Springmadras 180×200

De mest populære springmadrasser  i størrelsen 180×200 cm

Emma Diamond

Med denne springmadras får man individuelle Pocketfjedre fordelt i 5-komfortzoner. Her får du en springmadras i særdeles høj kvalitet med temperaturkontrol som giver dig de mest optimale betingelser for en god nattesøvn.

✅ Levering
1-5 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

BN Latex

Hvis du er på udkig efter en springmadras, der giver en suveræn søvnoplevelse, kan du med fordel kigge efter denne anmelderroste model - BN Latex.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Denne madras er fremstillet med udgangspunkt i nordiske designtraditioner, hvor funktionalitet og godt håndværk er prioriteret højt.

✅ Levering
20-40 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Nordkap

Nordkap bliver leveret som to springmadraskerner, men med ét stort betræk. På den måde får du en unik mulighed for at vælge mellem forskellige fastheder.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Tromsø

Tromsø er en danskproduceret kontinentalseng, hvor du både får kvalitet og design til en god pris. De massive materialer gør sengen langtidsholdbar.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Springmadras 180×200

Der findes rigtig mange forskellige springmadrasser på markedet, og det kan være svært at finde rundt i, hvilken der er bedst at vælge. Først og fremmest er det en god idé at gøre op med dig selv, hvor stor din nye springmadras skal være. Der findes nemlig mange forskellige størrelser, så hvis du ved, hvilken du har brug for, kan det gøre din søgning meget nemmere. En af størrelserne er størrelsen 180×200.

Denne størrelse svarer til den klassiske dobbeltseng. En sådan seng er meget oplagt til parret, der godt kan lide at have godt plads og ikke kan nøjes med en trekvartseng. En springmadras i størrelsen 180×200 vil altså passe rigtig godt ind i soveværelset.

Hvis du sover alene, kan du naturligvis også købe denne størrelse, hvis du godt kan lide at have masser af plads at sove på. Denne størrelse kan du købe hos følgende af vores forhandlere: Bedre Nætter og Sengefabriksudsalg. Disse forhandlere sælger senge og tilbehør hertil online, hvilket kommer dig til gode som kunde, da du hos dem kan finde rigtig gode priser på springmadrasser.

Opbygningen af en 180×200 springmadras

Springmadrassen består i sig selv kun af den ene madras. Det er muligt både at tilkøbe en boxmadras og topmadras, og på denne måde kan du skabe din egen og personlige kontinentalseng. Dette er dog ikke nødvendigt, da du godt kan bruge springmadrassen selv som seng.

Dog bliver det altid anbefalet at købe en topmadras med til springmadrassen, da det vil være med til at sikre dig et højere komfortniveau, der gør, at du vil komme til at ligge og sove mere behageligt i sengen. Nogle forhandlere tilbyder en topmadras med i købet, men det gælder ikke for alle. Derfor er det en god idé at tjekke dette, før du køber din nye springmadras.

Selve springmadrassen består af fjedre. Der findes forskellige typer af fjedre, og de mest almindelige i springmadrasser er pocket-fjedre og multipocket-fjedre. Dog er der i nogle madrasser antikverede Bonell og LFK-fjedre. Uanset set hvilken type af fjedre, der er i madrassen, bør dit valg af fjedre afhænge af din kropsvægt. Især pocket-fjedre og multipocket-fjedre er kendte for at skabe et meget højt komfortniveau.

Sådan vælger du fjedre

Når du skal vælge fjedre, afhænger det som før nævnt meget af den vægt, der skal ligge på madrassen. Jo tungere vægten er, jo mere vil man falde ned i madrassen, hvis den ikke er fast nok, og netop dette er ikke særlig godt for din krop. Derfor er det vigtigt at finde den rigtig fasthed, så du kan få den optimale støtte. Vi vil kort give nogle generelle råd til, hvordan du kan vælge fjedre og fasthed, men dine egne præferencer vil naturligvis også spille en rolle.

Hvis du køber en springmadras 180×200 cm, vil man ofte ligge to personer på den, og derfor vil vægten hurtigt overstige 95 kg. Hvis vægten på madrassen overstiger 95 kg, bliver det anbefalet at vælge multipocket-fjedre og fast fasthed for at skabe den bedste komfort. Hvis vægten på madrassen er under 95 kg, bliver det anbefalet at vælge pocket-fjedre og enten fast fasthed eller medium fasthed. Du kan læse mere om forskellige springmadrasser i vores springmadras test her.