Springmadras 160×200 cm

Mest populære springmadrasser i størrelsen 160×200 cm

BN Latex

Super begahelig springmadras, som er yderst populær blandt brugerne. Her får den rigtigt gode anmeldelser. Man fårrigtig god kvalitet for pengene, da madrassen stadig er forholdsvis billigt.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Venus

Denne springmadras er lavet med en kerne af moderne pocketfjedre i syv komfortzoner. På den måde får din krop den bedste støtte.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Krone

Krone er opbygget af 5-Zoners multipocketfjedre, polstret i kvalitets skum. Du får en unik sovekomfort i en madras som er temperaturregulerende.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norland Lux

Denne springmadras giver dig komfort i særklasse. En god opgradering til din seng, som fås til en rigtigt favorabel pris.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Lyngdal

Lyngdal er et solidt valg når det kommer til en god springmadras til prisen. Du får en god madras produceret af kvalitetsmaterialer.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Springmadras 160×200

Springmadrasser kan både bruges som seng alene i en sengeramme, eller du kan sætte den sammen med en boxmadras og en topmadras og skabe din egen kontinentalseng. Hvis du vælger kun at vil have en springmadras som seng, kan dette sagtens lade sig gøre. Du skal blot være opmærksom på, at denne type af madras ikke kan stå selv, lige som en boxmadras eksempelvis kan ved at skrue ben på.

Derfor er du nødt til at investere i en sengeramme, med mindre du vil have madrassen til at ligge direkte på gulvet. Sidstnævnte er naturligvis også en mulighed, men en sengeramme vil beskytte madrassen meget bedre og sikre en længere holdbarhed. En sengeramme er endvidere med til at sikre, at madrassen kan give dig et højt komfortniveau ved at holde madrassen på plads. Herudover bliver det generelt også anbefalet, at man får en topmadras med til springmadrassen.

Kombinationen af en springmadras og en topmadras er med til at sikre et utroligt højt komfortniveau, der kan give din krop den støtte, den har brug for, når du sover. Ved nogle modeller vil du få en springmadras med, men ved andre vil du ikke, og her er du nødt til selv at tilkøbe det.

Få forskellige størrelser

Du kan få springmadrasser i mange forskellige mærker, modeller og størrelser. En af disse størrelse er en springmadras 160×200 cm. Denne størrelse er den næststørste størrelse af springmadrasser, og den kan godt betegnes som en dobbeltseng.

Derfor vil denne størrelse passe rigtig godt til parret, der er har god plads og gerne vil have en stor seng. Størrelsen passer naturligvis også til enkeltpersonen, der godt kan lide at have godt med plads. Det vil også være en god løsning, hvis du eksempelvis ikke har et gæsteværelse, da det er muligt at sove flere personer i sengen. Du vil på denne måde kunne tilbyde dine gæster en soveplads og samtidig spare plads.

Når du ser på denne størrelse på de forskellige hjemmesider, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om du kigger på én stor seng, eller om du kigger på en, hvor madrassen er delt i to stk. af 80×200 cm. Hvis du vælger en madras, der er ud i et, vil du undgå den irriterende revne i midten, som man ellers vil opleve. Dog er der også fordele ved at sove på hver sin madras, da man herved ikke vil blive forstyrret af hinandens bevægelser om natten.

Få forskellige fjedre

Springmadrasser fås som regel med enten pocket-fjedre eller multipocket-fjedre, og valget af fjedre afhænger af den vægt, der skal ligge på madrassen. Jo højere vægten på madrassen er, jo mere vil man synke ned i madrassen. For at undgå dette er det vigtigt at vælge den rigtige type af fjedre, så du kan være sikker på at opnå god fasthed. Det vil sige, at hvis man sover to personer på sengen, vil vægten være højere, og derfor er det en god idé at vælge multipocket-fjedre, da disse fjedre giver en bedre fasthed, så man ikke synker ned i madrassen.