Springmadras 160x200

Springdreams springmadras 160x200

Denne flotte og utrolig komfortable springmadras er per standard en meget fast madras. Springmadrassen har +500 individuelle Multipocket fjedre pr. m2. Den er vendbar og har et lækkert møbelstof med kuvertsyning. Desuden har denne lækre springmadras hele 7 komfortzoner.

Levering:
3-4 uger

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

Airpur Senses springmadras

Super begahelig springmadras, der er udstyret med AEGIS antibakterielt kølende og vaskbare betræk. 5 komfortzoner og specialudviklet af Bedre Nætter.

Levering: 3-4 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sengefabrikkens springmadras

Vendbar springmadras, der er produceret i Danmark. Polstringen består af 25 mm komfortskum og så er den Oeko-Tex 100 certificeret.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Springmadras 160x200

Springmadrasser kan både bruges som seng alene i en sengeramme, eller du kan sætte den sammen med en boxmadras og en topmadras og skabe din egen kontinentalseng. Hvis du vælger kun at vil have en springmadras som seng, kan dette sagtens lade sig gøre. Du skal blot være opmærksom på, at denne type af madras ikke kan stå selv, lige som en boxmadras eksempelvis kan ved at skrue ben på. Derfor er du nødt til at investere i en sengeramme, med mindre du vil have madrassen til at ligge direkte på gulvet. Sidstnævnte er naturligvis også en mulighed, men en sengeramme vil beskytte madrassen meget bedre og sikre en længere holdbarhed. En sengeramme er endvidere med til at sikre, at madrassen kan give dig et højt komfortniveau ved at holde madrassen på plads. Herudover bliver det generelt også anbefalet, at man får en topmadras med til springmadrassen. Kombinationen af en springmadras og en topmadras er med til at sikre et utroligt højt komfortniveau, der kan give din krop den støtte, den har brug for, når du sover. Ved nogle modeller vil du få en springmadras med, men ved andre vil du ikke, og her er du nødt til selv at tilkøbe det.

Få forskellige størrelser
Du kan få springmadrasser i mange forskellige mærker, modeller og størrelser. En af disse størrelse er en springmadras 160×200 cm. Denne størrelse er den næststørste størrelse af springmadrasser, og den kan godt betegnes som en dobbeltseng. Derfor vil denne størrelse passe rigtig godt til parret, der er har god plads og gerne vil have en stor seng. Størrelsen passer naturligvis også til enkeltpersonen, der godt kan lide at have godt med plads. Det vil også være en god løsning, hvis du eksempelvis ikke har et gæsteværelse, da det er muligt at sove flere personer i sengen. Du vil på denne måde kunne tilbyde dine gæster en soveplads og samtidig spare plads. Når du ser på denne størrelse på de forskellige hjemmesider, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om du kigger på én stor seng, eller om du kigger på en, hvor madrassen er delt i to stk. af 80×200 cm. Hvis du vælger en madras, der er ud i et, vil du undgå den irriterende revne i midten, som man ellers vil opleve. Dog er der også fordele ved at sove på hver sin madras, da man herved ikke vil blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten. Størrelsen 160×200 cm kan fås hos forhandlerne Bedre Nætter og Sengefabriksudsalg.

Få forskellige fjedre
Springmadrasser fås som regel med enten pocket-fjedre eller multipocket-fjedre, og valget af fjedre afhænger af den vægt, der skal ligge på madrassen. Jo højere vægten på madrassen er, jo mere vil man synke ned i madrassen. For at undgå dette er det vigtigt at vælge den rigtige type af fjedre, så du kan være sikker på at opnå god fasthed. Det vil sige, at hvis man sover to personer på sengen, vil vægten være højere, og derfor er det en god idé at vælge multipocket-fjedre, da disse fjedre giver en bedre fasthed, så man ikke synker ned i madrassen.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »