Springmadras 160×200 cm

Mest populære springmadrasser i størrelsen 160×200 cm

Venus

Venus er fremstillet med speciale inden for produktudvikling, hvorfor der ikke er gået på kompromis med selv den mindste detalje. Når du ligger i denne populære springmadras, vil du formentlig hurtig mærke den velkendte komfort, som gør Venus særligt eftertragtet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

BN Latex

Hvis du er på udkig efter en springmadras, der giver en suveræn søvnoplevelse, kan du med fordel kigge efter denne anmelderroste model - BN Latex.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Denne madras er fremstillet med udgangspunkt i nordiske designtraditioner, hvor funktionalitet og godt håndværk er prioriteret højt.

✅ Levering
20-40 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Nordkap

Nordkap bliver leveret som to springmadraskerner, men med ét stort betræk. På den måde får du en unik mulighed for at vælge mellem forskellige fastheder.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Tromsø

Her får du en madras af høj, dansk kvalitet i moderne møbeltekstil. Vælg mellem forskellige farver, som matcher din personlige indretning.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Springmadras 160×200

Springmadrasser kan både bruges som seng alene i en sengeramme, eller du kan sætte den sammen med en boxmadras og en topmadras og skabe din egen kontinentalseng. Hvis du vælger kun at vil have en springmadras som seng, kan dette sagtens lade sig gøre. Du skal blot være opmærksom på, at denne type af madras ikke kan stå selv, lige som en boxmadras eksempelvis kan ved at skrue ben på.

Derfor er du nødt til at investere i en sengeramme, med mindre du vil have madrassen til at ligge direkte på gulvet. Sidstnævnte er naturligvis også en mulighed, men en sengeramme vil beskytte madrassen meget bedre og sikre en længere holdbarhed. En sengeramme er endvidere med til at sikre, at madrassen kan give dig et højt komfortniveau ved at holde madrassen på plads. Herudover bliver det generelt også anbefalet, at man får en topmadras med til springmadrassen.

Kombinationen af en springmadras og en topmadras er med til at sikre et utroligt højt komfortniveau, der kan give din krop den støtte, den har brug for, når du sover. Ved nogle modeller vil du få en springmadras med, men ved andre vil du ikke, og her er du nødt til selv at tilkøbe det.

Få forskellige størrelser

Du kan få springmadrasser i mange forskellige mærker, modeller og størrelser. En af disse størrelse er en springmadras 160×200 cm. Denne størrelse er den næststørste størrelse af springmadrasser, og den kan godt betegnes som en dobbeltseng.

Derfor vil denne størrelse passe rigtig godt til parret, der er har god plads og gerne vil have en stor seng. Størrelsen passer naturligvis også til enkeltpersonen, der godt kan lide at have godt med plads. Det vil også være en god løsning, hvis du eksempelvis ikke har et gæsteværelse, da det er muligt at sove flere personer i sengen. Du vil på denne måde kunne tilbyde dine gæster en soveplads og samtidig spare plads.

Når du ser på denne størrelse på de forskellige hjemmesider, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om du kigger på én stor seng, eller om du kigger på en, hvor madrassen er delt i to stk. af 80×200 cm. Hvis du vælger en madras, der er ud i et, vil du undgå den irriterende revne i midten, som man ellers vil opleve. Dog er der også fordele ved at sove på hver sin madras, da man herved ikke vil blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten.

Få forskellige fjedre

Springmadrasser fås som regel med enten pocket-fjedre eller multipocket-fjedre, og valget af fjedre afhænger af den vægt, der skal ligge på madrassen. Jo højere vægten på madrassen er, jo mere vil man synke ned i madrassen. For at undgå dette er det vigtigt at vælge den rigtige type af fjedre, så du kan være sikker på at opnå god fasthed. Det vil sige, at hvis man sover to personer på sengen, vil vægten være højere, og derfor er det en god idé at vælge multipocket-fjedre, da disse fjedre giver en bedre fasthed, så man ikke synker ned i madrassen.