Springmadras 140×200

Nogle af de mest populære springmadrasser i størrelsen 140×200 cm

BN Latex

Denne flotte og utrolig komfortable springmadras er specielt designet og udviklet af Bedre Nætter. Den har fået mange anmeldelser af brugerne, og alt i alt rigtigt hæje bedømmelser. Derfor et godt valg til prisen.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Venus

Med Venus får du alt hvad du skal bruge i en god springmadras. Venus har en kerne af moderne pocketfjedre, som giver optimal komfort.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Norland Lux

En rigtig lækker temperaturregulerende madras med kvalitetsmaterialer. Polstret i unik cooltex skum, giver komfort i højeste klasse.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Senses

I Senses får du nøje udvalgte pocketfjedre og med optimale komfortzoner. Således tager den sig godt af din krop mens du lader batterierne op.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Nordkap

Nordkap får gode anmeldelser med på vejen af brugerne, hvor den roses for sin høje kvalitet. Den fås til en overkommelig pris.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Krone

En dansk-produceret springmadras der kommer med hele 5 komfortzoner. Den er vendbar således at den kan tilpasses årstiden og forlænge holdbarheden.

✅ Levering
10-20 dage

✅ Prøvetid
101 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Tromsø

Tromsø forener skøn komfort med sund støtte til din krop. Den er opbygget med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og dine trykpunkter.

✅ Levering
8-15 dage

✅ Returret
30 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

MasterBed Lux

MasterBed Lux er en madras med pocketfjedre og polstret med latex. Her ligger du både ergonomisk sundt samtidig med det er meget behageligt.

✅ Levering
10-25 dage

✅ Returret
14 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Soveland Springmadras 140x200

Denne springmadras fra Soveland har mere end 250 pocketfjedre. Polstret med cooltex skum og har felter af antiskrid, så topmadrassen ikke skrider.

✅ Levering
10-14 dage

✅ Returret
90 dage

✅ Finansiering
Tilbydes

Springmadras 140×200

Hvis du synes, at kontinentalsenge og elevationssenge kan virke overvældende dyre, kan en springmadras være et rigtig godt alternativ. Du kan få rigtig mange springmadrasser til en overkommelig pris, som stadig er af meget høj kvalitet. Det, du skal være opmærksom på ved en springmadras, er, at den ikke kan stå selv, lige som en boxmadras kan. Derfor er du nødt til selv at investere i en sengeramme, der passer til. Denne sengeramme er med til at skabe et solidt fundament for madrassen, så du kan komme til at ligge rigtig godt på den. Det kan også være, at du allerede har en sengeramme, men trænger til at få skiftet din madras ud. Her vil en springmadras være et oplagt valg. Idet madrassen vil være i en ramme, bliver den også beskyttet og kan dermed holde i flere år.

Hvem passer en springmadras 140×200 cm til?

En springmadras i denne størrelse kan man betegne som en trekvartseng eller som en lille dobbeltseng. Det vil sige, at den er oplagt til en enkeltperson, der godt kan lide at have godt med plads omkring sig i sin seng. Størrelsen er dog nok endnu mere oplagt til parret, der ikke synes, at de behøver en seng, der er lige så stor som en dobbeltseng.

Fordi denne seng ikke er lige så stor som en dobbeltseng, betyder det, at den kan passe ind i rigtig mange hjem, så det er også en mulighed for dig, der ikke har vildt meget plads i soveværelset. Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken størrelse der passer bedst til dine behov, kan du læse vores springmadras test her eller læse mere om nogle af de andre størrelser. I vores springmadras test kan du læse om forskellige modeller, som du blandt andet kan finde på markedet. På denne måde kan du få et indblik i forskellige prisklasser, størrelser og modeller, før du beslutter dig for at købe.

Sådan vælger du de rigtige fjedre

Springmadrasser kan oftest fås med enten pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Der er forskel på disse to typer, men den ene er nødvendigvis ikke bedre end den anden, da valget af fjedre afhænger meget af din kropsvægt og liggeposition.

Ved multipocket-fjedre er der flere fjedre per kvadratmeter, og dette er med til at gøre madrassen mere fast i det. Det er nødvendigt at vælge denne type af fjedre, hvis den samlede vægt, der skal ligge på madrassen overstiger 95 kg. Jo højere vægten er, jo mere fasthed er der brug for, og derfor er det en god idé at vælge multipocket-fjedre, når man ligger mere end en person på madrassen.

Der er brug for mere fasthed, når vægten er høj, da man ellers vil synke længere ned i madrassen, og det er ikke særlig godt for din krop, da den så ikke vil blive støttet optimalt. For at få helt optimal støtte bliver det også anbefalet, at man altid køber en topmadras med til sin springmadras. En topmadras følger nogle gange med i købet, men det gør sig ikke gældende hos alle forhandlere eller ved alle modeller.