Springmadras 180x200

Sengefabrikkens springmadras 22 cm

Denne flotte springmadras er produceret af den danske forhandler, Sengefabriksudsalg.dk og her har der været stor fokus på komfort, støtte og vigtigst af alt, længere levetid. Her får du en springmadras i høj kvalitet og pocket fjedre, der er produceret i Danmark.

Levering:
3-4 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

BN 500 Pulse springmadras

500 individuelle Vertex Fjedre med 35 mm Pulse komfortlag. Pulse er den blødeste, mest elastiske og holdbare latex.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Airpur Senses 180x200 cm

Super begahelig springmadras, der er udstyret med AEGIS antibakterielt kølende og vaskbare betræk. 5 komfortzoner og specialudviklet af Bedre Nætter.

Levering: 3-4 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Springmadras 180x200

Der findes rigtig mange forskellige springmadrasser på markedet, og det kan være svært at finde rundt i, hvilken der er bedst at vælge. Først og fremmest er det en god idé at gøre op med dig selv, hvor stor din nye springmadras skal være. Der findes nemlig mange forskellige størrelser, så hvis du ved, hvilken du har brug for, kan det gøre din søgning meget nemmere. En af størrelserne er størrelsen 180×200. Denne størrelse svarer til den klassiske dobbeltseng. En sådan seng er meget oplagt til parret, der godt kan lide at have godt plads og ikke kan nøjes med en trekvartseng. En springmadras i størrelsen 180×200 vil altså passe rigtig godt ind i soveværelset. Hvis du sover alene, kan du naturligvis også købe denne størrelse, hvis du godt kan lide at have masser af plads at sove på. Denne størrelse kan du købe hos følgende af vores forhandlere: Bedre Nætter og Sengefabriksudsalg. Disse forhandlere sælger senge og tilbehør hertil online, hvilket kommer dig til gode som kunde, da du hos dem kan finde rigtig gode priser på springmadrasser.

Opbygningen af en 180×200 springmadras
Springmadrassen består i sig selv kun af den ene madras. Det er muligt både at tilkøbe en boxmadras og topmadras, og på denne måde kan du skabe din egen og personlige kontinentalseng. Dette er dog ikke nødvendigt, da du godt kan bruge springmadrassen selv som seng. Dog bliver det altid anbefalet at købe en topmadras med til springmadrassen, da det vil være med til at sikre dig et højere komfortniveau, der gør, at du vil komme til at ligge og sove mere behageligt i sengen. Nogle forhandlere tilbyder en topmadras med i købet, men det gælder ikke for alle. Derfor er det en god idé at tjekke dette, før du køber din nye springmadras.

Selve springmadrassen består af fjedre. Der findes forskellige typer af fjedre, og de mest almindelige i springmadrasser er pocket-fjedre og multipocket-fjedre. Dog er der i nogle madrasser antikverede Bonell og LFK-fjedre. Uanset set hvilken type af fjedre, der er i madrassen, bør dit valg af fjedre afhænge af din kropsvægt. Især pocket-fjedre og multipocket-fjedre er kendte for at skabe et meget højt komfortniveau.

Sådan vælger du fjedre
Når du skal vælge fjedre, afhænger det som før nævnt meget af den vægt, der skal ligge på madrassen. Jo tungere vægten er, jo mere vil man falde ned i madrassen, hvis den ikke er fast nok, og netop dette er ikke særlig godt for din krop. Derfor er det vigtigt at finde den rigtig fasthed, så du kan få den optimale støtte. Vi vil kort give nogle generelle råd til, hvordan du kan vælge fjedre og fasthed, men dine egne præferencer vil naturligvis også spille en rolle. Hvis du køber en springmadras 180×200 cm, vil man ofte ligge to personer på den, og derfor vil vægten hurtigt overstige 95 kg. Hvis vægten på madrassen overstiger 95 kg, bliver det anbefalet at vælge multipocket-fjedre og fast fasthed for at skabe den bedste komfort. Hvis vægten på madrassen er under 95 kg, bliver det anbefalet at vælge pocket-fjedre og enten fast fasthed eller medium fasthed.

Du kan læse mere om forskellige springmadrasser i vores springmadras test her.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »