrassen. Dog bliver det anbefalet at købe en topmadras med til den for at sikre dig et endnu højere komfortniveau. Hos nogle forhandlere følger der en topmadras med, men det er langt fra hos alle, så dette aspekt er noget, du skal være opmærksom på, når du skal købe din nye springmadras. Hvis du vil se nærmere på forskellige topmadrasser, kan du læse vores topmadras test her.