Springmadras 180×200

De mest populære springmadrasser  i størrelsen 180×200 cm

BN Latex

Denne springmadras er lavet ud fra grundig research og mange års erfaring i udvikling af senge og madrasser. På den måde fås den bedste kvalitet, men prisen er holdt på et niveau, hvor de fleste kan være med. Dermed får du masser af kvalitet for pengene.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Venus

Mangler du en god springmadras er Venus et ganske sikkert valg. Her vil du uden tvivl få en opgradering af din seng til at få bedre nattesøvn.

✅ Levering 2-8 dage

✅ Prøvetid 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Norland Lux

Norland Lux giver komfort i topklasse. Den er danskproduceret, og med antiskrid, så madrassen hele tiden ligger på sin plads.

✅ Levering 10-20 dage

✅ Prøvetid 101 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Nordkap

Nordkap er en vendbar springmadras opbygget af pocket fjedre. Den er yderst populær blandt kunderne, og derfor et oplagt valg.

✅ Levering 8-15 dage

✅ Returret 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Senses

I springmadrassen Senses er alt hvad du har brug for i en springmadras samlet. Den har fået gode anmeldelser, og uden tvivl et godt valg.

✅ Levering 2-8 dage

✅ Retur 100 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Krone

Med en Krone springmadras får du 5-zoners pocket fjedre, samt en temperaturregulerende madras, som giver en helt unik komfort.

✅ Levering 10-20 dage

✅ Prøvetid 101 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Tromsø

Tromsø er fremstillet i materialer af allerhøjeste kvalitet. Den er betrukket med slidstærkt møbeltekstil som gør at holdbarheden er i top.

✅ Levering 8-15 dage

✅ Returret 30 dage

✅ Finansiering Tilbydes

Springmadras 180×200

Der findes rigtig mange forskellige springmadrasser på markedet, og det kan være svært at finde rundt i, hvilken der er bedst at vælge. Først og fremmest er det en god idé at gøre op med dig selv, hvor stor din nye springmadras skal være. Der findes nemlig mange forskellige størrelser, så hvis du ved, hvilken du har brug for, kan det gøre din søgning meget nemmere. En af størrelserne er størrelsen 180×200.

Denne størrelse svarer til den klassiske dobbeltseng. En sådan seng er meget oplagt til parret, der godt kan lide at have godt plads og ikke kan nøjes med en trekvartseng. En springmadras i størrelsen 180×200 vil altså passe rigtig godt ind i soveværelset.

Hvis du sover alene, kan du naturligvis også købe denne størrelse, hvis du godt kan lide at have masser af plads at sove på. Denne størrelse kan du købe hos følgende af vores forhandlere: Bedre Nætter og Sengefabriksudsalg. Disse forhandlere sælger senge og tilbehør hertil online, hvilket kommer dig til gode som kunde, da du hos dem kan finde rigtig gode priser på springmadrasser.

Opbygningen af en 180×200 springmadras

Springmadrassen består i sig selv kun af den ene madras. Det er muligt både at tilkøbe en boxmadras og topmadras, og på denne måde kan du skabe din egen og personlige kontinentalseng. Dette er dog ikke nødvendigt, da du godt kan bruge springmadrassen selv som seng.

Dog bliver det altid anbefalet at købe en topmadras med til springmadrassen, da det vil være med til at sikre dig et højere komfortniveau, der gør, at du vil komme til at ligge og sove mere behageligt i sengen. Nogle forhandlere tilbyder en topmadras med i købet, men det gælder ikke for alle. Derfor er det en god idé at tjekke dette, før du køber din nye springmadras.

Selve springmadrassen består af fjedre. Der findes forskellige typer af fjedre, og de mest almindelige i springmadrasser er pocket-fjedre og multipocket-fjedre. Dog er der i nogle madrasser antikverede Bonell og LFK-fjedre. Uanset set hvilken type af fjedre, der er i madrassen, bør dit valg af fjedre afhænge af din kropsvægt. Især pocket-fjedre og multipocket-fjedre er kendte for at skabe et meget højt komfortniveau.

Sådan vælger du fjedre

Når du skal vælge fjedre, afhænger det som før nævnt meget af den vægt, der skal ligge på madrassen. Jo tungere vægten er, jo mere vil man falde ned i madrassen, hvis den ikke er fast nok, og netop dette er ikke særlig godt for din krop. Derfor er det vigtigt at finde den rigtig fasthed, så du kan få den optimale støtte. Vi vil kort give nogle generelle råd til, hvordan du kan vælge fjedre og fasthed, men dine egne præferencer vil naturligvis også spille en rolle.

Hvis du køber en springmadras 180×200 cm, vil man ofte ligge to personer på den, og derfor vil vægten hurtigt overstige 95 kg. Hvis vægten på madrassen overstiger 95 kg, bliver det anbefalet at vælge multipocket-fjedre og fast fasthed for at skabe den bedste komfort. Hvis vægten på madrassen er under 95 kg, bliver det anbefalet at vælge pocket-fjedre og enten fast fasthed eller medium fasthed. Du kan læse mere om forskellige springmadrasser i vores springmadras test her.