Springmadras 140x200

Airpur Senses springmadras

Denne flotte og utrolig komfortable springmadras er specielt udviklet af Bedre Nætter. Springmadrassen har 300 individuelle Pocket fjedre pr. m2 i 5-komfortzoner. 35 mm Visco komfortlag for trykaflastende effekt. Desuden er denne lækre springmadras udstyret med AEGIS antibakterielt kølende vaskbart betræk.

Levering:
2-5 dage

Returret:
30 dage

Fragt:
Gratis

Finansiering: Tilbydes

BN 500 Pulse springmadras

500 individuelle Vertex Fjedre med 35 mm Pulse komfortlag. Pulse er den blødeste, mest elastiske og holdbare latex.

Levering: 2-5 dage

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Athena springmadras - 140x200

Flot og enkel springmadras, som i øvrigt at dansk-produceret. Madrashårdheden er fast og den indholder hele 5 komfortzoner.

Levering: 2-3 uger

Returret: 14 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sengefabrikkens springmadras

Vendbar springmadras, der er produceret i Danmark. Polstringen består af 25 mm komfortskum og så er den Oeko-Tex 100 certificeret.

Levering: 1-2 uger

Returret: 30 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes

Sleepzone madras - Ekstra fast

Pæn sortbetrukket springmadras i slidstærkt betræk og med en ekstra fast madrashårdhed. Anbefales til personer i vægtklassen 85-140 kg.

Levering: 1-3 uger

Returret: 365 dage

Fragt: Gratis

Finansiering Tilbydes ikke

Springmadras 140x200

Hvis du synes, at kontinentalsenge og elevationssenge kan virke overvældende dyre, kan en springmadras være et rigtig godt alternativ. Du kan få rigtig mange springmadrasser til en overkommelig pris, som stadig er af meget høj kvalitet. Det, du skal være opmærksom på ved en springmadras, er, at den ikke kan stå selv, lige som en boxmadras kan. Derfor er du nødt til selv at investere i en sengeramme, der passer til. Denne sengeramme er med til at skabe et solidt fundament for madrassen, så du kan komme til at ligge rigtig godt på den. Det kan også være, at du allerede har en sengeramme, men trænger til at få skiftet din madras ud. Her vil en springmadras være et oplagt valg. Idet madrassen vil være i en ramme, bliver den også beskyttet og kan dermed holde i flere år.

Hvem passer en springmadras 140×200 cm til?
En springmadras i denne størrelse kan man betegne som en trekvartseng eller som en lille dobbeltseng. Det vil sige, at den er oplagt til en enkeltperson, der godt kan lide at have godt med plads omkring sig i sin seng. Størrelsen er dog nok endnu mere oplagt til parret, der ikke synes, at de behøver en seng, der er lige så stor som en dobbeltseng. Fordi denne seng ikke er lige så stor som en dobbeltseng, betyder det, at den kan passe ind i rigtig mange hjem, så det er også en mulighed for dig, der ikke har vildt meget plads i soveværelset. Hvis du er lidt i tvivl om, hvilken størrelse der passer bedst til dine behov, kan du læse vores springmadras test her eller læse mere om nogle af de andre størrelser. I vores springmadras test kan du læse om forskellige modeller, som du blandt andet kan finde på markedet. På denne måde kan du få et indblik i forskellige prisklasser, størrelser og modeller, før du beslutter dig for at købe. Springmadrasser 140×200 cm kan du købe hos følgende af vores forhandlere: Bedre Nætter, Boboonline, Unoliving og  Sengefabriksudsalg.

Sådan vælger du de rigtige fjedre
Springmadrasser kan oftest fås med enten pocket-fjedre eller multipocket-fjedre. Der er forskel på disse to typer, men den ene er nødvendigvis ikke bedre end den anden, da valget af fjedre afhænger meget af din kropsvægt og liggeposition. Ved multipocket-fjedre er der flere fjedre per kvadratmeter, og dette er med til at gøre madrassen mere fast i det. Det er nødvendigt at vælge denne type af fjedre, hvis den samlede vægt, der skal ligge på madrassen overstiger 95 kg. Jo højere vægten er, jo mere fasthed er der brug for, og derfor er det en god idé at vælge multipocket-fjedre, når man ligger mere end en person på madrassen. Der er brug for mere fasthed, når vægten er høj, da man ellers vil synke længere ned i madrassen, og det er ikke særlig godt for din krop, da den så ikke vil blive støttet optimalt. For at få helt optimal støtte bliver det også anbefalet, at man altid køber en topmadras med til sin springmadras. En topmadras følger nogle gange med i købet, men det gør sig ikke gældende hos alle forhandlere eller ved alle modeller.

Lige nu er der KÆMPE outlet hos Bedre NætterSe de store rabatter her »