Springmadras 140×200

Nogle af de mest populære springmadrasser i størrelsen 140×200 cm

Venus

Venus er fremstillet med speciale inden for produktudvikling, hvorfor der ikke er gået på kompromis med selv den mindste detalje. Når du ligger i denne populære springmadras, vil du formentlig hurtig mærke den velkendte komfort, som gør Venus særligt eftertragtet.

✅ Levering
12-20 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Springmadras ekstra fast

Hvis du har behov for en madras med masser af styrke i, kan denne ekstra faste model være det oplagte valg for dig.

✅ Levering
20-30 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

BN Latex

Hvis du er på udkig efter en springmadras, der giver en suveræn søvnoplevelse, kan du med fordel kigge efter denne anmelderroste model - BN Latex.

✅ Levering
2-8 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Norhland Prestige

Denne madras er fremstillet med udgangspunkt i nordiske designtraditioner, hvor funktionalitet og godt håndværk er prioriteret højt.

✅ Levering
20-40 dage

✅ Prøvetid
100 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Cha-Cha

Er du på udkig efter en god springmadras i den lidt billigere ende, kan denne Cha-Cha pocketmadras være et rigtig godt bud.

✅ Levering
15-21 dage

✅ Prøvetid
30 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Nordkap

Nordkap er en komfortabel madras, som er opbygget med zoneinddelte pocket-fjedre. Den findes i forskellige fastheder, så du kan tilpasse komforten.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Tromsø

Her får du en madras af høj, dansk kvalitet i moderne møbeltekstil. Vælg mellem forskellige farver, som matcher din personlige indretning.

✅ Levering
15-25 dage

✅ Prøvetid
50 dage

✅ Fragtpris
0,- til kantsten

Springmadras 140×200

Hvis du synes, at kontinentalsenge og elevationssenge kan virke overvældende dyre, kan en springmadras være et rigtig godt alternativ. Du kan få rigtig mange springmadrasser til en overkommelig pris, som stadig er af meget høj kvalitet. Det, du skal være opmærksom på ved en springmadras, er, at den ikke kan stå selv, lige som en boxmadras kan. Derfor er du nødt til selv at investere i en sengeramme, der passer til. Denne sengeramme er med til at skabe et solidt fundament for madrassen, så du kan komme til at ligge rigtig godt på den. Det kan også være, at du allerede har en sengeramme, men trænger til at få skiftet din madras ud. Her vil en springmadras være et oplagt valg. Idet madrassen vil være i en ramme, bliver den også beskyttet og kan dermed holde i flere år.

Hvem passer en springmadras 140×200 cm til?

En springmadras i denne størrelse kan man betegne som en trekvartseng eller som en lille dobbeltseng. Det vil sige, at den er oplagt til en enkeltperson, der godt kan lide at have godt med plads omkring sig i sin seng. Størrelsen er dog nok endnu mere oplagt til parret, der ikke synes, at de behøver en seng, der er lige så stor som en dobbeltseng.

Fordi denne seng ikke er lige så stor som en dobbeltseng, betyder det, at den kan passe ind i rigtig mange hjem, så det er også en mulighed for dig, der ikke har vildt meget plads i soveværelset. Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken størrelse der passer bedst til dine behov, kan du læse vores springmadras test her eller læse mere om nogle af de andre størrelser. I vores springmadras test kan du læse om forskellige modeller, som du blandt andet kan finde på markedet. På denne måde kan du få et indblik i forskellige prisklasser, størrelser og modeller, før du beslutter dig for at købe.

Sådan vælger du de rigtige fjedre

Springmadrasser kan oftest fås med enten pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Der er forskel på disse to typer, men den ene er nødvendigvis ikke bedre end den anden, da valget af fjedre afhænger meget af din kropsvægt og liggeposition.

Ved multipocket-fjedre er der flere fjedre per kvadratmeter, og dette er med til at gøre madrassen mere fast i det. Det er nødvendigt at vælge denne type af fjedre, hvis den samlede vægt, der skal ligge på madrassen overstiger 95 kg. Jo højere vægten er, jo mere fasthed er der brug for, og derfor er det en god idé at vælge multipocket-fjedre, når man ligger mere end en person på madrassen.

Der er brug for mere fasthed, når vægten er høj, da man ellers vil synke længere ned i madrassen, og det er ikke særlig godt for din krop, da den så ikke vil blive støttet optimalt. For at få helt optimal støtte bliver det også anbefalet, at man altid køber en topmadras med til sin springmadras. En topmadras følger nogle gange med i købet, men det gør sig ikke gældende hos alle forhandlere eller ved alle modeller.